Produktet er tilføjet kurven
 

Skrab og vind

Over 2.000 gevinster på spil – og en hovedpræmie på 24.000 kr!

Julen sig nærmer og  vi har sat over 2000 gevinster og rabatkoder på højkant i vores egen juleskrabekalender. Er du klar til at spille? Skrab dig til ekstra gode netrabatter, som du kan bruge på vinduer og døre hele december. Skraber du alle 24 felter er du automatisk med i den store julekonkurrence om et gavekort til Sparvinduer på 24.000 kr.!!

Husk at du skal skrabe et felt hver dag for at få fingrene i vores særlige juletilbud – man ved aldrig, hvad der gemmer sig bag lågen;-)

Kom i gang med spillet

  • 1) Indtast navn og email
  • 2) Tryk ’TILMELD’ (Du modtager en mail med link til din julekalender)
  • 3) Klik på linket i din mail og kom i gang med spillet*

    *Bemærk, at du samtidig siger ja tak til at modtage vores nyhedsbrev, som indeholder inspiration, konkurrencer og gode tilbud. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen – og du kan altid afmelde dig igen.

Køb allerede i dag – og saml på juletræer hele december

Vi fratrækker den samlede gevinst på alle ordre bestilt mellem den 1. – 24. december med tilbagevirkende kraft.

HUSK! Det koster dig ikke noget at bestille vinduer efter mål i december
- Betaling sker først ved levering efter nytår.

Vi ved godt, at julen kan være dyr. Men vi opkræver heldigvis ingen forudbetaling. Betaling sker først ved levering – efter nytår. Lagervarer betales dog ved afsendelse pga. få dages levering.

Konkurrencebetingelser:

Den ekstra netrabat kan anvendes på ordrer afgivet mellem den 1. december og 24. december 2018 – Uanset hvornår i denne periode, du har foretaget dit køb.

På nogle af felterne kan der også gemme sig en rabatkode med begrænset varighed, så husk at skrabe felterne hver dag.

Deltageren skal være over 18 år. Skrabekalenderen er personlig, og gevinster kan derfor ikke overdrages til andre.

Dobbeltchance!
Vi trækker lod, blandt alle der deltager i julekonkurrencen om hovedpræmien, et gavekort på 24.000 kr. til nye vinduer og døre – også selvom du ikke har afgivet en ordre hos os i løbet af december. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderen af hovedpræmien trækkes den 25. december 2018 og offentliggøres umiddelbart herefter. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning og kontaktes direkte på e-mail. Efter aftale med vinderen, forbeholder Sparvinduer sig retten til at offentliggøre navn og by på vinderen i konkurrencen på www.sparvinduer.dk, samt andre medier, som Sparvinduer anvender. Vinderen vil ligeledes blive offentliggjort umiddelbart efter udtrækningen på denne konkurrenceside. Lykkedes det ikke at få kontakt med vinderen inden for 14 dage, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidigt at modtage Sparvinduers nyhedsbrev. Sparvinduers nyhedsbrev indeholder nyheder, inspiration, konkurrencer og tips og tricks, og så bliver du selvfølgelig blandt de første, der får besked, når vi har ekstra gode tilbud om vinduer og døre samt relaterede produkter.

Og du kan være helt rolig, vi videregiver selvfølgelig ikke dine oplysninger til andre. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen, og du kan altid afmelde dig igen.

Ansatte i Sparvinduer og familie kan ikke deltage.

Held og lykke.

Klik her for at afmelde dig vores nyhedsbrev