Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Facadedør12 ruder

Varenummer: FD0012

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Hygge begynder ved hoveddørenDenne smukke facadedør med intet mindre end 12 ruder lukker lys og glade dage ind i dit hjem. Elementet er opdelt i 12... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Facadedør 12 ruder

Varenummer: FD0012

Hygge begynder ved hoveddøren

Denne smukke facadedør med intet mindre end 12 ruder lukker lys og glade dage ind i dit hjem. Elementet er opdelt i 12 ruder af fem tværgående sprosser og én lodretgående sprosse. Mens opdelingen i små ruder giver en landlig, gammeldags og hyggelig stemning, er selve designet så stilrent, at døren også sagtens vil kunne passe ind i den mere moderne bolig. Så hvad skal det være? En ny facadedør til kolonihavehuset eller en stilfuld indgang til hjemmet fra baghaven?

Uanset hvor denne dør passer ind i dine byggeplaner, så er den sikker på at bringe stemning og lys med sig. Skulle du have brug for at modificere døren lidt, skifte materiale eller farve, kan du let ordne det via menuen for oven. Øverst har du også mulighed for at indtaste dine karmmål, og se en digital tegning af netop din dør som den vil udforme sig efter præcise mål. Det gør det lettere at visualisere døren som den kommer til at se ud til slut.

Vil du gerne overlade det med karmmål til en professionel, kan du bestille en opmåling gennem vores hjemmeside. Så er der én ting mindre at se til, og du kan med tryghed vælge døre og vinduer efter de rigtige mål.

 
Grundpris 0,00 kr
Netrabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav