Produktet er tilføjet kurven

Op til 25% netrabat på specialmål
  

Halvdøre

Halvdøre

Halvdør – en dør, mange muligheder. Halvdøre (også kaldet stalddøre) er en rigtig god mulighed i dit hus eller udhus, hvis du ønsker en høj grad af fleksibilitet. Vælg den ønskede model og se prisen med det samme!

Halvdør

2 ruder

Halvdør 2 ruder

Vælg Serie:

Priser fra 3.219,60 kr.
Halvdør

1 sporet fyldning 1 rude

Halvdør 1 sporet fyldning 1 rude

Vælg Serie:

Priser fra 4.034,67 kr.
Halvdør

8 ruder

Halvdør 8 ruder

Vælg Serie:

Priser fra 4.400,58 kr.
Halvdør

1 fyldning 4 ruder

Halvdør 1 fyldning 4 ruder

Vælg Serie:

Priser fra 4.285,40 kr.
Halvdør

2 fyldninger 4 ruder

Halvdør 2 fyldninger 4 ruder

Vælg Serie:

Priser fra 4.402,26 kr.
Halvdør

4 fyldninger 4 ruder

Halvdør 4 fyldninger 4 ruder

Vælg Serie:

Priser fra 4.809,91 kr.

Halvdøre - lad det gode vejr slippe ind uden husets mindre beboere eller dyr slipper ud

Vælger du en halvdør, får du masser af muligheder i relation til udluftning, når øverste ramme kan stå åben eller på klem. Du inviterer også nemt det gode vejr indenfor, samtidig med at der er styr på hund og børn. 

Hos os finder du stalddøre i mange forskellige variationer. Vi tilbyder for eksempel en stalddør bestående af to rammer med to fyldninger forneden og fire ruder foroven. Eller hva’ med en halvdør, hvor nederste ramme består af én fyldning og øverste ramme består af én rude? 

Er du til romantisk bondegårdsidyl, kan du vælge en halvdør med sprossede ruder både i øverste og nederste ramme. Den sprossede halvdør matcher flot vores sprossede bondehusvinduer.

Vores halvdøre fås med en palet af forskelligt tilbehør. Fx en indbygget udluftningsventil, så du kan have døren helt lukket og samtidig få frisk luft indenfor. Vi har også forskellige greb at vælge imellem. 

Se videoguiden om montering af halvdør, og få en vejledning til hvordan du step for step nemt monterer en halvdør korrekt i dit hjem.

Du finder nemt priser på stalddøre/ priser på halvdøre her på siden ved at indtaste mål og derefter øvrige specifikationer.  Nemmere bliver det ikke.

Hos os går du ikke forgæves efter et godt tilbud på halvdøre!

HUSK: Det kan være rigtig smukt at kombinere en stalddør med et sideparti, så du inviterer ekstra megen lys indenfor i dit dejlige hjem. Se også vores dobbelte terrassedøre eller få et godt tilbud på nye yderdøre.

DørtyperVælg den rette dør til sommerhuset

At købe en ny dør er en beslutning, som man aldrig nogensinde bør træffe, før man har gjort sit forarbejde ganske grundigt. Yderdøren er en vigtig del af husets look, og hvis man vælger den forkerte, så kan man ende op med et gyseligt resultat.

Dette gælder ikke kun, når det kommer til dit hjem, men også når det kommer til fritidshuse, såsom kolonihavehuse og sommerhuse. Døren er bare vigtigt og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at forberede dig bedst muligt. På den måde kan du trygt gå på jagt efter en ny dør til dit sommerhus.

Hvilke dørtyper findes der?

Først og fremmest så kan vi kigge lidt på hvilke typer af yderdøre, der egentlig findes. En yderdør er ikke bare en yderdør, og der findes en masse forskellige designs og typer. En ting man ofte oplever er, at yderdøre er lavet i massivt træ, med eller uden et antal ruder. Dette er fordi, at en dør i massivt træ holder længere end en dør lavet af beklædte MDF-plader.

Hvis man gerne vil have en dør, der isolerer rigtigt godt, så kan man med fordel vælge en pladedør. En pladedør er en massiv facadedør fremstillet i flere lag, hvilket er med til at sikre den gode isolering. Den er fyldt med isolerende polystrol, der yderligere hjælper med at holde på varmen i huset.

Denne dørtype passer især godt til det skandinaviske klima, hvor der ofte bliver meget koldt om vinteren. Men som dør til sommerhuset er den måske ikke det bedste valg, da det ikke er vinterhalvåret at man benytter dette mest. Det ligger i navnet sommerhus, at man primært benytter det om sommeren, så derfor vil man måske vælge en dør, der fokuserer mindre på isolering.

FacadedøreFacadedøre

Med en facadedør kan man aldrig gå helt forkert og derfor er det også en af de mest populære dørtyper på markedet. Det er den dørtype, der oftest benyttes som hoveddør i de danske hjem. Facadedøre findes i en masse forskellige designs, der gør, at man nemt kan finde en med det helt rette look.

Man kan nemt benytte en facadedør i sit sommerhus, da den kan fås med vinduer i. Dette er med til at give det lette og lyse look, som man gerne vil have i sit sommerhus. Generelt er det et godt valg til de fleste typer af huse, så næsten uanset hvad man står og skal bruge, så kan man finde en facadedør, der passer til formålet.

 

TerrassedøreTerrassedøre

I et sommerhus er det meget vigtigt, at man får masser af lys og sol. Det samme gælder for fritidshuse og kolonihavehuse, så derfor oplever man ofte, at mange danskere benytter terrassedøre som den primær dør i disse. Både enkelte og dobbelte terrassedøre.

Dette er der ikke noget underligt ved, for en god terrassedør kan isolere lige så godt som andre døre og har samtidig den fordel, at man får udsigt og lys. Udstyret med det rette glas behøver man ikke frygte for kulde, træk og blæst.

HalvdøreHalvdøre

Der kan ikke være megen tvivl om, at de ovennævnte døre er ganske udmærkede valg til sommerhuse, men der er en dørtype, som slår dem alle langt ud af parken. Halvdøren. Denne kaldes også for stalddøren, da den kan åbnes på midten, så den øverste del står åben.

Dette er et fremragende valg til sommerhuset, da man kan holde den øverste del åben og nyde det gode vejr. Men samtidig kan man få fornemmelsen af privatliv og at opholde sig bag lukkede døre. Desuden er det en god løsning for folk med småbørn eller husdyr, der genre vil smutte på opdagelse. Stalddøren forhindrer at nogen smutter ud, mens man stadig kan få et godt gennemtræk i huset og nyde den lune sommerluft.

Det er dog ikke kun til sommerhuset, at stalddøre egner sig. Mange danskere vælger også at benytte stalddøre til udhuse, værksteder og mange andre steder. Det er også et godt valg som køkkendør, da man kan lufte grundigt ud under osende madlavning, men uden at skulle have døren på vid gab. 

Det er en meget alsidig dør, der kan benyttes til et væld af formål, og det gælder især ved brug i sommerhuse.

Hvad koster en god yderdør?

Der er meget stor variation i priserne på yderdøre, for der findes mange forskellige fabrikanter. Dette betyder, at man skal være opmærksom på, at man ikke køber noget skrammel, der rådner efter få år, eller som ikke kan holde tæt.

Man vil typisk opleve at en fornuftig yderdør ligger i et prisleje på omkring 5.000 til 20.000 kroner. Det virker måske som et meget stort spring, men det afhænger i høj grad af hvilke materialer man vælger og hvor mange detaljer man ønsker.

