Dobbelte Terrassedøre

Inviter lys og luft indenfor med en dobbelt terrassedør, og få samtidig et åbent og smukt udsyn over haven, altanen eller terrassen. Vi har et stort udvalg af dobbelte terrassedøre til opgraderingen af din nuværende bolig eller dit nybyggeri. 

 1. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 ruder

  fra 5.463 kr.
  Vælg yderdør
 2. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 4 ruder

  fra 6.395 kr.
  Vælg yderdør
 3. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 6 ruder

  fra 6.282 kr.
  Vælg yderdør
 4. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 8 ruder

  fra 6.699 kr.
  Vælg yderdør
 5. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 10 ruder

  fra 6.899 kr.
  Vælg yderdør
 6. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 12 ruder

  fra 7.154 kr.
  Vælg yderdør
 7. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 16 ruder

  fra 7.479 kr.
  Vælg yderdør
 8. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 20 ruder

  fra 7.803 kr.
  Vælg yderdør
 9. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 24 ruder

  Vælg yderdør
 10. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 8 ruder (2x2)

  Vælg yderdør
 11. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 ruder 2 fyldninger

  Vælg yderdør
 12. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 2 ruder

  Vælg yderdør
 13. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 12 ruder 2 fyldninger

  Vælg yderdør
 14. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 8 ruder

  Vælg yderdør
 15. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 12 ruder

  Vælg yderdør
 16. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 16 ruder

  Vælg yderdør
 17. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 20 ruder

  Vælg yderdør
 18. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 glas

  Vælg yderdør
 19. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 6 glas

  Vælg yderdør
 20. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 8 glas

  Vælg yderdør
 21. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 10 glas

  Vælg yderdør
 22. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 12 glas

  Vælg yderdør
 23. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 15 glas

  Vælg yderdør
 24. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 lave fyldninger 2 ruder

  Vælg yderdør
 25. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 lave fyldninger 9 ruder

  Vælg yderdør
 26. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 fyldninger 12 ruder

  Vælg yderdør

Hvad er en dobbelt terrassedør?

En dobbelt terrassedør er en dør, der typisk går fra huset og ud til terrassen. En dobbelt terrassedør har to døre og er derfor større end en almindelig terrassedør. Det betyder, at der kan komme mere lys og luft ind hele året rundt.
 
Her på siden kan du se vores udvalg af dobbelte terrassedøre. Vi giver også vores bud og ekspertise på, hvordan du vælger den bedste terrassedør til din bolig, samt hvordan du håndterer den og passer godt på den.
 
Hos Sparvinduer er vi blandt andet kendt for vores gode og holdbare vinduer. Men går du på jagt i vores sortiment af yderdøre, vil du også her finde kvalitetsprodukter - endda til lave priser.
Find din nye terrassedør blandt vores store udvalg.

Hvorfor bør du overveje en dobbelt terrassedør?

Hvis du bor i et hus med have, så ønsker du med stor sandsynlighed at udnytte havens mange muligheder. De fleste oplever, at dette bliver nemmere, når de har en terrassedør, så de kan komme direkte ud i haven. 

En dobbelt terrassedør bidrager ikke kun til en større ind- og udgang, den er også et æstetisk statement, som pryder ethvert hus uanset dets alder og stil. Derudover giver den en stor mængde naturligt lys, som kan forandre dit rum fuldstændig. Et større lysindfald bidrager til følelsen af luft og rummelighed. 

En terrassedør er især en god idé, hvis du har børn i huset. Døren gør det muligt at bruge både inde- og udearealerne i legen, når vejret er godt. Denne mulighed får børnene ikke helt på samme niveau, hvis der mangler en dør, som leder direkte ud i haven.

Find den perfekte dobbelte terrassedør

Hos Sparvinduer giver vi dig muligheden for selv at sammensætte dine nye vinduer og døre, så de passer perfekt til dit behov. Men først er der nogle overvejelser og beslutninger, som du må forholde dig til. 

Vi skal nok vejlede dig igennem dem.  

Inden du køber din nye dør, er det en fordel, at du har forholdt dig til terrassedørens åbningsretning, materiale, farve og glastype. På den måde bliver den endelige beslutnings- og bestillingsproces nemmere og hurtigere.

Find det materiale, der dækker dine behov

Når du skal vælge, hvilket materiale din dør skal være lavet af, så spiller både pris, udseende og vedligeholdelse en rolle. 

Vælg din nye dobbelte terrassedør i en af vores tre forskellige materialer, som hver har sine fordele: 

Træ

En dobbelt terrassedør i træ er en billig løsning til dig, der gerne vil spare lidt penge og samtidig have et klassisk flot produkt. 

En trædør kræver dog løbende vedligeholdelse, hvis den skal forblive pæn og have en lang levetid. 

Træ/alu

Med en terrassedør i træ/alu-kombinationen får du det bedste af begge verdener. Du får fyrretræets naturligt smukke udseende på indersiden af døren sammen med det modstandsdygtige aluminium på ydersiden. 

