Produktet er tilføjet kurven

Inwido logoVi er en del af en større gruppe virksomheder, som er forenet i ambitionen om forsat at udvikle og forbedre folks velvære i hjemmet. Samlet set har vi mere end 200 års erfaring med vinduer og døre på adskillige markeder. Vi arbejder løbende på at udvide vores forbrugerindsigt, så vi forsat kan tilegne os viden om forbrugernes behov og dermed levere produkter og services, der lever op efterspørgslen.

We ARE Inwido

Inwido er Europas største udbyder af vindues- og dørløsninger samt tilbehør. Koncernen opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig og eksporterer til en række lande. I 2015 havde Inwido en omsætning på godt 4,2 mia. DKK med ca. 3400 ansatte. Koncernens hovedsæde er placeret i Malmø, Sverige. Inwido Denmark er en del af Inwido koncernen, og ved løbende at have fokus på forbrugernes behov kan vi tilbyde intelligente designløsninger, som forbedrer folks velvære i hjemmet.

www.inwido.com

 

Inwido Denmark

Inwido Denmark omfatter de store danske vinduesproducenter KPK Døre & Vinduer, OUTLINE Vinduer, FROVIN Vinduer & Døre og brandet ART ANDERSEN CPH, som udvikler intelligent designtilbehør til vinduer og døre. Produktionen af vinduer og døre foregår i Danmark, og med hovedsæde i Aalborg beskæftiger Inwido Denmark ca. 550 medarbejdere på landsplan.

Kontaktoplysninger:

Inwido Denmark A/S
Østre Havnegade 18
9000 Aalborg
Tlf: +45 9863 2444

www.inwido.dk