Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Hvad er FSC®?


Fordele ved at vælge trævinduer eller en trædør

FSC (Forest Stewardship Council®) er en global NGO, der blev grundlagt i 1993 for at fremme ansvarlig skovdrift og for at sikre gode forhold for natur, dyr og mennesker i verdens skove. En FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav til social, økonomisk og miljømæssig ansvarlig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem.

FSC’s sporbarhedscertificering fra skov til færdigt produkt sikrer, at det træ der bliver brugt til produktion af FSC-certificerede produkter som møbler, byggematerialer og emballage er fra ansvarligt drevne skove og andre ansvarlige kilder.

Der er FSC-certificerede skove i hele verden – fra regnskovene i Sydamerika, bushskovene i Østafrika til nordeuropæiske skove i Tyskland.

Du kan læse meget mere om FSC og deres arbejde for at fremme ansvarlig skovdrift her.

FSC-certificerede produkter

Træet vi bruger til vores vinduer og døre er FSC-mærkede (FSC® N001731). Vi har valgt at bruge FSC-certificeret træ, fordi det er vigtigt for os at passe på vores skove. For dig som kunde betyder FSC-mærket, at du støtter ansvarlig skovbrug, og at du derfor med god samvittighed kan købe vores produkter. Så kig efter FSC-mærket eller spørg efter vores certificerede produkter.

Karmen på vores vinduer og døre produceres i fyrretræ fra Skandinavien med op til 90 % kerneandel. Vores vinduer og døre er i høj kvalitet med 10 års garanti og med et positivt aftryk på verdens skove.