Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Kipvindue 1 fag 1 rude

Varenummer: KF0101

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Lad dig inspirere til projektet Med dette kipvindue med 1 fag og 1 rude får du et nydeligt, moderne vindue i... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Kipvindue 1 fag 1 rude

Varenummer: KF0101

Lad dig inspirere til projektet

Med dette kipvindue med 1 fag og 1 rude får du et nydeligt, moderne vindue i et simpelt og flot design, som tillader naturlyset at falde naturligt ind gennem den store, ubrudte rude og ind i dit hjem.

Denne model passer særligt godt til de mere moderne byggestile eller til huse, hvor man i arkitekturen har fokus på store vinduesarealer – det kunne for eksempel være de gængse typehuse.
I vores produktkonfigurator indtaster du blot dine ønskede mål for dit nye vindue og vælger forskellige valg samt tilvalg som eksempelvis materiale, greb, farver, glas, sikkerhed og andre tilvalg. Når du har lagt dig endeligt fast på dit specifikke produkt, kan du se den endelige pris i høre side under produktbilledet.

Er du på udkig efter en ny hoveddør? Måske én der matcher stilen på dit nydesignede vindue? Så tag endelig et kig på vores brede udvalg i yderdøre – vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dit projekt.

 
Grundpris 0,00 kr
Kampagnerabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav