Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Kipvindue 1 Fag 4 Ruder

Varenummer: KF0104

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Fleksibilitet til din hverdag? Gør hverdagen simplere med dette klassiske kipvindue med 1 fag og 4 ruder i et... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Kipvindue 1 Fag 4 Ruder

Varenummer: KF0104

Fleksibilitet til din hverdag?

Gør hverdagen simplere med dette klassiske kipvindue med 1 fag og 4 ruder i et skønt og charmerende design, hvor traditionelle detaljer som de krydsende sprosser sætter barren for fremtoningen. Vinduet er praktisk og smart idet det enten kan kippes for en let udluftning eller åbnes helt, hvis du ønsker en større mængde frisk luft til hjemmet.

Det overordnede design har vi sat på forhånd; et smukt, klassisk look der passer godt til huse, hvor samme finesser og detaljer er i fokus. Det kunne for eksempelvis være sommerhuset, kolonihaven eller den klassiske villa. Vi giver dig det bedste fra begge verdener; designet på vinduet tager sig ud med traditionelle og oprindelige træk udført i de nyeste materialer, hvilket giver dig et spritnyt vindue tilpasset efter dine drømme og tanker.

Byg det lige efter dit hoved med vores innovative produktkonfigurator, hvor du også kan tilpasse forskellige valg og tilvalg.

 
Grundpris 0,00 kr
Netrabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav