Produktet er tilføjet kurven
25% netrabat på specialmål / Bestil senest 3. juni og få fri levering ved køb over 9000 kr! / Se alle kampagner
 

Start robotten og se om du blev den heldige vinder

..af et gavekort på 24.000 kr.

Vores intelligente julerobot har trukket lod blandt alle jer, som har deltaget i vores juleskrabekalender.

Vinderen er:

 
 

Vinderen kontaktes direkte på mail

Start julerobotten

Har du fået din ekstra netrabat?

Har du bestilt mellem d. 1. og 24. december? Husk at benytte din ekstra netrabat.

Send dit lodnummer samt ordrenr. til os på konkurrence@sparvinduer.dk, så retter vi din ordre til med den ekstra netrabat. Lodnummeret skal være sendt til os senest d. 31. december 2018.

Køb allerede i dag – og saml på juletræer hele december

Vi fratrækker den samlede gevinst på alle ordre bestilt mellem den 1. – 24. december med tilbagevirkende kraft.

HUSK! Det koster dig ikke noget at bestille vinduer efter mål i december
- Betaling sker først ved levering efter nytår.

Vi ved godt, at julen kan være dyr. Men vi opkræver heldigvis ingen forudbetaling. Betaling sker først ved levering – efter nytår. Lagervarer betales dog ved afsendelse pga. få dages levering.

Konkurrencebetingelser:

Den ekstra netrabat kan anvendes på ordrer afgivet mellem den 1. december og 24. december 2018 – Uanset hvornår i denne periode, du har foretaget dit køb. Rabatkoden kan kun bruges på specialmål - og fratrækkes ikke på ovenlysvinduer og lagervarer. 

På nogle af felterne kan der også gemme sig en rabatkode med begrænset varighed, så husk at skrabe felterne hver dag.

Deltageren skal være over 18 år. Skrabekalenderen er personlig, og gevinster kan derfor ikke overdrages til andre.

Dobbeltchance!
Vi trækker lod, blandt alle der deltager i julekonkurrencen om hovedpræmien, et gavekort på 24.000 kr. til nye vinduer og døre – også selvom du ikke har afgivet en ordre hos os i løbet af december. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderen af hovedpræmien trækkes den 25. december 2018 og offentliggøres umiddelbart herefter. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning og kontaktes direkte på e-mail. Efter aftale med vinderen, forbeholder Sparvinduer sig retten til at offentliggøre navn og by på vinderen i konkurrencen på www.sparvinduer.dk, samt andre medier, som Sparvinduer anvender. Vinderen vil ligeledes blive offentliggjort umiddelbart efter udtrækningen på denne konkurrenceside. Lykkedes det ikke at få kontakt med vinderen inden for 14 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidigt at modtage Sparvinduers nyhedsbrev. Sparvinduers nyhedsbrev indeholder nyheder, inspiration, konkurrencer og tips og tricks, og så bliver du selvfølgelig blandt de første, der får besked, når vi har ekstra gode tilbud om vinduer og døre samt relaterede produkter.

Og du kan være helt rolig, vi videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger til andre. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen, og du kan altid afmelde dig igen.

Ansatte i Sparvinduer og familie kan ikke deltage.

Held og lykke.

Klik her for at afmelde dig vores nyhedsbrev