New Yorker vinduer

Find dit nye New Yorker vindue herunder. Vi har et større udvalg af varierende typer New Yorker vægge – du kan udforske de forskellige modeller herunder. Det unikke i vores udvalg er blandt andet, at du selv designer dem, så de passer til din bolig.

New Yorker vinduer – vi giver dig inspiration til forandring

Lad dig inspirere til en nutidig stil i din bolig. Dét får du med vores skræddersyede Newyorker vinduer, der samtidig forsyner dig og dit hjem med en perfekt afskærmning eller rumopdeling eksempelvis til et kontorhjørne eller en afgrænsning mellem spise- og dagligstue.

Uanset formålet vil vores populære New Yorker elementer skabe en stilrig sfære i dit hjem, der kan sætte prikken over i’et i indretningen med en kontrast af mørke, markante linjer.


Vil du afskærme en del af stuen, soveværelset eller gangen?

Det kan du med vores smarte New Yorker vægge. Har du et større soveværelse, kan du for eksempel montere dit Newyorker element som en rumdeler, der afgrænser rummet med soveafsnit i den ene del, og fx walk-in-closet i den anden del. Du kan også montere den bagerst i stuen, og på den måde skabe et lille kontorhjørne, uden at skulle sætte en hel væg op, der vil stjæle lys fra begge rum. På den måde vil du altså kunne bruge naturlyset aktivt – modsat hvis man etablerer en almindelig væg som skillevæg.

Elementet giver dig både fordelen ved den moderne stil kombineret med den fulde udnyttelse af lyset fra dine vinduer.

Alt i alt får du her en nydelig løsning, der vil skabe smuk stil og kontrast i din boligindretning.

Vi skræddersyer dem nemlig helt præcist ud fra de specifikke mål du giver os.
Oplev dine muligheder og lad dig inspirere til dit projekt her på siden – vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig.


Hvad er et New Yorker vindue?

New Yorker vinduer er fastkarmsvinduer, der bruges inde i huset. De hjælper dig i din boligindretning og anvendes til at opdele rum, afgrænse eller som et dekorativt alternativ til en skillevæg. Vores New Yorker vinduer fremhæver altså den moderne stil og skaber et stilsikkert urbant udseende.

En New Yorker væg kan med fordel monteres særligt i husets større rum. Glasvæggen kan således fungere som en transparent skillevæg, der på én og samme tid opdeler rummet og samtidig tillader lyset at bevæge sig naturligt gennem dit hjem. Du undgår altså de mørke kroge, som ellers ville opstå med en regulær rumdeler.

Vores New Yorker elementer er skabt til dig, der ønsker at sætte et ekstra præg på din boligs indretning, og som samtidig vil opnå en afgrænsende effekt. Dette element skiller sig ud fra vores øvrige sortiment, idet vinduet udelukkende benyttes indvendigt i huset.
Du får en skræddersyet New Yorker væg, som du selv sætter målene for, og du kan tilpasse den efter netop dine ønsker i vores innovative produktkonfigurator. Elementet er skabt til at montere enten op af/på en væg eller til fri montering, hvor den ene gavl eksempelvis er uden tildækning – her anbefaler vi at man afslutter den med en plade eller stolpe til sidst. Det vil fastholde en pæn finish.

Få tryghed hele vejen fra tanke til montering

Lad dig inspirere når du skal designe din nye Newyorker skillevæg. På denne side finder du et bredt udvalg af forskellige typer New Yorker vinduer.
Dyk ned i de mange muligheder for de enkelte modeller med vores smarte editor. Her kan du specificere dit design, så du får et helt unikt produkt – skræddersyet til din indretning. Vi producerer selvfølgelig dit nye element helt ned på millimeteren, du indtaster blot de specifikke mål direkte ved bestillingen under en model du vælger.

Du får et resultat skabt i kvalitetsrigt, skandinavisk fyrretræ, som ser til at elementet holder i mange år. Vælg også mellem forskellige typer af glasdesign og farver.

Hvad er en New Yorker væg?

Som tidligere nævnt er en New Yorker væg udtrykket for selve skillevæggen eller den rumopdeler, som du får etableret i dit hjem. Du får altså en flot, moderne og urban afgrænsning i din bolig - eksempelvis mellem stuen og køkkenet eller som en afskærmning til hjemmekontoret.

Når du designer din unikke New Yorker væg får du altså et skræddersyet resultat fordi du, med vores innovative konfigurator, kan indtaste de nøjagtige mål på hvor højt og bredt elementet skal være.

Vælg din favorit blandt vores udvalg af modeller og byg din nye New Yorker væg præcis efter dine tanker og drømme.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad koster en new yorker væg?

  Når du vælger din ønskede model indenfor udvalget af New Yorker vægge på denne side, kommer du direkte til vores produktkonfiguratir, hvorfra du også beregner den endelige pris på netop dit produkt. Når du har indtastet dine specifikationer til karmmål og lagt dig fast på andre tilvalg, vil du altså med det samme se hvad din løsning koster.
 • Hvordan sætter man en new yorker væg op?

  En New Yorker væg monteres indvendigt i huset fx i stuen, i køkken-alrummet eller i et værelse og monteres ved at fastgøre karmen til miljøet. Ja, faktisk er selve montagen ikke meget anderledes end, når du monterer andre vinduer eller døre. Du kan enten selv montere New Yorker vinduet eller lade en håndværker klare arbejdet for dig.
 • Hvordan laver man en new yorker glasvæg?

  En New Yorker glasbevæg består af 2 lag lavenergiglas og er udført i vores klassiske materiale; fyrretræ. Dét betyder at du får et holdbart produkt, der egner sig fortrinligt til formålet og som sørger for at opretholde en god kvalitet.
  Du sammensætter din løsning udfra dine ønsker og tanker og designer derefter dine moduler af New Yorker vægge direkte på hjemmesiden under det enkelte produkt. Indtast dine karmmål - så er du hurtigt igang. Du kan også tale med én af vores dygtige rådgivere her.