Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Dreje kip terrassedør1 rude

Varenummer: TK0001

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Inspiration til forandring Find her din nye dreje kip terrassedør med 1 rude. Den store ubrudte rude tillader... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Dreje kip terrassedør 1 rude

Varenummer: TK0001

Inspiration til forandring

Find her din nye dreje kip terrassedør med 1 rude. Den store ubrudte rude tillader naturlyset at falde uforstyrret ind i dit hjem – det sikrer dig en god portion dagslys. Kip-detaljen gør det let for dig at lufte ud i hjemmet uden at skulle åbne døren helt. På den måde får du stor fleksibilitet med denne type terrassedør.

Vi har skabt rammerne for det overordnede produktdesign på forkant, de resterende felter har vi ladet stå tomme til dig.

I vores produktkonfigurator, kan du selv sammensætte dit nye dreje-kip element. Start med at indtaste dine ønskede karmmål og vælg herefter forskellige valg og tilvalg som fx materiale, farver, ventiler, greb og meget mere.

Skal du bruge hjælp eller vejledning til at bestille din nye dreje kip terrassedør? Vi hjælper dig sikkert i mål med projektet. Du er velkommen til at skrive, ringe eller chatte med os her. Du kan også besøge os i ét af vores 5 showrooms.

 
Grundpris 0,00 kr
Netrabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav