New Yorker vindue3 fag 18 ruder (3x2)

Varenummer: NY0319

  • Danmarks hurtigste leveringstid
  • Ansvarlig produktion
  • Brug for hjælp?   Ring 70 20 18 87
 
OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?

Karmmål:
Det mål som vinduet eller døren bliver produceret i Dvs. bredden x højden, fra karm til karm.

Hulmål:
Størrelsen på hullet i væggen. For at man kan få karmmålet, skal man trække 2-3 cm fra hulmålet, for at der er plads til fugen til døren eller vinduet.

cm
cm

Mål nemt op

Klik her og se hvordan du måler op til dine nye vinduer og døre.

Vi sørger for:

Materialetype
Fyrretræ – Fra ansvarligt skovbrug

Her kan du vælge imellem forskellige materialer, Fyrretræ, træ/aluminium eller PVC. Uanset hvilken materialetype du vælger, er du sikker på god kvalitet og flot finish.

Platform
Optima
Glas
2-lags lavenergiglas (Ug-værdi 1,1 til 1,2)
0,00  kr

Ved de fleste modeller har du mulighed for at vælge i mellem 2-lags og 3-lags glas. Læs mere om de gældende energikrav her

Glas-design
Lavenergiruder (klart glas)
0,00  kr

Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas. Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden skal have.

Specialglas
Intet specialglas
0,00  kr

Glastypen afhænger af, hvilket formål ruden har. Du kan vælge imellem flere forskellig typer glas.

Farve
Indvendig farve 0,00  kr
Sort RAL9005
Udvendig farve 0,00  kr
Sort RAL9005
0,00  kr
Indvendig farve

Du kan her vælge hvilken farve du ønsker dit element skal have på indvendig side - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Udvendig farve

Du kan her vælge hvilken farve du ønsker dit element skal have på udvendig side - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Sprossetype
25 mm energisprosse
0,00  kr

Energisprosser er en energirigtig løsning, hvor sprossen er monteret uden på glasset og således ikke bryder ruden. Indvendig er sprossen lavet af træ og udvendig i aluminium, for ekstra lang holdbarhed. Vælger du PVC er sprossen naturligvis i PVC. Bemærk: Ved valg af ilagt sprosse sidder sprossen imellem glasset.

* Inddeling mellem glas
Vælg venligst
0,00  kr

Tilvælger du inddeling mellem glas, sidder der et indlæg mellem glaslagene under sprosserne. Dette gør at sprosserne fremstår gennemgående i vinduet og giver et skarpt look! Fravælger du inddeling mellem glas, vil der ikke være monteret et indlæg mellem glaslagene, hvilket betyder, at du vil kunne se bagsiden af sprossen både inde- og udefra.

Varm Kant
Varm kant Sort
0,00  kr

Varmekant reducerer kuldebroen mellem glassene og giver den bedste isolering.

Profil
Softline profil
0,00  kr

Her kan du vælge hvilken profil dit produkt skal have. Profilen er den udfræsning, der er foretaget i karm og ramme. Du kan vælge mellem 2 forskellige profiler - Softline og classic.

Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00  kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen vedligeholdelsessæt
0,00  kr
Product Bottom Image

New Yorker vindue 3 fag 18 ruder (3x2)

Varenummer: NY0319

Bring et strejf af urban elegance til dit hjem

Opgrader dit hjem med vores imponerende New Yorker vindue med 3 fag og 18 ruder (3x2). Dette vindue forener et moderne design med en industriel æstetik, der passer perfekt til både moderne og klassiske indretninger.

Vores New Yorker vindue er lavet af førsteklasses langsomvoksende skandinavisk fyrretræ med en kerneandel på 90 procent. Dette sikrer både holdbarhed og en smuk, naturlig æstetik i mange år fremover. Et New Yorker vindue ses typisk i sort, men med vores produktkonfigurator kan du også vælge mellem farver som grå eller hvid for at matche din personlige stil.

De 18 ruder, arrangeret i et 3x2 mønster, tillader et rigeligt lysindfald, hvilket skaber en lys og luftig atmosfære i dit hjem. Dette vindue er ideelt til at optimere lysfordelingen og kan bruges som en dekorativ rumdeler, der tilføjer både stil og funktionalitet til din bolig.

Vælg dette New Yorker vindue for at bringe et strejf af urban elegance ind i dit hjem. Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Kontakt os på mail, telefon eller chat – vi står klar til at assistere dig!

Relaterede kategorier:

Primær kategori - Vinduer
Sekundær kategori - New yorker vinduer

Oversigt

Grundpris 127.411,16 kr. Webpris (40%) Læs mere om webpris -50.964,47 kr. Din pris 76.446,70 kr.
stk.
New Yorker vindue 3 fag 18 ruder (3x2)
127.411,16 kr. 76.446,70 kr.
Forventet levering:
Uge 36
(02/09 - 06/09)

Ønsker du at få prismatch?

Få prismatch her
Pricematch