5 showrooms med rådgivning

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Renoveret 60'er villa

Kom med på besøg hjemme hos Frederik og hans lille familie på Fyn. Familien købte i 2016 det ældre hus, som trængte til en kærlig hånd. De renoverede fra ende til anden og gav huset et helt nyt og mere moderne udtryk.

Boliger fra 60’erne er ikke født med køkkenalrum, som vi ønsker i dag. I forbindelse med renoveringen er villaen indvendigt blevet åbnet op, og der er skabt et stort køkkenalrum med direkte forbindelse til stuen.

Det store vinduesparti gør rummet lyst og rummeligt, og terrassedøren skaber en nem og hurtig udgang til terrassen, når aftensmaden skal nydes udenfor, eller børnene leger i haven.

De store topstyrede vinduer lader lyset strømme ind i hjemmet. Med vinduerne placeret overalt i huset, er det altid muligt at nyde haven udenfor.

Værelserne i 60’er villaer kan hurtigt komme til at virke små og indelukkede. Her er børneværelset lyst og indbydende, og det giver plads til leg og bevægelse. Det store topstyret vindue i midten af væggen lyser rummet op og får værelset til at virke større.

Badeværelser er ofte små og mørke rum, men her har familien fået skabt et lyst og indbydende badeværelse som emmer af wellness. Vinduet er højt placeret, hvilket gør, at der er lidt privatliv. Derudover er glasset sandblæst, så naboen ikke kan kigge ind.

Selvom gardinet som regel er rullet ned, når man opholder sig i soveværelset. Så er det nu alligevel dejligt at kunne nyde dagslyset og ikke mindst have muligheden for at kunne lufte ud. Den store rude i det topstyrede vindue, lukker ikke kun en masse lys ind, ruden generere også en del varme, som kan bidrage til en besparelse på varmeregningen. 

Da familien renoverede boligen, valgte de nye vinduer i træ/alu som er hvide indvendigt for at skabe så meget lys og rummelighed som muligt, men antracitgrå udvendigt for at skabe en kontrast til den hvide facade.

Renovering

Skal du selv i gang med at renovere, eller har du en bolig som trænger til nye vinduer og døre, så kan du måske finde inspiration i Frederiks renoveringsprojekt.

Denne villa har fået den helt store tur, og er blevet forvandlet til en moderne bolig, som passer til manges ønsker og krav til en familiebolig.

Uanset om du står foran en gennemgribende renovering eller din bolig blot trænger til nye og energirigtige vinduer og døre, så finder du hos Sparvinduer, god kvalitet til fornuftige priser. Du finder et hav af forskellige modeller og muligheder.


Find mere inspiration her 

Få råd til forandring

Bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon, mail eller chat.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk