Pladedøre

Leder du efter en pladedør til din bolig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Sparvinduer har vi sammensat et godt udvalg af døre til fordelagtige priser. Klik ind på den model, du foretrækker, og se prisen med det samme.

Find din pladedør hos Sparvinduer

Her hos Sparvinduer finder du er godt udvalg af pladedøre i høj kvalitet til gode priser. Du kan få en dør med en helt glat overflade, eller du kan vælge mellem døre med forskellige former for udsmykninger. Der er altså gode muligheder for, at du kan finde lige netop dét design, som passer ind hjemme hos dig.

Med en pladedør får du en solid yderdør, der er udformet fra én stor plade. Det kan være effektivt, da den er godt isoleret, ligesom det designmæssigt kan passe godt ind til resten af boligen, at døren er netop én plade.

Bestil en udvendig pladedør efter specialmål

Hos os har du mulighed for at bestille din pladedør efter både standard- og specialmål. Det betyder, at du kan bestille din pladedør efter mål, som vi har sat i forvejen, eller du kan indtaste dine egne personlige mål, som passer unikt til lige netop dit hus.

Bestille du efter standardmål, sender vi din dør direkte fra vores lager, hvilket betyder, at du indenfor ganske kort tid, vil stå med døren hjemme hos dig. Bestille du efter specialmål, vil vi sørge for at tilpasse døren, så den passer perfekt i forhold til dit hulmål, når døre kommer frem.

Har du brug for vejledning omkring mål, stil, materialer eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med rådgivning, som tager afsæt i dig, din situation og dine behov.

Opmåling og montage

Inden du bestiller din pladedør, er det vigtigt, at du finder de rigtige mål, så døren kommer til at passe ind, hvor den er tiltænkt. Det betyder, at du enten skal måle din gamle dør, hvis det er den, der skal udskiftes, eller at du skal måle og udregne dit hulmål, så en ny type dør kan sættes ind. Begge dele kan du sagtens gøre selv, hvis du har hænderne skruet ordentligt på.

Det samme gør sig gældende for monteringen af døren, når den kommer frem - også her kan du nemlig vælge at gøre det selv. Har du brug for lidt hjælp på vejen, har vi udarbejdet en videovejledning, som du kan følge.

Vil du hellere have professionel hjælp, så har vi hos Sparvinduer indgået et samarbejde med NSF Byggeentreprise, der gerne kommer og både opmåler og efterfølgende monterer din nye pladedør. Læs mere om hjælp til opmåling og montering her.

Leder du efter andre døre og vinduer?

Hos Sparvinduer har vi et solidt udvalg af både yderdøre og vinduer, så du nemt kan finde alle de elementer, du skal bruge til dit renoveringsprojekt. Vi sørger for at holde omkostningerne nede ved selv at producere eksempelvis din nye pladedør, så du kan får den til fordelagtige priser. Og det samme gælder resten af vores sortiment.

Så mangler du andet, kan du med fordel udforske de forskellige modeller og typer hos Sparvinduer.