Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Pladedør Rudkøbing

Varenummer: PD3012

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Skønne detaljer kombineret med træets gode kvalitet Med denne pladedør ved navn Rudkøbing får du en løsning,... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Pladedør Rudkøbing

Varenummer: PD3012

Skønne detaljer kombineret med træets gode kvalitet

Med denne pladedør ved navn Rudkøbing får du en løsning, der er bygget ud fra materialets forcer. De smukke udskæringer på forsiden af døren udtrykkes i de diagonale linjer kun afbrudt af en centreret tværudskæring samt en firkantet rude på spids øverst i døren.

Du får altså et flot udseende til din husfacade, som refererer til en meget klassisk stil – denne stil kunne eksempelvis være perfekt til murermestervillaen, patriciervillaen eller til en lang række andre hustyper. Særligt vil disse huse være fra den tidligere periode fra før 1950’erne.

I den smarte konfigurator kan du selv designe og vælge detaljerne på din nye dør. Det kan være du har et ønske om at din dør skal have en udluftningsventil eller at den skal have en bestemt farve. Dette og mere til vælger du i rullemenuerne herover.

 

Bestil din nye dør med en omkodning – så sørger vi for, du kun skal have én nøgle til husets facadedøre. Find mere information.

 
Grundpris 0,00 kr
Netrabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav