Daniella Flindt

Kom på besøg hjemme i Daniellas nyrenoverede villa.

Den fine gule 60’ villa stod i meget original stand, da Daniella og familien overtog huset, familien har givet boligen den helt store renovering, og resultatet er blevet rigtig flot, se mere bolig inspiration herunder.

I den kombinerede stue og spisestue er dette smukke og store vindue placeret ud til haven. Fjernsynet får altså stærk konkurrence, med den smukke udsigt som ændrer sig i løbet af årstiderne.

Det er et fastkarmsvindue, og betyder det ikke kan åbnes, til gengæld er rammerne helt smalle og udsynet er maksimalt.

Se vores store udvalg af fastkarmsvinduer her til din bolig her. 

Byd dine gæster velkommen med en smuk dør, det første dine gæster møder i din bolig er døren, ønsker du også en smuk dør med kant eller en bestemt farve, så finder du et stort udvalg af flotte facadedøre her.

Et godt tip, hvis du gerne vil undgå at andre kan lure ind ad din dør, men stadigvæk ønsker dagslys ind i din entré eller dit bryggers, så vælg sandblæst glas ligesom Daniella har valgt.

Gør som Daniella, pynt indgangen med flotte planter, dine gæster såvel som dig selv vil sætte pris på en flot indgang. 

I soveværelset er der et stort vinduesparti med en dobbelt terrassedør i midten, den åbner ud mod en overdækket terrasse.

Vinduespartiet består ellers af både topstyret vinduer og fastkarmsvinduer. Det giver en flot opdeling og dynamik, og gør at det også er muligt at lufte ud, uden at skulle åbne terrassedøren.

Drømmer du også om en terrassedør i dit soveværelse?

Se vores store udvalg af terrassedøre her. 

Daniella har valgt topstyret vinduer til alle værelserne, sorte udvendigt som står i flot kontrast til de tidstypiske gule mursten, og hvide indvendigt som skaber et let udtryk, selv i små rum.

De topstyrede vinduer er lette at betjene og giver en masse lys ind i boligen.

Se det store udvalg af topstyrede vinduer her. 

Daniella Flindt

"Vi købte et hus der trængte til at blive opdateret, flere vinduer og døre havde tjent deres ’værnepligt’, så vi valgte at se, hvad Sparvinduer kunne gøre.

Vi havde mulighed for at optimere vores hjem både energimæssigt og fuldende renoveringen og den stil der var begyndt på huset. På de præcise mål blev der bestilt både døre og vinduer, det var nemt og overskueligt at måle op, samt finde rundt på Sparvinduers hjemmeside, og se hvilke muligheder vi havde, for det der passede lige netop til vores hus. Både i forskellige former, farver og modeller. Det har virkelig givet huset et godt ’ansigtsløft’ og vi er yderst tilfredse med resultatet."

 

Se hvor nemt Daniella bestilte nye vinduer og døre hos Sparvinduer, klik på play og se videoen.

 

Design dine nye vinduer & døre

Uanset hvilke vinduer og døre du drømmer om, kan du finde dem hos Sparvinduer.

Design dine vinduer og døre præcis som du ønsker, vælg blandt vores store udvalg og tilpas, så du får dine drømme og behov opfyldt. Udforsk alle dine muligheder her.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →