Runde og buede vinduer

Her ser du vores runde vinduer, og vores buede vinduer. Disse adskiller sig med deres buede form fra de traditionelle firkantede vinduer. Se hele vores udvalg herunder.

Hvor benyttes buede og runde vinduer?

Både buede og runde vinduer findes særligt på boliger i ældre byggestil, hvor de ofte placeres på gavlen eller kvisten. Buede vinduer bruges også som buet overparti over vinduer og døre, for at give ekstra elegance og lysindfald.

Begge vinduer ses dog også på nyere byggeri, og du kan placere dem lige, hvor du har lyst. Uanset hvor du placerer dem, kan du være sikker på at tilføje et elegant og charmerende præg til din bolig.

Kort om runde og buede vinduer

  • Runde vinduer

    De runde vinduer kan med deres runde form godt give maritime associationer.

    Hos Sparvinduer kan du få de runde vinduer som fastkarmsvinduer og som sidehængte vinduer. Det vil sige, at du kan vælge, om du vil kunne åbne dem, eller om de skal sidde fast i karmen.

  • Buede vinduer

    Buede vinduer er vinduer, der ikke er helt runde, men hvor en del af vinduet i stedet er buet i toppen. Ligesom de runde vinduer, findes de både som fastkarmsvinduer og som sidehængte vinduer.

    Når du køber fastkarmsvinduer, kan du vælge at kombinere dem med andre vinduestyper, der kan åbnes, så du kan sørge for at få luftet ud. Nogle af de mere populære vinduestyper til dette formål er topstyrede vinduer, sidehængte vinduer eller vendevinduer.

Derfor skal du købe vinduer hos Sparvinduer

Sparvinduer tilbyder et bredt udvalg af vinduer og døre, samt muligheden for at tilpasse dine produkter efter dine præferencer. Samtidig er produkterne lavet i høj kvalitet, og med et fokus på god energieffektivitet. Oven i alt dette, får du elementerne til en billig pris. Vores mål er nemlig at give dig råd til forandring.