25% netrabat på træ/alu!
(20% netrabat på træ og PVC)
/ Bestil senest 26. september og få fri levering ved køb over 7.500 kr! / Se alle kampagner
1788 anmeld. på Trustpilot
6 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling

Tilbehør til døre

Tilbehør til hoveddør

Mangler du en ny nøgle til din dør?  Her finder du et bredt udvalg af cylindere, så du kan finde en ny dørlås til din hoveddør.

Omkodning

Der kan være mange årsager til, at du er på udkig efter en ny dør lås / omkodning til din facadedør. Uanset om det er fordi, du har flere forskellige nøgler, og er træt af at stå og lede efter den rigtige nøgle. Det kan også være, at du har mistet din nøgle, haft indbrud eller netop er flyttet ind, så anbefales det også at skifte dør lås / omkodning.

Hos Sparvinduer kan du finde de rette låse til din døre. Vælg selv om du ønsker en dør lås / omkodning med cylinder udvendigt og vrider indvendigt eller om det skal være en dør lås / omkodning med cylinder på begge sider.

Hvor mange nøgler har du brug for til låsen på din hoveddør? Det afhænger af hvor mange som bor i husstanden, om naboen skal have en nøgle eller måske vinduespudseren? Du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 ens nøgler til din dør lås / omkodning.

 

Her kan du finde en lås til din hoveddør, eller en ny cylinderlås til din dør - du finder prisen på din dør lås med det samme.  

Tilbehør til din dør, hoveddør eller facadedør kan altid bestilles, hvis dine behov ændrer sig efterfølgende.