5 showrooms med rådgivning

Ingen forudbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Halvdøre og stalddøre

Halvdør – en dør, mange muligheder. Halvdøre (også kaldet stalddøre) er en rigtig god mulighed i dit hus eller udhus, hvis du ønsker en høj grad af fleksibilitet. Vælg den ønskede model og se prisen med det samme!

Halvdøre

Halvdøren. Denne kaldes også for stalddøren, da den kan åbnes på midten, så den øverste del står åben.
Denne er et fremragende valg til sommerhuset, da man kan holde den øverste del åben og nyde det gode vejr. Men samtidig kan man få fornemmelsen af privatliv og at opholde sig bag lukkede døre. Desuden er det en god løsning for folk med småbørn eller husdyr, der genre vil smutte på opdagelse. Stalddøren forhindrer at nogen smutter ud, mens man stadig kan få et godt gennemtræk i huset og nyde den lune sommerluft.

Det er dog ikke kun til sommerhuset, at stalddøre egner sig. Mange danskere vælger også at benytte stalddøre til udhuse, værksteder og mange andre steder. Det er også et godt valg som køkkendør, da man kan lufte grundigt ud under osende madlavning, men uden at skulle have døren på vid gab.

Hvad koster en god yderdør?

Hos SparVinduer er vores kunder altid i fokus og vi søger altid hjælpe og rådgive, så vores kunder modtager en dør, der dækker deres behov bedst muligt. Dette har afspejlet sig i vores kunders mange og gode anmeldelser på Trustpilot, som du kan finde her.

Hvis man gerne vil spare lidt penge, så kan man gøre dette, hvis man skal bruge en dør i standardmål. Dette betyder at vi har produceret døren på forhånd og derfor kan sende dem afsted med det samme. Bestiller du vinduer og døre fra lager hos SparVinduer modtager du dem allerede inden for 48 timer. Hvis man ønsker noget personligt og specielle udvendige karm mål, kan SparVinduer også sagtens producere sådan en til en god pris.

Passer den nye dør i stilen?

Det er vigtigt, at man vælger en dør der passer godt i stilen til ens hus. Det vil sige at døren er en meget vigtig del af husets look, og at man derfor vælger det, der passer bedst. F.eks. er det næppe en god ide at vælge en solid facadedør med sidepartier og en masse detaljer til sommerhuset, hvor det er lethed og enkelthed, der er vigtigt.

Lige netop til sommerhuset er 2delt stalddøre det gode valg. Det er en rustik og charmerende dørtype, der giver det helt rette indtryk, som man ønsker fra sit sommerhus. Dette gælder især, hvis man har sidehængte vinduer og andre charmerende detaljer.

Når det kommer til sommerhuse, så kig på gamle billeder og se, hvordan man gjorde i gamle dage, for det kan give dig en ide om, hvordan man giver huset det bedst mulige look.

 

Få hjælp til monteringen

Du kan sagtens montere din dør selv, hvis du er god med dine hænder. Du kan se vores videovejledning der skridt-for-skridt viser dig hvordan du monterer din nye dør her. Du kan dog spare tid og måske blod, sved og tårer, hvis du får professionel hjælp til monteringen.

NSF Byggeenterprise kan hjælpe dig med at måle op til din nye dør, og hvis du har behov for det, kan de også hjælpe dig med monteringen af din dør. På den måde er du fuldstændig sikker på, at døren bliver monteret korrekt.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor vælger man en halvdør?

  En halvdør kaldes også for en stalddør, da den kan åbnes på midten, så den øverste del står åben. En halvdør er en god løsning for folk med småbørn eller husdyr, da det forhindrer at nogen smutter ud, mens man stadig kan få et godt gennemtræk i huset. Mange vælger en halvdør til deres sommerhus, udhuse, værksteder og som køkkendør.

 • Er der garanti på nye vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores vinduer og døre. Du kan læse mere om dette her.

 • Kan man bestille opmåling og montage af vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi et tæt samarbejde med NSF Byggeentreprise. Du kan bestille opmåling og montage her.

 • Hvordan vælger jeg den rigtige åbningsretning til min dør?

  Er du i tvivl om hvilken vej din dør skal åbne op, så har vi lavet en guide som du kan læse her.