Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Facadedør1 friset fyldning

Varenummer: FD0100

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Til den enkelte eleganceVi ved det godt. Der lader måske ikke til at være så meget at sige om en dør, hvis design er så enkelt som dennes. Men ofte... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Facadedør 1 friset fyldning

Varenummer: FD0100

Til den enkelte elegance

Vi ved det godt. Der lader måske ikke til at være så meget at sige om en dør, hvis design er så enkelt som dennes. Men ofte er det enkelte faktisk det, der siger mest. Denne smukke – og ja, meget enkle – facadedør, er den perfekte tilføjelse til det stilrene, moderne hjem. Ingen skæve vinkler, ruder med sprosser, eller andet til at tage opmærksomheden fra det helt simple. Den eneste udsmykning på døren er den frise, der klædeligt indrammer døren og giver hele designet et elegant udtryk. Når man vender hjem efter en dag ude, indfinder der sig en velkendt ro i kroppen. Med denne facadedør er du sikker på at finde den ro, allerede inden du træder indenfor.

Det simple står dog ikke i vejen for det personlige præg. I vores menu for oven finder du en masse muligheder for at skifte mellem bl.a. farve, materiale og dørgreb. Det eneste du ikke får lov til at fravælge er vores garanti for kvalitet og sikkerhed. Den følger bare med. Helt enkelt.

 
Grundpris 0,00 kr
Kampagnerabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav