Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Bæredygtige vinduer og døre

I 2022 har Sparvinduer doneret 329 klimatræer. Disse træer optager og binder effektivt CO2 og omdanner det til glukose, i løbet af deres levetid vil de optage omkring 1.645 tons CO2

Vinduer og døre med reduceret klimapåvirkning  

Hos Sparvinduer arbejder vi hver dag for at gøre vores produktion mere bæredygtig og miljøvenlig, for at vi sammen kan passe bedre på vores samfund.  

Sparvinduer bruger Hydro REDUXA, som er et lavemissionsaluminium, det bliver fremstillet med bæredygtig energi. Ved brug af Hydro REDUXA reduceres CO2 udledningen med hele 53% - læs mere om Hydro REDUXA og alle dets egenskaber. 

Plant et klimatræ

Hvorfor plante et klimatræ? Der er to måder, hvorpå vi kan hjælpe klimaet. Vi kan enten udlede mindre CO2, det gør vi allerede et ihærdigt forsøg på, eller vi kan fjerne det CO2, som allerede er i atmosfæren. Træer optager og binder yderst effektivt CO2, og omdanner det til glukose. Et klimatræ kan i dets levetid optage op til 5 tons CO2. Hvert eneste træ tæller! 

Udover optagelsen af CO2, gør træerne også en masse andre gode ting, bladene og barken suger skadelige stoffer til sig, det styrker biodiversiteten og er hjemsted for hundrede vis af insekter. Træerne skaber renere ilt og øger menneskers sundhed.

Vi gør en forskel!

Hver dag produceres der mange nye byggematerialer, det koster ressourcer, og produktionen belaster klimaet og udleder CO2. Derfor er det vigtigt for os som virksomhed at optimere vores ressourcer og spare hvor vi kan, så vi kan producere vinduer og døre med så lavt et klimaaftryk og så lang en levetid som muligt.

Alle boliger har brug for vinduer og døre, men det er en god idé at vælge produkter produceret med omtanke og ansvarlighed.

Vidste du?

Alle træerne der plantes er danske træer. Det er er i modsætning til mange andre træer, der importeres fra udlandet. Det er med til at sikre den mest bæredygtige løsning. 

Du kan læse mere om klimatræerne her. 

 


Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.