Produktet er tilføjet kurven

Op til 25% netrabat på specialmål
  

Dobbelt terrassedøre

Dobbelt terrassedøre

Dobbelt terrassedør - inviter lys og luft indenfor, og få samtidig et åbent og smukt udsyn over haven, altanen eller terrassen udenfor. Vælg din model og se straks din pris!

Vi tilbyder prismatch - se hvordan.

 

Få dobbelt lysindfald med dobbelt terrassedøre

En dobbeltdør giver dig mange muligheder for at lege og eksperimentere med forholdet mellem ude og inde. Og måske aller vigtigst: En dobbelt terrassedør lukker masser af lys indenfor – en kvalitet, som vi danskere sætter overordentlig stor pris på.

Indret rummet omkring dine dobbeltdøre – ude OG inde
Bor du fx i en lejlighed, vil dobbeltdøre ud til din altan fra stuen give dig mulighed for at indrette en hyggekrog lige inden for døren, hvor du både sommer og vinter kan sidde og nyde lyset og livet udenfor. Med en dobbelt terrassedør i fx dit soveværelse kan du få en helt fantastisk dejlig velværefølelse at vågne op til om morgenen med masser af lys - og direkte adgang til at drikke en kop kaffe udenfor i det fri, når vejret tillader det. 

Udendørs dobbeltdøre giver øget fleksibilitet
En udvendig dobbeltdør giver dig masser af fleksible muligheder i forhold til også at inddrage terrassen, haven og altanen som en slags ekstra rum i din bolig, når solen skinner og vinden er mild. Slå dørene op, så fx børn og hund kan bevæge sig frit mellem ude og inde og nyde uderummet – samtidig med, at alle har nem adgang til de indendørs faciliteter.

Dobbelt terrassedør: Vi garanterer dig prismatch
Skulle det ske, at du finder en tilsvarende dobbelt terrassedør billigere et andet sted, er du sikret med vores prismatch. Vi matcher nemlig prisen, så du trygt kan fortsætte købet hos os!

Sådan bestiller du din nye dobbelte terrassedør
Dobbelte terrassedøre fra Sparvinduer fås i et utal af størrelser og variationer. Vælg fx at få din udvendige dobbeltdør med sprosser, hvis det passer bedst med stilen i din bolig. Uanset hvilken version, du vælger, så designer, prisberegner og bestiller du nemt dine nye dobbeltdøre hos os: Angiv bredde og højde, glastype og det materiale, dørene skal være fremstillet i – og så er du godt på vej. 

Husk også, at du i denne proces vælger diverse tilbehør som fx greb og udluftningsventil på dine nye terrassedøre. 

Hos os får du din dobbeltdør i de helt rette mål – og vi har tillige alle andre former for døre og vinduer, som du måtte få brug for til at gøre din bolig ekstra lækker. 

Inspiration – kombinér fx med en enkelt terrassedør
For at rådgive dig bedst muligt skylder vi dig lige at sige, at mange af vores kunder også vælger halvdøre / stalddøre eller en enkelt terrassedør på steder, hvor man kunne have valgt en dobbelt terrassedør. Du kan også vælge at sammensætte din terrassedør med nye dannebrogsvinduer for et ’færdigt’ og elegant look.

NB! Har du set vores øvrige udvalg af dobbeltdøre og hæveskydedøre?