Denne dør er som regel en dyrere løsning end både træ og PVC, men du får til gengæld rigtig meget for pengene. 

PVC 

PVC, også kaldet plast, er et populært valg til moderne nybyggerier, hvor husets stil er mere sterilt og minimalistisk. En PVC-dør kommer særligt til sin ret i disse slags boliger, men du kan også godt montere en dobbelt terrassedør i plast i dit gamle hus, hvis du godt kan lide et blandet udtryk. Det er op til dig. 

PVC er et det mest modstandsdygtige materiale, og det kræver minimal vedligeholdelse.

Vælg den rigtige åbningsretning

Det kan måske virke ligegyldigt. Men det er faktisk ikke uden betydning, i hvilken retning du bør kunne åbne døren. Derfor er det også ufatteligt vigtigt, at du er opmærksom på, at døren har den korrekte åbningsretning, når du bestiller den her på vores hjemmeside.

Vi mener ikke, at den ene åbningsretning er bedre end den anden. Det afhænger alt sammen af din bolig. Hvis du bor småt, og pladsen er trang, så er det en god idé at vælge en udadgående terrassedør, da den ikke vil optage plads indenfor, når den står åben. 

Du kan derimod med fordel vælge en indadgående terrassedør, hvis din terrasse, altan eller have er lille, og du ikke ønsker, at terrassedøren skal optage plads udendørs.

Hvilken farve passer ind i din stil?

Som en del af din personlige sammensætning kan vores dobbelte terrassedøre fås i mange forskellige farver. Ved bestillingen skal du vælge farve til både den udvendige og indvendige side. Du kan sagtens vælge to forskellige farver, hvis døren skal passe til både husets facade og farven på væggene indenfor.

Vælg det perfekte glas

En stor andel af din dobbelte terrassedør består af glas, og derfor er det væsentligt, at du beslutter, hvor mange lag glas din dør skal have. Vi anbefaler, at du vælger 3-lags-glas, hvis du bor i en nyere bolig, mens du sagtens kan nøjes med 2-lags, hvis dit hus er af ældre dato.

Du har også mulighed for at tilvælge en række ekstra funktioner. Du kan eksempelvis vælge, om dit glas skal være hærdet for ekstra sikkerhed, eller om det skal være lydisoleret. Vælg også mellem forskellige glasdesign såsom en sandblæst overflade eller råglas.

Andre tilvalg til din dør

Tilvalg af glas er blot en af de mange muligheder, du har for at sætte dit eget præg på din terrassedør. Når du bestiller din dør hos Sparvinduer, kan du få den præcis, som du ønsker. Tilvælg eksempelvis: 

 • Sprossetype
 • Dørtrin
 • Ventil
 • Låstype
 • Dørgreb

Og meget mere.

Sådan måler du op til din dør

Du skal selv indtaste målene, når du bestiller din dør hos Sparvinduer. Det er heldigvis ikke særligt svært at måle op til en ny dør - du skal blot være opmærksom på at måle og beregne korrekt. Vi anbefaler, at du måler en ekstra gang for en sikkerheds skyld.

Ved bestilling skal du sørge for at indtaste karmmål (ikke hulmål). Du kan finde frem til karmmålet ved at følge vores opmålingsguide.

Oplev fordelene ved at købe nye terrassedøre

Når du køber din terrassedør hos os, så får du op til 12 års garanti ovenikøbet. Du kan samtidig være helt sikker på, at døren overholder gældende krav og standarder, hvad angår tyverisikring, isolering og holdbarhed. 

En ny terrassedør behøver ikke være dyr, når du køber den online. Du kan finde terrassedøre til altid lave priser via vores lager med døre i standardmål. Bestil også dine tilpassede terrassedøre til en rigtig god pris.

Hvis du har et eller flere spørgsmål til et produkt eller dit køb, så ring til os, eller kontakt os via e-mail.

Telefon: 70 20 18 87

E-mail: sparvinduer@sparvinduer.dk

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor skal jeg vælge en dobbelt terrassedør?

  Du skal være en dobbelt terrassedør hvis du ønsker store mængder naturligt lys ind i rummet. En terrassedør er en god idé hvis man har børn i huset. Døren gør det muligt at inddrage både inde- og udearealerne i legen, når vejret er godt.

 • Hvordan vælger jeg den rigtige åbningsretning til min dør?

  Er du i tvivl om hvilken vej din dør skal åbne op, så har vi lavet en guide som du kan læse her.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber en ny terrassedør?

  Når du skal købe en ny terrassedør til din bolig, er det en god ide at overveje hvor meget lysindfald du ønsker, hvilket udtryk du ønsker at give din bolig og hvilket materiale der passer bedst til din bolig samt vedligeholdelse.

 • Kan man bestille opmåling og montage af vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi et tæt samarbejde med NSF Byggeentreprise. Du kan bestille opmåling og montage her.