5 showrooms med rådgivning

Ingen forudbetaling

+200.000 glade kunder

e-mærket

Døre - Hoveddøre og yderdøre

Hoveddøre og yderdøre fra SparVinduer giver dit hus en smuk indgang. Vi har et stort udvalg af billige døre og facadedøre. Vælg blot den ønskede model og angiv mål, materialer og glas.

Find den rette dør til dine behov

Hvis du er boligejer, så kender du alt til de forskellige vedligeholdelsesopgaver, der automatisk følger med. Der er både indvendigt træ og udvendigt træ, der skal males, tagrender der skal renses, tagsten der skal udskiftes og meget mere.
Nu og da kommer der dog også større projekter, der kræver lidt mere overvejelse, det gælder især, når man udskifter yderdøre og vinduer.

Sparvinduer er helt på det rene med, at danskerne er et kræsent folkefærd. Der kun vil have det bedste, hvilket da også er grunden til, at vi kun leverer døre og nye vinduer i god kvalitet. På den måde kan kunderne føle sig i trygge hænder og få mest muligt for deres penge.

Så hvis du skal udskifte dine yderdøre, så tag kontakt til SparVinduer allerede i dag og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi har altid et stort udvalg af udvendige døre, så du kan med sikkerhed finde det du ønsker hos os.

Se videoguiden om montering af døre, og få en vejledning til hvordan du step for step nemt monterer en dør korrekt i dit hjem.

Hvilke dørtyper findes der?

Når man står i den situation, at man skal bruge nye døre, så er det vigtigt, at man forbereder sig grundigt, for det er en beslutning, som man kommer til at se på i mange år frem. Altså skal man ikke blot vælge den første den bedste dør, som man falder over, for det er noget, der kommer til at være afgørende for hele det look, som dit hjem får fremover.

Heldigvis har vi en masse forskellige designs, som kan tilpasses efter behov, så du kan få en dør, der passer perfekt til dit hjem. Herunder kigger vi nærmere på de forskellige dørtyper som vi tilbyder. Er du på jagt efter nye indvendige døre, så kan vi desværre ikke hjælpe, da det kun er yderdøre som er en del af vores sortiment.


Pladedøre

Når man bor i Skandinavien, så må man være forberedt på, at man kan blive udsat for et vejr, som ikke altid er lige varmt. Vi bor trods alt i det kolde nord. Men det betyder ingenlunde, at man behøver at fryse.

Netop fordi vi bor i den køligere del af verden, så har vi i Skandinavien også lært, at god isolering er et absolut must. Man kan spare mange penge på sin varmeregning, hvis man sørger for, at den er isoleret godt. Det gælder i den grad også ved ens døre og vinduer, da det er der man mister mest varme.

Pladedøre er en dørtype, der passer helt fantastisk til det danske klima, for de er isoleret ekstra godt, hvilket gør at de holder bedre på varmen. Opbygningen er uhyre enkelt, da selve konstruktionen er en sandwichkonstruktion med isolerende materiale mellem to plader. Det giver mange muligheder for at lave både glatte døre og døre med fyldninger, der isolerer og holder på varmen.

Står du og skal skifte hoveddør, så kan du med fordel vælge en af vores pladedøre og opleve, hvordan din varmeregning falder.

Facadedøre

En facadedør er det som man normalt kalder for en Hoveddør. Det er den dør, der fungerer som den primære indgang til dit hjem. Den er typisk placeret, så den leder ind til entreen eller bryggerset, afhængig af hvor man har sin indgang. Man kan med den rette facadedør ændre på det udtryk, som ens hjem giver, når man ser det udefra.

Det kan være moderne, hvis man benytter en enkel og minimalistisk dør. Men vil man have noget mere elegant og klassisk, så kan man med fordel lave en dobbeltdør, med sidepartier, glas og fyldninger.

Mulighederne er uendelige, og det er kun fantasien og pladsen, der sætter grænserne. Med sidepartier får man mere indvendig belysning og et lettere look, der kan være tiltrængt i en mørk entré.

SparVinduer kan med sit store udvalg forskellige facadedøre hjælpe dig med, at give dit hus det helt rette look. Hoveddøren er indgangen til dit hjem, så det er vigtigt, at du ikke går på kompromis og vælger det forkerte. Heldigvis er der masser af hjælp at hente hos SparVinduer.

Halvdøre

En halvdør er det, som vi bedre kender som stalddøre, men det betyder ingenlunde, at de kun kan benyttes i stalde. Halvdøre er et utroligt populært valgt til sommerhuse, udhuse og som køkken/bryggersdøre, da de giver mulighed for at slippe den friske luft ind, men uden at døren står fuldstændig åben.

Det er en dør, som man får rigtigt megen glæde af i sommerhalvåret, hvor man gerne vil have vinduer og døre åbne så meget som overhovedet muligt.

SparVinduer har et bredt udvalg af halvdøre med eller uden vinduer og fyldninger. Det betyder, at man kan få lige den dør, som man ønsker uden en masse besvær.

Den fleksibilitet som man får med en halvdør, er der ikke ret mange andre døre der kan hamle op med og det giver desuden ens hus et hyggeligt og indbydende look. Hvis man kombinerer en stalddør med flotte sidehængte vinduer, så kan man få det rustikke og hyggelige udseende, der især egner sig godt til mindre huse og sommerhuse

Terrassedøre

Terrassedøre er typisk placeret i stuen og derfor skal det næppe være en massiv dør. Derimod er franske døre en rigtig god ide, da de giver en masse lys og et let look, der et yderst klædeligt for stuen, men også det udvendige udseende.

Nyd den solbeskinnede have på en varm sommerdag, eller installer masser af udendørs belysning, så du kan få et god udsyn til haven ved aftenstid.

Med terrassedøre er der typisk masser af glas, så derfor er det uhyre vigtigt, at man sørger for, at det er godt glas, der isolerer og holder på varmen. Ellers vil man hurtigt se sin varmeregning stige voldsomt.

Heldigvis har SparVinduer et stort udvalg af terrassedøre i forskellige designs, men fælles for disse er, at de alle kan fås med to- eller tre-lags glas, så man får den bedste mulige isolering.

Hvis man vil give sin terrassedør et ekstra pift, så kan man få rigtigt meget glæde af sidepartier, der giver endnu mere lys og gør dørene endnu lettere at se på.

Mulighederne er uendelige for hos SparVinduer mener vi, at man skal kunne tilpasse sine døre efter behov.

Hæveskydedøre

Hæveskydedøre er det absolut bedste valg for dem, der ikke har alverdens plads i sin stue, men som stadig ønsker et få så megen naturligt lys som overhovedet muligt.

Det er en dørtype, der mest af alt minder om et højt og bredt vinduesparti. Det er naturligvis noget, der kræver, at man har det bedste mulige glas og isolering, da det ellers går ud over isoleringen. Men heldigvis er moderne hæveskydedøre udstyret med tre-lags glas, der er opgaven voksen.

I modsætning til almindelige døre, der åbner ind eller ud, så glider en hæveskydedør til side og optager på den måde ingen plads. Det er den type dør der giver allermest lys for pengene og desuden sparer de på pladsen.

Hæveskydedøre kan give ens hus et let og luftigt look, hvilket kan være en absolut vidunderlig ting om sommeren, hvor man gerne vil nyde lyset og den friske luft. Åbn den store dør og lad hele huset blive frisket op af luften og lyset.

Hvilken type dør skal jeg vælge

En udvendig dør kan laves i mange forskellige modeller, f.eks. som terrassedør, facadedør eller stalddør. Har du brug for at blive klogere på, hvilken model du skal vælge, finder du et overblik over alle vores modeller på denne side:

Døre med 10 års garanti

Hos Sparvinduer finder du billige yderdøre i god kvalitet, produceret i langsomtvoksende nordisk fyrretræ. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret for at sikre dig den bedste kvalitet og resultat. Du kan læse mere om fyrretræ og dets mange gode egenskaber til produktion af døre i vores lille artikel.

Høj kundetilfredshed

Vi har siden 2006 solgt vinduer og døre til over 110.000 kunder, og med 5 stjerner på Trustpilot og over 1.400 gode kundeanmeldelser, kan du være sikker på en god handel.

Læs mere om hvordan vores kunder har oplevet at handle hos Sparvinduer og se deres flotte projekter.

Kvalitets døre til lave priser

Alle vores døre er CE- og energimærkede. Energimærkningen er en frivillig mærkning, som har til hensigt at gøre det nemt for forbrugerne at finde frem til de mest energirigtige døre. Ser du efter energimærkningen, er du helt sikker på, at de døre du køber er certificerede.

Billige døre fra lager – hurtig levering

Hos Sparvinduer får du hurtig levering, uanset om du bestiller døre fra lager eller døre efter mål. Bestiller du døre fra lager, vil du få leveret dine nye yderdøre inden for kun 48 timer! Har du specielle ønsker og mål, kan du altid få oplyst den aktuelle leveringstid for netop det materiale, du ønsker.

Du har ovenikøbet altid 30 dages fuld returret på lagervarer.

Trædøre

Hos Sparvinduer finder du billige yderdøre i god kvalitet, produceret i langsomtvoksende nordisk fyrretræ. Fyrretræet har en kerneandel på 90% og er fingerskåret for at sikre dig den bedste kvalitet og resultat. Du kan læse mere om fyrretræ og dets mange gode egenskaber til produktion af døre i vores lille artikel.

Træ/alu-døre

Om du vælger almindelige fyrretræs døre eller træ/alu døre, kommer helt an på din smag og boligtype. Træ/alu døre kombinerer de gode egenskaber fra træet med aluminiumets vejrbestandige overflade. Samtidig skal træ/aluminium døre ikke løbende vedligeholdes med maling og er derfor også et tidsbesparende valg.

PVC-døre

PVC (plast) er et moderne og populært valg, hvis du bygger nyt. PVC materialet kræver minimal vedligeholdelse og har en lang holdbarhed. Plastdøre og vinduer er de seneste år blevet optimeret, og er derfor i dag et moderne produkt i flot design.

Få de bedste døre hos sparvinduer

Hvis du står og skal bruge en ny dør eller nye vinduer, så kan du med fordel udforske Sparvinduer og se det store udvalg. Det er noget til alle behov, uanset om man skal bruge en havedør eller en dør til redskabsskuret, så man kan skåne plæneklipperen og øvrige haveredskaber mod elementernes hærgen.

Alle vores produkter er fremstillet efter gode håndværkstraditioner og det betyder at man som kunde kan forvente den bedste kvalitet. Det er døre og vinduer, der egner sig fremragende til det nordiske marked.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan måler jeg rigtigt op til nye vinduer?

  Det lyder måske svært at måle op til og købe nye vinduer? Læs vores guide og undgå fejlmål og vinduer, der ikke passer. Alt du skal bruge er:

  - Et stykke papir
  - En blyant
  - Et målebånd

  Du kan læse mere i vores guide til opmåling af vinduer og døre her.

 • Hvad koster nye døre?

  Hos Sparvinduer kan du se konkrete eksempler på, hvad det koster at få nye døre og vinduer til forskellige typer bolig og i de forskellige materialer.

  Find din boligtype og se priseksempler her.