Op til 35% netrabat på specialmål!
+
Bestil senest 10. juni og få levering til kun 375 kr!
1927 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Lynlevering fra 4 uger
+200.000 har købt

Skab mere naturligt lys i din entré med et sideparti til din dør

Med et sideparti til din dør skaber du mere lys og luft i din entré og får den automatisk til at syne større. Et sideparti kan monteres i forbindelse med yderdøre, f.eks. en terrassedør eller en stalddør

Køber du sidepartier til døre hos Sparvinduer kan du vælge i mellem flere forskellige modeller, f.eks. med eller uden fyldninger og med eller uden sprosser. 

Du designer nemt dit eget sideparti ved at vælge den ønskede model, herefter har du mulighed for at vælge i mellem forskellige materialetyper, farver, glastyper mm. Så snart du har udfyldt dine specifikationer, vil du se din pris og rabat. Ønsker du at købe flere forskellige sidepartier, skal du blot gøre et sideparti færdig af gangen.  

Man monterer ofte et sideparti til en hoveddør for at skabe et smukt og indbydende indgangsparti, men et sideparti kan også monteres i forbindelse med terrassedøren for at give ekstra lys i stuen, men spare på vægpladsen ift. en dobbelt terrassedør.  

Du finder et bredt udvalg af billige facedøre, der passer smukt sammen med et sideparti. Søger du færdig designede facadedørspartier, finder du også et stort udvalg hos Sparvinduer. 

Ofte stillede spørgsmål

Et sideparti er en tilføjelse til eksempelvis en terrassedør, som kan hjælpe dig med at få større lysindfald. Et sideparti er cirka halvt så bredt som en dør så det er et godt tilvalg, hvis du for eksempel ikke har plads til en dobbelt terrassedør, men stadig gerne vil have den ekstra lystilførsel ind i rummet.

Hos Sparvinduer anbefaler vi, at du forsøger at vælge et sideparti som passer til den oprindelige dør i farve, materialer og stil.

Hos Sparvinduer kan du købe forskellige typer af ruder, såsom energiruder, termoglasruder, råglas og lydglas. Det er vigtigt at du overvejer nøje hvilke ruder du ønsker til din bolig. Du kan læse mere om vores forskellige typer af ruder og hvad de hver især indebærer her.

Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores døre og vinduer. Du kan læse mere om vores 10 års garanti her.