Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vendevindue 6 ruder (3x2)

Varenummer: VV0107

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Inspiration til forandring Med dette vendevindue med 6 ruder kan du opdatere din husfacade med et praktisk og... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Vendevindue 6 ruder (3x2)

Varenummer: VV0107

Inspiration til forandring

Med dette vendevindue med 6 ruder kan du opdatere din husfacade med et praktisk og innovativt element, der på én og samme tid er skabt i et klassisk design, som vil blende naturligt ind i de mere klassiske husarkitekturer. Har du for eksempel en traditionel murermestervilla eller måske et fint sommerhus i landlig-original stil, så vil dette vinduesdesign passe perfekt til stilen.

Vi har på forhånd sat de generelle rammer for stilen og udseendet på vinduet – detaljerne har vi ladet være helt op til dig. Det betyder at du i vores smarte editor helt selv kan bygge netop dén løsning, der passer dig bedst. Vi producerer selvfølgelig dit nye vindue ud fra de præcise mål, du indtaster i vores konfigurator. På den måde får du et skræddersyet produkt med netop de specifikationer, du ønsker.

Skal du bruge hjælp til at sammensætte dit nye vinduesprodukt, er du altid velkommen til at skrive, ringe eller chatte med os.

 
Grundpris 0,00 kr
Kampagnerabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav