5 showrooms med rådgivning

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Langsom voksende fyrretræ
  • Energimærket
 
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Vælg det rette tilbehør Du finder her et flot, tidløst rullegardin, der passer til dit nye ovenlysvindue.... Læs mere
Husk også at vælge tilbehør
Bredde x højde:
Redigér
Rullegardin sort Rullegardin sort   855,00 kr
Husk også at vælge tilbehør

* Obligatorisk felt

Product Bottom Image

Rullegardin sort

Varenummer: Tag0011

Beskrivelse

Vælg det rette tilbehør

Du finder her et flot, tidløst rullegardin, der passer til dit nye ovenlysvindue.

Gardinet findes i et bredt størrelsesudvalg, så husk at tjekke størrelsen på dit nye ovenlysvindue, så du sikrer dig at målene stemmer overens inden du bestiller.

Med dette rullegardin kan du fuldende din ovenlysløsning med et smart og simpelt gardin, der kan justeres præcis som du synes. Gardinet er smart eksempelvis i soveværelset eller i andre rum, hvor du ønsker at kunne skærme lidt af for solens direkte stråler.

Denne model beskytter og afskærmer dig mod sollys og udefrakommende lys, men leverer ikke en fuld mørklægning. Ønsker du dette, skal du vælge ét af vores mørklægningsgardiner.

Lad dig inspirere til renoveringsprojektet i et af vores 5 showrooms eller lad os vejlede dig på telefon, mail eller chat. Vi er her for at hjælpe dig sikkert i gang med at indfri dine ønsker og drømme.

<p>Rullegardin med skinner beskytter mod direkte sollys ved at bryde lyset. &Oslash;nsker man hel m&oslash;rkl&aelig;gning f.eks. i et sovev&aelig;relse, s&aring; skal man i stedet v&aelig;lge et m&oslash;rkl&aelig;gningsgardin. Rullegardinet kan stilles i den position man &oslash;nsker det p&aring; skinnen og giver dermed optimal mulighed for justering alt efter behov.</p> <p><br /><strong>Type:</strong> ARF&nbsp;</p> <p><strong>Ramme:</strong> Aluminium<br /><strong>Betjening:</strong> Manuel trinl&oslash;s regulering</p> <p><strong>Passer til:</strong>&nbsp;Vippevindue og toph&aelig;ngt-tagvindue (n&oslash;d&aring;bning)</p>

I alt 855,00 kr

-0,00 kr

I alt 855,00 kr

stk.

855,00 kr

Forventet levering:
Uge
Antal på lager:
Produktinformation
  • Ingen forudbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav