Renoveret 60'er villa

Kom med på besøg hjemme hos Frederik og hans lille familie på Fyn. Familien købte i 2016 det ældre hus, som trængte til en kærlig hånd. De renoverede fra ende til anden og gav huset et helt nyt og mere moderne udtryk.

Boliger fra 60’erne er ikke født med køkkenalrum, som vi ønsker i dag. I forbindelse med renoveringen er villaen indvendigt blevet åbnet op, og der er skabt et stort køkkenalrum med direkte forbindelse til stuen.

Det store vinduesparti gør rummet lyst og rummeligt, og terrassedøren skaber en nem og hurtig udgang til terrassen, når aftensmaden skal nydes udenfor, eller børnene leger i haven.

De store topstyrede vinduer lader lyset strømme ind i hjemmet. Med vinduerne placeret overalt i huset, er det altid muligt at nyde haven udenfor.

Værelserne i 60’er villaer kan hurtigt komme til at virke små og indelukkede. Her er børneværelset lyst og indbydende, og det giver plads til leg og bevægelse. Det store topstyret vindue i midten af væggen lyser rummet op og får værelset til at virke større.

Badeværelser er ofte små og mørke rum, men her har familien fået skabt et lyst og indbydende badeværelse som emmer af wellness. Vinduet er højt placeret, hvilket gør, at der er lidt privatliv. Derudover er glasset sandblæst, så naboen ikke kan kigge ind.

Selvom gardinet som regel er rullet ned, når man opholder sig i soveværelset. Så er det nu alligevel dejligt at kunne nyde dagslyset og ikke mindst have muligheden for at kunne lufte ud. Den store rude i det topstyrede vindue, lukker ikke kun en masse lys ind, ruden generere også en del varme, som kan bidrage til en besparelse på varmeregningen.

Da familien renoverede boligen, valgte de nye vinduer i træ/alu som er hvide indvendigt for at skabe så meget lys og rummelighed som muligt, men antracitgrå udvendigt for at skabe en kontrast til den hvide facade.

Mangler du inspiration til forandring?

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet til nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa, så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Professionel rådgivning

Drømmer du om forandring, men har du spørgsmål til dit projekt eller brug for hjælp? Du kan få rådgivning når det passer dig. Besøg os i et af vores mange showrooms, hvor du også kan opleve et stort udvalg af modellerne.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til vores chat.