25% netrabat på specialmål!
/
Bestil senest 20. april og få levering til kun 349 kr!
Nye udvidet åbningstider i vores 5 showrooms - Se adresser og åbningstider her
2027 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Lagervarer leveres inden for 6 hverdage

Tilbehør til døre

Tilbehør til terrassedør

Mangler du en ny nøgle til din dør eller til et nyt dørhåndtag?  Her finder du et bredt udvalg af tilbehør til din terrassedør.

Terrassedørsgreb

Omkodning

Der kan være mange årsager til, at du er på udkig efter en ny terrassedør lås / omkodning til din terrassedør. Uanset om det er fordi, du har flere forskellige nøgler, og er træt af at stå og lede efter den rigtige nøgle. Det kan også være du har mistet din nøgle, haft indbrud eller netop er flyttet ind, så anbefales det også at skifte terrassedør lås / omkodning.

Hos Sparvinduer kan du finde det rette tilbehør til din terrassedør. Et terrasse dørgreb eller et dør håndtag til din terrassedør kan være med til, at underbygge den stil du ønsker i dit hjem. Derudover har dørgrebet til terrassedøre også en god og sikker låsefunktion. Ønsker du ekstra sikkerhed med låsefunktion på indvendig side, eller måske et praktisk dør håndtag til terrassedøre på udvendig side? Begge dele finder du hos Sparvinduer.

Vælg selv om du ønsker en terrassedør lås / omkodning med cylinder udvendigt og vrider indvendigt eller om det skal være en terrassedør lås / omkodning med cylinder på begge sider.

Hvor mange nøgler har du brug for til din terrassedør? Det afhænger af hvor mange som bor i husstanden, du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 ens nøgler til din terrassedør lås / omkodning.

Er du i tvivl? Dør håndtag og dør greb til din terrassedør kan altid bestilles, hvis dine behov ændrer sig efterfølgende. Det samme kan en lås til din terrassedør, eller en omkodning, hvis du gerne vil have nye nøgler.