Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Har du brug for vejledning?  I dag: tlf & chat lukket kl 12-17 pga kursus | Se Showrooms åbningstider | Book rådgivning | Få et tilbud |

Har du brug for vejledning? Telefonen + chat: 08:00 - 23:00 | Book rådgivning | Få et tilbud |

Har du brug for vejledning? Telefonen + chat mandag - torsdag 09:00-21:00 fredag 09:00-16:00 & søndag 09:00-21:00 | Se Showrooms åbningstider |Få et tilbud |

Har du brug for vejledning? Telefonen + chat: 08:00 - 23:00 | Book rådgivning | Få et tilbud |

Har du brug for vejledning? Telefonen + chat mandag-torsdag 09:00-21:00, fredag 09:00-16:00 & søndag 09:00-21:00 | Se Showrooms åbningstider | Få et tilbud | 

Obs: Telefon, mail og chat har lukket i dag mellem 14 - 15

Op til
35%netrabat

Bring kulør ind
i dit hjem

Sæt farve på
dine vinduer og døre

Bestil senest 28/3

Sparvinduer Fast trackNYHED: Levering på UNDER 2 uger
Fast track: Endnu hurtigere – samme gode kvalitetSe hvordan du gør

Vores mest populære vinduer og døre

Inspiration til vinduer

Har du brug for professionel rådgivning?

Kom forbi en af vores fem showrooms og få en snak med en af vores rådgivere om dit projekt. Gå blandt de mange modeller og find inspiration til din bolig.

Find vores showrooms her

Book gratis møde med rådgiver her

Klassisk murermestervilla

Kom på besøg i Martins gamle murermestervilla fra 1930 i Odense. Familien købte huset i 2015, og har siden renoveret det fra kælder til kvist. Nu står det knivskarpt, men der er stadigvæk værnet om husets sjæl.

Besøg den klassiske murermestervilla her

Klassisk 60'er villa

Luk dagslyset ind i din bolig, med et stort vinduesparti eller en glasvæg kan du nyde naturen indenfor og skabe et godt udsyn. Skaber du et vinduesparti med en terrassedør, har du også nem og hurtig adgang til udearealerne.

Skab dit eget vinduesparti som passer til din bolig og dine behov, sammensæt de modeller du har lyst til og design et unikt vinduesparti. De mest populære modeller at bruge til vinduespartier er udestueelementer, fastkarmsvindue, topstyret vindue og en dobbelt eller enkelt terrassedør.

Besøg den klassiske 60'er villa

Hyggeligt kolonihavehus

Kom på besøg i Camillas lille hyggelige kolonihavehus i Fredericia. Familien købte det lille hus i efteråret 2017, og dengang trængte det virkelig til en kærlig hånd.

Besøg det hyggelige kolonihavehus

Ingen forudbetaling

Vi producerer vinduer og døre efter dine ønsker og behov, men du skal selvfølgelig ikke betale med det samme.

Vi giver dig en tryg oplevelse og reserverer det fulde beløb på din konto ved bestilling. Beløbet på din ordre hæves først ved afsendelsen eller senest 30 dage efter bestillingen er foretaget.

10 års garanti

Hos Sparvinduer har vi i mere end 15 år, produceret vinduer og døre i god kvalitet på vores egen fabrik.

Vi giver dig derfor med god samvittighed 10 års garanti - VI VED DET HOLDER!

Læs mere om vores garanti

Ingen forudbetaling

Vi producerer vinduer og døre efter dine ønsker og behov, men du skal selvfølgelig ikke betale med det samme.

Vi giver dig en tryg oplevelse og reserverer det fulde beløb på din konto ved bestilling. Beløbet på din ordre hæves først ved afsendelsen eller senest 60 dage efter bestillingen er foretaget.

Altid med 4 mm glas

Vi sparer ikke på kvalitet og tilbyder derfor altid 4 mm glas. Energibelægning i 4 mm glas holder kulden ude. Samtidig med at varmen fra solen trænger igennem ruden og giver dit rum mere varme.

Læs mere om 4 mm glas

Besøg vores digitale showroom

Gå på opdagelse i de mange muligheder, farver og elementer og bliv inspireret hjemme i ro og mag. Alle vores elementer produceres efter dine ønsker og mål.

Design dine vinduer

Du kan selv angive de specifikke mål for dine vinduer. Du kan vælge mellem farver, rammer, glastyper, greb m.v., så du kan få lige det vindue der passer til dit hus.

Design dine døre

Døre - Yderdøre og Hoveddøre fra Sparvinduer giver dit hus en smuk indgang. Vælg blot den ønskede model og udfyld herefter dine specifikationer og ønsker.

Forskellige typer vinduer

Der er stor forskel på de forskellige typer vinduer i vores udvalg, og de kan imødekomme forskellige behov. Herunder kan du læse mere om vores mest populære vinduestyper. Fælles for alle vinduer er dog, at du ikke får et flottere finish eller en slankere profil nogen andre steder.

Disse vinduer fås naturligvis i diverse standardmål, men du kan også bestille billige vinduer til produktion efter dine mål. Hos SparVinduer kan du også finde, yderdøre, terrassedøre, hæve skydedøre og meget mere, så du er kommet til det rette sted, hvis du skal bruge nye døre og vinduer.

 • Topstyrede vinduer

  Topstyrede vinduer er særdeles praktiske, og de kan bruges i alle husets rum.

  Læs mere

 • Fastkarmvinduer

  Fastkarmsvinduer kan ikke åbnes, men derfor giver de stadig et dejligt lysindfald i husets rum.

  Læs mere

 • Bondehusvinduer

  Bondehusvinduer er indbegrebet af idyl, og de passer især godt ind i ældre boliger på landet.

  Læs mere

 • Sidehængte vinduer

  Sidehængslede vinduer er én af de klassiske typer vinduer, som især er velegnede i stueetagen på boliger.

  Læs mere

 • Fastkarm topstyret vindue

  Et fastkarm topstyret vindue er et vindue, som kombinerer to af vores mest populære vinduer.

  Læs mere

 • Vendevinduer

  Et vende vindue minder meget om et topstyret vindue.

  Læs mere

 • Dannebrogsvinduer

  Dannebrogsvinduer er klassisk dansk, når det er bedst. Navnet stammer fra vinduets inddeling i fire ruder, der minder om det danske flag.

  Læs mere

 • Dreje-kip vinduer

  Et dreje-kip vindue - også kendt som et kip- og dreje vindue - er ét af de mest alsidige vinduer, som man kan få i sit hjem.

  Læs mere

 • Udestueelementer

  En udestue er en oplagt måde at udvide husets kvadratmeter på.

  Læs mere

 • Skråvinduer

  Et skråvindue giver dig en lang række muligheder bl.a. når du skal bygge nyt hus eller er i gang med større renoveringer.

  Læs mere

 • Ovenlysvinduer

  Ovenlysvinduer kaldes også for tagvinduer og er med til at skabe mere luft og lys i din bolig.

  Læs mere

Opmåling til nye vinduer

Når du skal bestille nye vinduer, er det vigtigt at der er de korrekte mål du angiver, derfor har vi lavet en step-by-step guide, der hjælper dig igennem opmling og udregning. I forhold til opmåling af vinduer, kan du støde på to begreber - vinduernes hulmål og vinduernes karmmål.

Bestil opmåling

Bestil en professionel opmåling, så slipper du for alt bøvlet og sikrer samtidig at målene er 100% korrekte på dine nye vinduer.

Vælg de rette vinduer

Hos Sparvinduer producerer vi vinduer og døre på vores egen fabrik, i god kvalitet som vi ved holder – derfor tøver vi ikke med at give 10 års garanti!
Uanset om du vælger kvalitetsvinduer og døre produceret i fyrretræ, træ/alu eller PVC, kan vi producere lige netop de mål og tilvalg, som du ønsker.
Hos Sparvinduer finder du et bredt udvalg af forskellige modeller, farver og tilpasningsmuligheder, så du kan få de vinduer og døre som passer til din bolig.

