30% netrabat på døre i specialmål + 25% netrabat på vinduer i specialmål / Bestil senest 25. november og få levering til kun 299 kr! / Se alle kampagner
1830 anmeld. på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Fra 3 ugers levering

Træ/alu vinduer og døre

Træ/alu vinduer og døre eller fyrretræsvinduer og døre? Valget afhænger af din smag og hvilken boligtype, du bor i. Du kan her på siden få mere at vide om træ/alu vinduer og døre, så du er bedre rustet til at vælge det materiale, der passer til lige præcis din bolig. 

Det er blevet mere og mere populært at vælge alu vinduer og døre, og det er der flere årsager til. Hele formålet med at producere døre og vinduer i træ/alu er, at de gode og naturligt “varme” egenskaber fra fyrretræet kombineres med aluminiummet, der ikke skal vedligeholdes (males) og samtidig er aluminiummet et super vejrbestandigt materiale.

 

Køb nye vinduer Køb nye døre

Træ alu vinduer - Sparvinduer

Vælger du vinduer i træ-alu, får du derfor et produkt, hvor træets naturlige og gode miljø-skabende effekt er bibeholdt inde i huset, men hvor den udvendige klimaskærm i alu sørger for, at dine vinduer og døre er modstandsdygtig imod det til tider hårde skandinaviske klima og dermed har en bedre og længere levetid.

Træ/alu vinduer til lave priser

Hos Sparvinduer kan du købe stort set alle vores vinduer i træ/alu og oven i købet til lave priser, f.eks. bondehusvinduer, dannebrogsvinduer eller topstyrede vinduer. Du designer selv dine vinduer efter mål og specifikationer - vælg materiale, f.eks. træ/alu vinduer og få din pris vist med det samme! Vi har altid et bredt udvalg af billige vinduer i træ/alu, og skulle du få brug for hjælp eller har spørgsmål, sidder vi altid klar til at guide dig på telefon, chat og e-mail. Klik her og se mere om vores vinduer og døre til billige priser.

Alu vinduer eller fyrretræs vinduer – fordele 

Vælger du alu-træ vinduer eller fyrretræsvinduer, vil du få gode og holdbare vinduer. Valget er baseret på din smag og hvad der passer bedst til din bolig.

Fyrretræsvinduer: 

Fordelen ved at vælge et massivt trævindue er, at du køber et klassisk og helt igennem naturligt produkt. For at beskytte træet mest muligt og forbedre træets levetid, kan der f.eks. monteres en aluminiumsliste i bunden af vinduet (eller i bunden af hver sprosse), da der ofte samles vand eller fugt i bunden af listerne pga. vejrforholdene. Fyrretræsvinduer monteres ofte ved renoveringer, da det er det klassiske valg og giver boligen det rigtige udtryk. 

Træ/alu vinduer:

Træ/AluVælger du derimod at montere et moderne træ/alu vindue (eller træ/alu dør), får du et produkt, der har et klassisk design, men som samtidig også kræver minimal vedligholdelse, da vinduerne ikke skal males. Som nævnt ovenfor, får du alu vinduer udvendigt, men opbygget med en klassisk træramme indvendigt. Træ/alu vinduer bliver ofte monteret i nybyggerier eller hos husejere, der ønsker at spare tid på vedligeholdelsen. 

 

Valget er op til dig, men renoverer du et gammelt hus, kan det være en fordel for helhedsudtrykket at montere klassiske trævinduer. Bygger du nyt eller renoverer du et ældre hus til et mere moderne udtryk, vil træ/alu vinduer og døre typisk være det mere moderne valg. 

Køb dine nye vinduer hos Sparvinduer - vi fører både vinduer i træ/alu, fyrretræ og PVC. 

vinduer - vælg her døre - vælg her