Produktet er tilføjet kurven
20% netrabat på specialmål / Bestil senest 24. juli og få fri levering ved køb over 9.000 kr! / Se alle kampagner

Praktiske vendevinduer - Få let adgang til ydersiden

Hos Sparvinduer finder du et bredt udvalg af vendbare vinduer. Et vendevindue er særlig anvendeligt i etagebyggeri, hvor der skal være nem adgang til ydersiden af vinduet, f.eks. til rengøring af ydersiden af vinduet.

Vores vendevinduer fås i mange forskellige modeller og kombinationer - du kan bl.a. vælge med og uden sprosser, og vi kan producere vendevinduer med helt op til 9 ruder og i størrelser på helt op til 150 x 150 cm. Hvis du ønsker at beregne en pris på et vendevindue, skal du blot vælge den ønskede model, herefter har du mulighed for at vælge i mellem materialerne træ eller træ-alu, indtaste dine mål, vælge detaljer mm. I bunden vil du med det samme få oplyst din pris. Ønsker du at købe flere vendevinduer, afslutter du ét vindue ad gangen - du kan altid se den totale pris i kurven. 

Vores vendevinduer kan med fordel bygges sammen med andre elementer, se f.eks. vores store udvalg af fastkarm topstyret vinduer, billige terrassedøredreje kip vinduer eller topstyrede vinduer, der oftest bruges som badeværelsesvindue.

Når du køber vendevinduer hos Sparvinduer, får du hele 10 års garanti og alle vores produkter er CE-mærkede. Sparvinduer er en AAA-mærket virksomhed - din garanti for at handle vinduer hos en leverandør med sund økonomi, så du kan være sikker på, at vi er her gennem hele garantiperioden. 

Har du brug for et overblik over alle vores vinduer og priser, kan du nemt og hurtigt tjekke modeller og tilbud på nye vinduer