Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Pladedør Give1

Varenummer: PD2012

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Lad dig inspirere Pryd facaden på dit hus med denne skønne pladedør ved navn Give1. Selve døren tager dig ud... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Pladedør Give1

Varenummer: PD2012

Lad dig inspirere

Pryd facaden på dit hus med denne skønne pladedør ved navn Give1. Selve døren tager dig ud i en traditionel, elegant stil med 4 lodrette fyldninger nederst i døren og en halvcirkel foroven, der inddeler de 4 ruder.

Materialet er givet på forhånd og vi har skabt døren i det skadinaviske, langsomtvoksende fyrretræ, der sikrer dig en høj kvalitet på din dør. Udover designet og materialet har vi ladet resten være op til dig. Du bestemmer altså hvilke mål døren skal være produceret i, hvilke farver den skal have, typen af glasdesign, profil og mere dertil. Alt sammen vælger du i vores konfigurator, som du tilgår øverst på denne side.

Når du har valg dine valg eller tilvalg, kan du lægge dig fast på hvilken type tilbehør du skal bruge til din dør. Det kunne for eksempel være greb eller låsetype.

 

Bestil din nye dør med en omkodning – så sørger vi for, du kun skal have én nøgle til husets facadedøre. Find mere information.

 
Grundpris 0,00 kr
Kampagnerabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav