Halvdøre og stalddøre

Halvdøre er en rigtig god mulighed i dit hus eller udhus, hvis du ønsker en høj grad af fleksibilitet. Du får nemlig en dør med mange muligheder. Vælg den ønskede model her på siden, indtast dine mål, og se prisen med det samme.

 1. Halvdør

  Halvdør 2 ruder

  fra 5.791 kr.
  Vælg yderdør
 2. Halvdør

  Halvdør 8 ruder

  fra 6.738 kr.
  Vælg yderdør
 3. Halvdør

  Halvdør 1 fyldning 1 rude

  fra 5.930 kr.
  Vælg yderdør
 4. Halvdør

  Halvdør 1 fyldning 4 ruder

  fra 6.421 kr.
  Vælg yderdør
 5. Outside_closed

  Halvdør 2 fyldninger 1 rude

  fra 6.299 kr.
  Vælg yderdør
 6. Outside_closed

  Halvdør 2 fyldninger 4 ruder

  fra 6.800 kr.
  Vælg yderdør
 7. Outside_closed

  Halvdør 2 fyldninger 6 ruder

  fra 6.982 kr.
  Vælg yderdør
 8. Outside_closed

  Halvdør 4 fyldninger 1 rude

  fra 6.531 kr.
  Vælg yderdør
 9. Outside_closed

  Halvdør 4 fyldninger 4 ruder

  fra 7.036 kr.
  Vælg yderdør
 10. Outside_closed

  Halvdør 4 fyldninger 6 ruder

  fra 7.242 kr.
  Vælg yderdør

Hvornår er en halvdør ideel?

Som navnet afslører, så kan du åbne enten den øverste eller nederste halvdel af døren, ligesom du kan åbne hele døren. Med en halvdør får du altså én dør med mange muligheder.

En halvdør er et fremragende valg til eksempelvis dit sommerhus, da du kan holde den øverste halvdel åben og derved nyde det gode vejr. Samtidig fastholder du fornemmelsen af privatliv og dét at opholde sig bag lukkede døre med den nederste halvdel. Hertil er halvdøren også en god løsning for dig, der har småbørn eller husdyr, som gerne tager på opdagelse lige så snart muligheden byder sig. Her kan halvdøren forhindre at nogen smutter ud, mens du stadig kan få et godt gennemtræk i huset og nyde den lune sommerluft.

Det er dog ikke kun til sommerhuset, at halvdøre egner sig godt. Mange danskere vælger også at benytte halvdøre til udhuse, værksteder og mange andre steder. Halvdøren er også et godt valg som køkkendør, da du kan lufte grundigt ud under osende madlavning, men uden at du behøver at have døren på vid gab. 

Der er altså mange fordele ved den skønne halvdør, ligesom der er mange forskellige brugssteder. Nu er det op til dig, hvor din halvdør skal være. Hvis du har brug for rådgivning eller sparring på dette punkt, står vi hos Sparvinduer altid til rådighed.


Passer den nye halvdør til din bolig?

Når du skal vælge din nye halvdør, er det vigtigt, at du vælger en dør, der passer både i størrelse og stil til dit hus. Det er det, da netop døren udgør en stor del af hele dit hjems look. Du skal derfor sikre dig, at døren kan være der, og at hele designet komplimenterer den overordnede stil. 

Er din bolig eksempelvis storslået og detaljefyldt, er det muligvis dette, du skal have for øje, når du vælger din halvdør. Skal du omvendt vælge dør til sommerhuset, som er mere enkelt og let? Her kan du med fordel gå i den mere simple retning. 

Til lige netop sommerhuset er en todelt halvdør et virkelig godt valg, da det er en rustik og charmerende dørtype, der giver det helt rette sommerlige indtryk. Dette gælder især, hvis du har sidehængte vinduer og andre charmerende detaljer.

Vi forstår godt, at det kan være svært at beslutte, hvilken stil du i sidste ende skal gå med, og derfor foreslår vi, at du kigger på gamle billeder og ser, hvordan arkitekter gjorde førhen. Det kan nemlig give dig en ide om, hvilken stil du foretrækker til din egen bolig. Har du brug for sparring eller rådgivning er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

stalddøre og halvdørestalddøre og halvdøre

Få råd til forandring hos Sparvinduer

Hvis du gerne vil spare lidt penge, kan du bestille dine nye vinduer og døre i standardmål. Her tilbyder vi altid gode priser, da vi mener, at alle skal have råd til deres drømmerenovationer. 

Når du bestiller nye vinduer eller døre efter standardmål, betyder det, at vi hos Sparvinduer har produceret elementerne på forhånd og derfor kan sende dem afsted med det samme. Bestiller du fra os, modtager du altså dine producerede vinduer eller døre allerede inden for 48 timer. 

Hvis du har specielle ønsker til eksempelvis udvendige karmmål, kan vi hos Sparvinduer også sagtens producere dette til en god pris. Vi tilbyder altid, at du kan bestille efter specialmål, så du kan få lige det element, som du ønsker til dit hjem.

Oplev den gode service og rådgivning

Hos Sparvinduer er vores kunder altid i fokus, og vi sørger derfor altid for at hjælpe og rådgive, så du modtager en dør, der dækker lige præcis dine behov bedst muligt. Dette har afspejlet sig i vores kunders mange og gode anmeldelser på Trustpilot, som du kan finde og læse her på siden.

Få hjælp til monteringen

Du kan sagtens montere din nye halvdør selv, hvis du er god med dine hænder. Har du brug for lidt hjælp på vejen, har vi hos Sparvinduer udarbejdet en videovejledning, der skridt-for-skridt viser dig, hvordan du monterer din nye dør. 

Er gør-det-selv ikke helt din stil, kan du hos os få hjælp til professionel montering, hvilket i sidste ende kan spare dig tid og måske endda blod, sved og tårer. Vi har indgået et samarbejde med NSF Byggeenterprise, der kan hjælpe dig med både opmåling og montering. På den måde er du fuldstændig sikker på, at døren passer og sidder korrekt.

Læs mere om hjælp til opmåling og montering her.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor skal du vælge en halvdør?

  En halvdør kan åbnes på midten, så den øverste halvdel står åben. En halvdør er derfor en god løsning for dig med småbørn eller husdyr, da det forhindrer at nogen smutter ud, mens du stadig kan få et godt gennemtræk i huset. Mange vælger en halvdør til deres sommerhus, udhuse, værksteder og som køkkendør.

 • Er der garanti på nye vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores vinduer og døre. Vi har løbende testet vores produkter, så vi ved, de holder. Vi tror nemlig på, at der skal erfaring til, for at du kan være sikret i 10 år. Og den erfaring har vi.

 • Kan jeg bestille opmåling og montage af vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi et tæt samarbejde med NSF Byggeentreprise, som kommer hjem til dig og hjælper med både opmåling og monterings, så du er sikret i dit køb. Du kan hos os være sikker på, at dine døre og vinduer passer i mål samt bliver monteret korrekt. Du kan bestille opmåling og montage her.

 • Hvordan vælger jeg den rigtige åbningsretning til min dør?

  Er du i tvivl om hvilken vej, din dør skal åbne op? Vi har hos Sparvinduer udarbejdet en guide, som jeg hjælper dig til at beslutte, hvilken åbningsretning der passer bedst i din bolig. Læs med, og find ud af, om du skal bruge udadgående eller indadgående døre.