25% netrabat på specialmål! / Bestil senest 6. februar og få fri levering ved køb over 6.000 kr! / Se alle kampagner
1857 anmeld. på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Vi støtter Danmarks Indsamling

Skab mere naturligt lys i din entré med et sideparti til din dør

Med et sideparti til din dør skaber du mere lys og luft i din entré og får den automatisk til at syne større. Et sideparti kan monteres i forbindelse med yderdøre, f.eks. en terrassedør eller en stalddør

Køber du sidepartier til døre hos Sparvinduer kan du vælge i mellem flere forskellige modeller, f.eks. med eller uden fyldninger og med eller uden sprosser. 

Du designer nemt dit eget sideparti ved at vælge den ønskede model, herefter har du mulighed for at vælge i mellem forskellige materialetyper, farver, glastyper mm. Så snart du har udfyldt dine specifikationer, vil du se din pris og rabat. Ønsker du at købe flere forskellige sidepartier, skal du blot gøre et sideparti færdig af gangen.  

Man monterer ofte et sideparti til en hoveddør for at skabe et smukt og indbydende indgangsparti, men et sideparti kan også monteres i forbindelse med terrassedøren for at give ekstra lys i stuen, men spare på vægpladsen ift. en dobbelt terrassedør.  

Du finder et bredt udvalg af billige facedøre, der passer smukt sammen med et sideparti. Søger du færdig designede facadedørspartier, finder du også et stort udvalg hos Sparvinduer.