Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Topsving vinduer

Et topsving vindue er et moderne udadgående vindue, hvor vinduet kan vendes 180 grader, og dermed rengøres på begge sider mens du står indenfor. Det kan lade sig gøre med det geniale og populære Spilka Opus beslag som sikrer en god kvalitet.

Topsving vinduer 

Det er et super praktisk vindue, som egner sig godt til især 1. sal eller højere, hvor det er svært at tilgå vinduet på udvendig side. Vinduet kan vendes 180 grader, og dermed kan den udvendige side af vinduet drejes ind så det er tilgængeligt fra boligen. På den måde kan det lade sig gøre at vaske vinduet, vedligeholde det, og smøre væsentlige dele nemt og enkelt uden brug af stige eller stillads.

Vinduet er superlet at betjene, og det populære Spilka Opus beslag giver vinduet høj kvalitet og lang levetid. Topsving vinduer leveres i i både træ, træ/alu og PVC, og i mange forskellige størrelser.


Hvad er et Spilka Opus vinduesbeslag? 

Spilka beslaget blev opfundet i 1959, og siden lanceringen i 1960, har det været blandt de mest populære beslag til produktion af topsving vinduer. Beslaget er altafgørende for at vinduet kan vendes 180 grader, og opnår de mange gode fordele herved.

Vedligeholdelse af et topsving vindue 

Mængden af vedligeholdelse er normalt en af de faktorer, som mange er meget opmærksomme på, når de køber nye vinduer. Topsving vinduer bliver produceret i PVC, som kræver minimal vedligeholdelse.

Fordele ved vinduer i PVC eller plast 

PVC er et materiale, som er blevet forbedret de seneste år. Det betyder, at vinduer i PVC er de mest holdbare vinduer, derudover er det også det materiale, som kræver mindst vedligeholdelse.

Er du vant til at skulle vinde malerpenslen frem med jævne mellemrum, for at male dine trævinduer, kan topsving vinduer i PVC spare dig for det besvær. De skal blot rengøres efter behov.

Alternativer til topsving vinduer 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at vi også forhandler mange andre typer af vinduer. Disse vinduer adskiller sig især ved deres åbningsmekanikser, og det er muligt, at én af disse vinduer passer bedre til dine behov.

Et dreje-kip-vindue udmærker sig især ved, at det altid åbnes ind i det rum, som det er monteret i. Derudover er der også to forskellige måder at åbne vinduet på, hvorfra den har sit navn. Kip vinduet kan nemlig blandt andet sættes på kip, så det åbnes på klem. Det sker ved, at vinduet er bundhængt og dermed kan vippes ud fra toppen af vinduesrammen.

Med den anden åbningsmulighed bliver vinduet åbnet helt, og det bliver åbnet indad, så det er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor.

Drejekipvinduer er især velegnede til rum i huset, hvor det er svært at vaske vinduerne udefra. Samtidig kan vinduet også sættes på kip, hvis du bare ønsker en god luftventilation i huset.

Hos Sparvinduer kan du finde et bredt udvalg af drejekipvinduer i forskellige materialer og med kun 70 mm karm. Derudover får du også 10 års garanti på dine nye vinduer, du kan trygt købe et billigt drejekip vindue fra vores udvalg.

Har du brug for professionel rådgivning?

Kom forbi en af vores fem showrooms og få en snak med en af vores rådgivere om dit projekt. Gå blandt de mange modeller og find inspiration til din bolig.