Produktet er tilføjet kurven
20% netrabat på specialmål / Bestil senest 24. juli og få fri levering ved køb over 9.000 kr! / Se alle kampagner

Halvdøre - lad det gode vejr slippe ind uden husets mindre beboere eller dyr slipper ud

Vælger du en halvdør, får du masser af muligheder i relation til udluftning, når øverste ramme kan stå åben eller på klem. Du inviterer også nemt det gode vejr indenfor, samtidig med at der er styr på hund og børn. 

Hos os finder du stalddøre i mange forskellige variationer. Vi tilbyder for eksempel en stalddør bestående af to rammer med to fyldninger forneden og fire ruder foroven. Eller hva’ med en halvdør, hvor nederste ramme består af én fyldning og øverste ramme består af én rude? 

Er du til romantisk bondegårdsidyl, kan du vælge en halvdør med sprossede ruder både i øverste og nederste ramme. Den sprossede halvdør matcher flot vores sprossede bondehusvinduer.

Vores halvdøre fås med en palet af forskelligt tilbehør. Fx en indbygget udluftningsventil, så du kan have døren helt lukket og samtidig få frisk luft indenfor. Vi har også forskellige greb at vælge imellem. 

Se videoguiden om montering af halvdør, og få en vejledning til hvordan du step for step nemt monterer en halvdør korrekt i dit hjem.

Du finder nemt priser på stalddøre/ priser på halvdøre her på siden ved at indtaste mål og derefter øvrige specifikationer.  Nemmere bliver det ikke.

Hos os går du ikke forgæves efter et godt tilbud på halvdøre!

HUSK: Det kan være rigtig smukt at kombinere en stalddør med et sideparti, så du inviterer ekstra megen lys indenfor i dit dejlige hjem. Se også vores dobbelte terrassedøre eller få et godt over vores tilbud på nye yderdøre og vinduer.