25% netrabat på træ/alu!
(20% netrabat på træ og PVC)
/ Bestil senest 26. september og få fri levering ved køb over 7.500 kr! / Se alle kampagner
1788 anmeld. på Trustpilot
6 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling

Halvdøre

Halvdøren. Denne kaldes også for stalddøren, da den kan åbnes på midten, så den øverste del står åben.

Denne er et fremragende valg til sommerhuset, da man kan holde den øverste del åben og nyde det gode vejr. Men samtidig kan man få fornemmelsen af privatliv og at opholde sig bag lukkede døre. Desuden er det en god løsning for folk med småbørn eller husdyr, der genre vil smutte på opdagelse. Stalddøren forhindrer at nogen smutter ud, mens man stadig kan få et godt gennemtræk i huset og nyde den lune sommerluft.


Det er dog ikke kun til sommerhuset, at stalddøre egner sig. Mange danskere vælger også at benytte stalddøre til udhuse, værksteder og mange andre steder. Det er også et godt valg som køkkendør, da man kan lufte grundigt ud under osende madlavning, men uden at skulle have døren på vid gab.


Hvad koster en god yderdør?

Hos SparVinduer er vores kunder altid i fokus og vi søger altid hjælpe og rådgive, så vores kunder modtager en dør, der dækker deres behov bedst muligt. Dette har afspejlet sig i vores kunders mange og gode anmeldelser på Trustpilot, som du kan finde her.

Hvis man gerne vil spare lidt penge, så kan man gøre dette, hvis man skal bruge en dør i standardmål. Dette betyder at vi har produceret døren på forhånd og derfor kan sende dem afsted med det samme. Bestiller du vinduer og døre fra lager hos SparVinduer modtager du dem allerede inden for 48 timer. Hvis man ønsker noget personligt og specielle udvendige karm mål, kan SparVinduer også sagtens producere sådan en til en god pris.

Passer den nye dør i stilen?

Det er vigtigt, at man vælger en dør der passer godt i stilen til ens hus. Det vil sige at døren er en meget vigtig del af husets look, og at man derfor vælger det, der passer bedst. F.eks. er det næppe en god ide at vælge en solid facadedør med sidepartier og en masse detaljer til sommerhuset, hvor det er lethed og enkelthed, der er vigtigt.

Lige netop til sommerhuset er 2delt stalddøre det gode valg. Det er en rustik og charmerende dørtype, der giver det helt rette indtryk, som man ønsker fra sit sommerhus. Dette gælder især, hvis man har sidehængte vinduer og andre charmerende detaljer.

Når det kommer til sommerhuse, så kig på gamle billeder og se, hvordan man gjorde i gamle dage, for det kan give dig en ide om, hvordan man giver huset det bedst mulige look.