Produktet er tilføjet kurven
20% netrabat på specialmål / Bestil senest 24. juli og få fri levering ved køb over 9.000 kr! / Se alle kampagner

Skråvinduer

Skråvinduer

Skråvinduer er fastkarmsvinduer med skrå kanter, som kan bruges i toppen af et vinduesparti eller en glasvæg. Skråvinduer skaber et smukt lysindfald i din bolig. Find nye skråvinduer ved blot at vælge model og udfylde dine ønsker.

Ønsker du andre modeller? Kontakt os, vi kan lave næsten alt. 

Trekantede og skråvinduer giver et flot lysindfald og får din bolig til at skille sig ud.

Skråvinduer kan med fordel monteres sammen med andre modeller såsom terrassedøre, topstyret vindue eller udestueelementer, hvor de sammen kan danne et stort vinduesparti.

Vinduer med skrå kanter er med til at skabe et smukt lysindfald i boligen. Der kommer ekstra meget lys ind igennem et skråt vindue, da det er et fastkarmsvindue. Det betyder, at vinduet ikke kan åbnes, men at glasset så går helt ud til rammen. Se andre fastkarmsvinduer uden skrå kanter.

Hos Sparvinduer designer du nemt og enkelt dit eget skråvindue, du skal blot vælge model og derefter indtaste dine mål og øvrige ønsker. Ønsker du inspiration? Klik her og få et hurtigt overblik over de mest solgte vinduer og døre til lave priser.

Byg nemt din egen glasvæg eller vinduesparti, find et produkt af gangen og læg det i kurven. Sammen med udestueelementer, terrassedøre eller topstyret vinduer kan du skabe en vinduesvæg til dit hjem.

Hos Sparvinduer får du naturligvis altid 10 års garanti, når du kommer nye vinduer og døre. Du betaler nemt og sikkert via en sikker betalingsserver.

Har du allerede et vindue, hvor det kun er glasset, som trænger til en udskiftning, kan du med fordel nøjes med at købe nye energirigtige termoruder og sætte i dine eksisterende vinduer.