Lad dig inspirere til forandring

Få inspiration til forandring, når du skal lede tankerne hen på dit næste projekt. Vi hjælper dig med at drømme.

Skab den helt rigtige stemning i kolonihaven eller i sommerhuset

Med sprossede døre og vinduer kan du skabe en hyggelig stemning, der passer som skræddersyet til de sommerlige omgivelser.

Når de varmere måneder byder sig til får du pludselig et ekstra rum, nemlig terrassen, hvor du kan nyde måltiderne med familien. Den dobbelte terrassedør giver familien nem udgang til terraseoasen og lader inderum og uderum smelte sammen i en skøn forening.
Med de flere vinduer og store terrassedøre kan man hurtigt skabe gennemtræk og køle sig ned i sommervarmen. Pludselig bliver sæsonen forlænget, når terrassen og huset er bundet sammen så fint.Forny murermestervillaen

De klassiske dannebrogsvinduer passer perfekt til den gamle murermestervilla, og skaber en hyggelig stemning både ude og inde.
De gamle røde mursten og de hvide dannebrogsvinduer står i god kontrast til hinanden. De store vinduer giver dagslyset rig mulighed for at komme ind i boligen på alle etager.
Med de små ruder øverst i vinduespartiet kan du nemt komme til at lufte ud i din bolig uden at skulle flytte ting du har stående i vindueskarmen.  
Lad 60'er typehuset forvandle sig i et stilsikkert comeback

Det flotte 60’er parcelhus er smukt bevaret i den helt klassiske stil med de gule mursten, skifertag og de topstyrede vinduer. Arkitekturen og stilen er ikke til at tage fejl af, og man mærker det, så snart man kører op ad indkørslen.
Helt typisk for en 60’er villa er der store vinduespartier i stuen. Vinduerne giver dejligt meget lys og luft og bringer haven helt ind i stuen. Vinduesvæggen fungerer næsten som et maleri, som skifter efter årstiderne.

Fra stuen er der direkte udgang til terrassen og haven igennem terrassedøren.
Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.


Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk