Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Dreje kip Vindue 1 Fag 6 Ruder

Varenummer: PK1006

  • Danmarks hurtigste leveringstid
  • Ansvarlig produktion
  • Brug for hjælp?   Ring 70 20 18 87
 
OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?

Karmmål:
Det mål som vinduet eller døren bliver produceret i Dvs. bredden x højden, fra karm til karm.

Hulmål:
Størrelsen på hullet i væggen. For at man kan få karmmålet, skal man trække 2-3 cm fra hulmålet, for at der er plads til fugen til døren eller vinduet.

cm
cm
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Vi sørger for:

Materialetype
PVC

Her kan du vælge imellem forskellige materialer, Fyrretræ, træ/aluminium eller PVC. Uanset hvilken materialetype du vælger, er du sikker på god kvalitet og flot finish.

Platform
Euro70 - 70 mm
Glas
2-lags lavenergiglas (Ug-værdi 1,1 til 1,2)
0,00 kr

Ved de fleste modeller har du mulighed for at vælge i mellem 2-lags og 3-lags glas. D. 1. januar 2021 træder et nyt tillæg til Bygningsreglementet BR18 i kraft. Se mere om de nye energikrav her

Glas-design
Lavenergiruder (klart glas)
0,00 kr

Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas. Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden skal have.

Specialglas
Intet specialglas
0,00 kr

Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden har. Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas.

* Åbningsretning
Vælg venligst
0,00 kr

Her kan du vælge imellem forskellige åbningsretninger. Om døren eller vinduet skal åbne ind eller ud, mod højre eller mod venstre. Du kan læse mere om de forskellige åbningsretninger ved at trykke på spørgsmålstegnet (?)

Farve
Standard Hvid RAL 9016
0,00 kr

Her kan du vælge om du vil have farvet folie med struktur, på dit PVC vindue. Standardfarven af PVC vinduet er hvid RAL 9016.

Sprossetype
18 mm ilagt sprosse
0,00 kr

Energisprosser er en energirigtig løsning, hvor sprossen er monteret uden på glasset og således ikke bryder ruden. Indvendig er sprossen lavet af træ og udvendig i aluminium, for ekstra lang holdbarhed. Vælger du PVC er sprossen naturligvis i PVC. Bemærk: Ved valg af ilagt sprosse sidder sprossen imellem glasset.

* Inddeling mellem glas
Ingen inddeling mellem glas
0,00 kr

Tilvælger du inddeling mellem glas, sidder der et indlæg mellem glaslagene under sprosserne. Dette gør at sprosserne fremstår gennemgående i vinduet og giver et skarpt look! Fravælger du inddeling mellem glas, vil der ikke være monteret et indlæg mellem glaslagene, hvilket betyder, at du vil kunne se bagsiden af sprossen både inde- og udefra.

Varm Kant
Varm kant Grå
0,00 kr

Varmekant reducerer kuldebroen mellem glassene og giver den bedste isolering.

* Not
Ingen not
0,00 kr

Not er en 10 mm bred og dyb udfræsning på den indvendige side af karmen. Noten anvendes for nemmere montering af lysningsplader eller vindueskarm (Not i bund).

Lukketype
Standard paskvilgreb blank
0,00 kr

Her kan du vælge dit greb til vinduet. Afhængigt af vinduestypen, tilbyder vi alt fra traditionelle anverfer, til paskvilgreb med vindbremse og mulighed for tilvalg af børnesikring eller lås.

Hængsler
Standard hængsler
0,00 kr

Vælg din ønsket hængselstype her.

Montage
Monteringsbeslag
0,00 kr
Sikkerhed
Basis sikkerhed
0,00 kr

Vælg mellem basissikkerhed, sikkerhedstrin 1 og 2 For øget sikkerhed anbefales det at tilvælge sikkerhedsglas Sikkerhedstrin 1 & 2 kun mulig ved valg af greb med nøgle.

Ventil
Ingen ventil
0,00 kr

Du har mulighed for at vælge en udluftningsventil i hvid eller grå. Ventiler muliggør frisk luft i at strømme ind i rummet, selvom vinduet er lukket og skaber dermed et bedre indeklima i din bolig. For mere omkring ventilers placering tryk på [?].

Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00 kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen rengøringskit
0,00 kr
Product Bottom Image

Dreje kip Vindue 1 Fag 6 Ruder

Varenummer: PK1006

OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Vi hjælper dig på rette vej


Find dit nye drejekip vindue med 1 fag og 6 ruder lige her. Vi giver dig råd til forandring.
Vi giver dig friheden til selv at bestemme hvordan din nye løsning hos os skal være. Det betyder at vi har sat de overordnede rammer for dit vinduesdesign, men de små og vigtige detaljer har vi ladet være op til dig at definere. Det betyder nemlig at du helt selv kan designe og præcisere din unikke løsning efter dine tanker og idéer.


Vinduet her er skabt i et overordnet klassisk-originalt look, der går sig særligt godt til huse og byggestile, som baserer sig på tilsvarende værdier. Det kunne være landhuset, bondehuset eller måske noget helt tredje. Det er nemlig helt op til dig hvor du placerer dit element – vi har skabt det til at kunne stå distancen under skandinaviske forhold og derfor får du også 10 års garanti.

Oversigt

Grundpris 4.541,77 kr. Webpris (40%) Læs mere om webpris -1.816,71 kr. Kampagne (10%) -454,18 kr. Din pris Tidligere laveste pris 2.725,06 kr. 2.270,89 kr.
stk.
Dreje kip Vindue 1 Fag 6 Ruder
4.541,77 kr. 2.270,89 kr.
Forventet levering:
Uge 18

Ønsker du at få prismatch?

Få prismatch her
Pricematch