Nu er ventetiden snart forbi!

Black Week er lige om hjørnet,
og du kan godt glæde dig til årets vildeste tilbud!

Det hele går løs onsdag d. 15. november kl. 07.30

Bliv klar til Black Week - helt ned til milimeteren

Vi hjælper dig godt igennem hele projektet. Start med at finde de rigtige mål til dine nye enerigtige vinduer og døre. Så er du klar til at bestille til de vildeste tilbud!

Hvor mange penge kan du spare?

Indtast få oplysninger om din bolig i vores energiberegner, og se hurtigt hvor mange penge du kan spare ved at skifte til energirigtige vinduer og døre.

Find inspiration til dit projekt

Det kan være rart at hente inspiration fra andre boliger. På den måde kan du bedre forestille dig, hvordan din bolig vil kunne forandres.

Få svar på dine spørgsmål når vi sender LIVE 15/11 kl. 20.00

Vi går LIVE med vores egen professionelle rådgiver, Morten og håndværker Niclas, fra vores samarbejdspartner NSF Byggeentreprise. Få svar på de mest stillede spørgsmål, lige fra opmåling, til bestilling og montering. Deltag på Facebook og se med eller stil dine egne spørgsmål d. 15. november kl. 20.00!

Besøg et showroom

Kig forbi et af vores showrooms op til Black Week og oplev vores mange flotte vinduer og døre. Få professionel rådgivning til dit projekt, så kan du blive helt klar.

Har du brug for rådgivning?

Drømmer du om forandring, har du spørgsmål til dit projekt eller brug for hjælp? Du kan få rådgivning når det passer dig, du er velkommen til at ringe eller skrive til vores chat.

Tlf.    +45 70 20 18 87

Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk

 

Åbningstider for telefon og chat:

Mandag-fredag: 9.00 – 21.00

Søndag: 9.00 – 21.00