Udseende

Vinduer er husets øjne udadtil, og de er med til at understrege husets personlighed. Ofte glemmer man at tage hensyn til husets arkitektur, når man vælger vinduer, og det er en skam. Husets sjæl forsvinder, hvis du vælger de forkerte vinduer til din bolig. Samtidig er det også vigtigt, at husets arkitektur forenes med det de praktiske behov.

Holdbarhed

Ved køb af nye vinduer til boligen, er det ikke blot vigtigt at sikre sig, at vinduerne passer til husets stil. De skal også være holdbare, hvilket kræver, at de har en vis kvalitet. Det er ikke uhørt, at dårlige trævinduer kun kan holde i omkring 5 år på, hvilket er alt for kort tid – uanset hvor billige vinduerne er. Hos SparVinduer er alle vinduer af højeste kvalitet, og alle trævinduer er lavet i kernetræ. Kort sagt bør du altid gå efter kvalitet, når du køber vinduer. Hos SparVinduer får du altid 10 års fuld garanti på alle vinduer.

Se vores kvalitetsmærkninger

Materiale

Når du vælger vinduer og døre, skal du også overveje dit materialevalg. Ældre vinduer er ofte lavet i træ, men i dag er træ/alu vinduer blevet særdeles populære, da de holder bedre til slid fra vind og vejr. Hvis du vælger vinduer med udvendigt træ, er det også værd at vide, at vinduets træ skal vedligeholdes. Med andre ord kan træ/alu vinduer være et godt valg, hvis du vil minimere vinduernes vedligehold.

Se mere om vores trævinduer
Se mere om vores træ/alu vinduer
Se mere om vores plastvinduer

Funktion

I forbindelse med køb af nye vinduer til boligen, skal du også beslutte, om der er funktioner, som du ikke kan undvære. Nogle vinduer giver eksempelvis ekstra tyverisikring, hvilket kan være en fordel ved vinduer i stueetagen.

Guides og praktisk info

Fragt og levering

Hvornår bliver mine vinduer og døre leveret og hvad koster det? Køber du vinduer og døre i specialmål afhænger leveringstiden af, hvilken materialetype du har valgt.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Er du i tvivl om hvad det koster at skifte vinduer og døre i hele huset? Vi har samlet en række priseksempler, der gør det nemmere at overskue hvad du kan forvente. Du kan også læse lidt mere om dine muligheder for håndværkerfradrag.

Kombiner vinduer og døre og skab en unik udestue

Skab et unikt rum med mange vinduer og vinduespartier, hvor det er muligt at nyde naturen året rundt.

Kundereferencer

Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvor man skal vælge at købe sine nye vinduer og døre men intet siger mere om virksomhedens produktkvalitet, end kundernes vurdering.

Montering af vinduer og døre

Ligesom du selv kan foretage opmålingen af dine nye billige vinduer og døre, kan du også selv stå for montagen. Du kan her læse mere om dine muligheder for montage af dine nye vinduer og døre med vores samarbejdspartner.

Vælg den rigtige åbningsretning

Få overblik over, hvilken åbningsretning der passer til netop din entré. Du finder forklaringer, forkortelser og illustrationer, så du er klædt på til at vælge den rigtige åbningsretning til din bolig.

CE- og energimærkede vinduer

Vi går op i god kvalitet, hvorfor alle vores vinduer og døre er CE- og energimærkede. Energimærkningen er en frivillig mærkningsordning, der sikrer dig en nem og gennemskuelig markering af energirigtige vinduer og døre.

Vinduer og døre til billige priser

Hos Sparvinduer har vi skåret mellemleddet væk og sender i stedet varerne direkte fra fabrik og hjem til dig. Det betyder at du får billige vinduer og døre uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores tilfredse kunder betyder alt