Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Træ fra FSC®-certificerede leverandører


Fordele ved at vælge trævinduer eller en trædør

FSC (Forest Stewardship Council®) er en global NGO, der blev grundlagt i 1993 for at fremme ansvarlig skovdrift og for at sikre gode forhold for natur, dyr og mennesker i verdens skove. En FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav til social, økonomisk og miljømæssig ansvarlig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC’s sporbarhedscertificering fra skov til færdigt produkt sikrer, at det træ der bliver brugt til produktion af FSC-certificerede produkter som møbler, byggematerialer og emballage er fra ansvarligt drevne skove og andre ansvarlige kilder.

Der er FSC-certificerede skove i hele verden – fra regnskovene i Sydamerika, bushskovene i Østafrika til nordeuropæiske skove i Tyskland.

Du kan læse meget mere om FSC og deres arbejde for at fremme ansvarlig skovdrift her.

Altid træ fra FSC-certificerede leverandører

Træet vi bruger til vores vinduer og døre er altid nøje udvalgt og købt hos vores FSC-certificerede leverandører, fordi det er vigtigt for os at passe på vores skove. For dig som kunde betyder det, at du støtter ansvarlig skovbrug og at du derfor med god samvittighed kan købe vores produkter. 

Karmen på vores vinduer og døre produceres af nordisk fyrretræ og kommer med op til 90% kerneandel. Vores vinduer og døre er i høj kvalitet med 10 års garanti.


Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.