Produktet er tilføjet kurven

Terrassedøre

Terrassedøre

Terrassedør - den nemme adgang til og fra haven. Hos Sparvinduer finder du nemt din pris, ved at vælge model og derefter udfylde dine mål og specifikationer.

Vi yder prismatch - Se her hvordan

Terrassedør

1 rude

Terrassedør 1 rude
Terrassedør

2 ruder

Terrassedør 2 ruder
Terrassedør

1 fyldning 1 rude

Terrassedør 1 fyldning 1 rude

Vælg Serie:

Terrassedør

1 mdf fyldning 1 rude

Terrassedør 1 mdf fyldning 1 rude
Terrassedør

3 ruder

Terrassedør 3 ruder
Terrassedør

4 ruder

Terrassedør 4 ruder
Terrassedør

5 ruder

Terrassedør 5 ruder
Terrassedør

8 ruder

Terrassedør 8 ruder
Terrassedør

10 ruder

Terrassedør 10 ruder

 

Stort udvalg af stilfulde terrassedøre til have, balkon eller altan

Du finder her et bredt udvalg af terrassedøre - vores billige terrassedøre kan både bruges i forbindelse med udgang til terrassen/haven eller til en altan/fransk altan. Hos os finder du et bredt udvalg af terrassedøre - med eller uden sprosser. Er du på udkig efter en terrassedør, der skaber ekstra lysindfald, kan du med fordel vælge en terrassedør med oplukkeligt sideparti eller en skydedør

Du har mulighed for at vælge din nye terrassedør i plast, fyrretræ eller træ/alu. Alle vores terrassedøre produceres i høj kvalitet - direkte fra egen fabrik, og er tilpasset det danske vejr. Som noget ekstra, har du også mulighed for at vælge friktionsbremse, udluftningsventiler og forskellige grebssæt, så du får lige præcis den dør, du ønsker.  

Når du handler hos Sparvinduer, er du altid sikret super lave priser. Finder du mod forventning, det valgte produkt til en lavere pris hos en anden vinduesleverandør, yder vi prismatch!

Leder du efter en billig terrassedør kan du med fordel se, om vi har din terrassedør på lager i standardmål. På vores lager kan du finde netop din terrassedør til ekstra lav pris! Bestiller du en terrasse dør fra lager, leverer vi inden for 48 timer og du har altid 30 dages fuld returret!

Som alternativ til en terrassedør, kan du klikke dig videre og finde din pris på yderdøre, pladedøre eller find de rette elementer til en ny og billig udestue