Man skal ikke købe det billigste, man kan finde på markedet, for det er en tommefingeregel at kvalitet og pris er tæt forbundet. Men på den anden side er der ingen garanti for, at en dyr dør er bedre. Man skal se på, hvad tidligere kunder siger om den enkelte leverandør, for det er den bedste måde at skabe sig et overblik på og få den bedst mulige dør. Hos SparVinduer er vores kunder altid i fokus og vi søger altid hjælpe og rådgive, så vores kunder modtager en dør, der dækker deres behov bedst muligt. Dette har afspejlet sig i vores kunders mange og gode anmeldelser på Trustpilot, se alle Trustpilot anmeldelserne.

Hvis man gerne vil spare lidt penge, så kan man gøre dette, hvis man skal bruge en dør i standardmål. Dette betyder at vi har produceret døren på forhånd og derfor kan sende dem afsted med det samme. Bestiller du vinduer og døre fra lager hos SparVinduer modtager du dem allerede inden for 48 timer. Hvis man ønsker noget personligt og specielle udvendige karm mål, må man regne med, at der kommer en merpris på produktet.

 

Vær altid opmærksom på dette

Nu har vi set lidt på dørtyper og pris, men det er også vigtigt at man tager andre ting med i sine betragtninger.

 

Passer den nye dør i stilen?

Det er vigtigt, at man vælger en dør der passer godt i stilen til ens hus. Det vil sige at døren er en meget vigtig del af husets look, og at man derfor vælger det, der passer bedst. F.eks. er det næppe en god ide at vælge en solid facadedør med sidepartier og en masse detaljer til sommerhuset, hvor det er lethed og enkelthed, der er vigtigt.

Lige netop til sommerhuset er 2-delt stalddøre det gode valg. Det er en rustik og charmerende dørtype, der giver det helt rette indtryk, som man ønsker fra sit sommerhus. Dette gælder især, hvis man har sidehængte vinduer og andre charmerende detaljer.

Når det kommer til sommerhuse, så kig på gamle billeder og se, hvordan man gjorde i gamle dage, for det kan give dig en ide om, hvordan man giver huset det bedst mulige look.

  

Kvalitet betyder noget

En yderdør bør altid være af god kvalitet, da den udsættes for vind og vejr hele året. Man kan træffe mange valg, når det kommer til materialet på døre og vinduer, men typisk vil valgene være: Plast, træ/alu og trædøre. Nye plastdøre kræver megen lidt vedligeholdelse, hvilket er lækkert, da der i forvejen er megen vedligeholdelse ved et sommerhus. Så hvis man spare noget af arbejdet, så er det dejligt. Plast døre har naturligvis ikke det samme look som en trædør, men det er en billig pris at betale.

Så længe man vælger en god dør i fornuftig kvalitet, så kan man ikke gå helt galt i byen.

ÅbningsretningHvilken retning skal døren åbne i?

Som udgangspunkt, er det nemmest hvis den nye dør åbner samme retning som den gamle, men man kan godt ændre dette. Hvis din dør har hængsler i venstre side og du gerne vil have i højre side, så snak med en tømrer, der vil kunne hjælpe med dette.

SparVinduer tilbyder naturligvis både højre og venstre hængslet døre, så man kan få lige det man ønsker, så der er ingen grund til bekymring.

 

 

Hvor finder man så den bedste stalddør til sommerhuset?

Hvis du gerne vil have en dør i meget høj kvalitet, men som ikke behøver at koste en formue, så kan du med fordel besøge Sparvinduer, der er en af de mest populære leverandører af kvalitets døre og porte i landet. Vores stalddør sælges og sendes til hele landet, så man behøver blot at gå ind og bestille.

På hjemmesiden kan du frit sammensætte lige den stalddør, du gerne vil have, og derefter få den tilsendt.

Du kan altså få den fremragende dør til billige penge, fra en god dansk virksomhed. Hvad mere kan man ønske sig? Dørene har 10 års garanti og prisen er inkl. moms.

Kontakt Sparvinduer allerede i dag og få et rigtigt godt tilbud på stalddøre til dit hjem eller sommerhus. Det er en handel som du ikke vil fortryde. Tag dog ikke vores ord for det, men læs de mange anmeldelser fra vores tilfredse kunder og træf din beslutning derudfra.