Høj kundetilfredshed

Hos Sparvinduer vægter vi kundetilfredshed utroligt højt, det er derfor vigtigt, at alle vores kunder har en god oplevelse i forbindelse med deres vinduesprojek. Et godt køb handler om tillid og troværdighed, og at købet er enkelt og overskueligt, helt fra elementerne bliver bestilt, til de sidder i huset. Her kan du læse om, hvordan nogle af vores kunde har oplevet at handle hos Sparvinduer.
Se alle vinduer
Se alle døre

Michael og Lise

"I forbindelse med renovering af vores 57 m2 sommerhus ved vestkysten, har vi valgt vinduer fra Sparvinduer. Det har vi, fordi Sparvinduer havde lige netop den kombination, vi drømte om.

Vores sommerhus har nemlig fået de fineste nye vinduer i fyrretræ både indvendigt og udvendigt. Vi vil gerne gå med et naturligt look der matcher de store omkringliggende fyrretræer både indvendigt og udvendigt.

Vores beklædning er også fyrretræ. På den måde får vi en fin rød tråd gennem vores lille sommerhus og vinduerne og den store skydedør sætter ligesom lige sløjfen på det hele.

Skydedøren er vi altså særligt begejstret for. De store vinduespartier giver dejlig meget lys og funktionaliteten ved at vi kan åbne den ene side helt op er bare genial. Særligt i en lille bolig, som vores sommerhus, giver det bare så god mening at kunne åbne op til terrassen og få det ekstra uderum koblet til. Foruden kvaliteten på vinduerne, har vi også været glade for hvor nemt det har været at montere. Monteringsstropperne i siden gjorde det nemt at løfte dem, og instruktionerne fra Sparvinduers hjemmeside klædte os godt på.

Så alt i alt er vi meget tilfredse kunder hos Sparvinduer."

Daniella Flindt

"Vi købte et hus der trængte til at blive opdateret, flere vinduer og døre havde tjent deres ’værnepligt’, så vi valgte at se hvad Sparvinduer kunne gøre.

Vi havde mulighed for at optimere vores hjem både energimæssigt og fuldende renoveringen og den stil der var begyndt på huset. På de præcise mål blev der bestilt både døre og vinduer, det var nemt og overskueligt at måle op, samt finde rundt på Sparvinduers hjemmeside, og se hvilke muligheder vi havde, for det der passede lige netop til vores hus. Både i forskellige former, farver og modeller. Det har virkelig givet huset et godt ’ansigtsløft’ og vi er yderst tilfredse med resultatet."

Charlotte og Fredrik

"Vores hus er fra 1930, og vinduerne i huset var gamle. Det kunne mærkes på vores indeklima og ikke mindst varmeregning. Derfor valgte vi at udskifte alle vinduer i huset fra kælder til kvist sammen med Sparvinduer.

Vi har valg at skifte til 3-lagsvinduer i træ/alu, hvilket har betydet meget for indeklimaet i huset samt vores varmeforbrug. En af de største forandringer er, efter vi har valgt støjreducerende glas i vores vinduer ud til vejen, kan vi slet ikke høre støjen fra vejen længere, hvilket vi er meget glade for.


Vi har valgt hvide vinduesrammer indenfor, det har givet mere naturligt lys og et lettere udtryk. Derudover skal vi ikke længere bekymre os når det regner og blæser, hvilket giver færre bekymringer ved at være ejere af en ældre dame af en villa.


Alt i alt har det været den helt rigtige beslutning for os at udskifte alle vinduer i huset med kyndig hjælp og vejledning fra Sparvinduer."

 

Bedste hilsner

Charlotte og Fredrik 

Kim fra Skibby

"Endnu en gang tusind tak for SUPER service og fantastisk betjening. Vi er vildt begejstrede for de løsninger du fandt frem til." 

Udover vores produkter fra vores brede sortiment, hjalp vi også Kim med et specialfremstillet sideparti, som passede bedst ind i boligen. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige rådgivere, hvis du har specielle ønsker til dit projekt! 


Kim købte:

Nicolaj og Louise fra Odense

Hos Sparvinduer producerer vi vores trævinduer og trædøre i langsomt voksende nordisk fyrretræ uden knaster, det sikrer dig den bedste kvalitet med et flot finish. Du kan læse mere om vores knastfrie træ her. Uanset om du er på udkig efter et nyt trævindue eller en trædør finder du et stort udvalg af mange forskellige modeller, hver model kan du tilpasse efter dine ønsker og behov, så du får vinduer og døre, som passer til netop din bolig.

Træ er et holdbart og naturligt materiale, som har mange gode egenskaber til produktion af vinduer og døre. Træet indeholder en række harpikskanaler, der fra naturens side imprægnerer træet. Derudover indeholder det også en række andre naturlige stoffer, der er med til at modvirke svamp og insektangreb.

Trævinduer og trædøre, er med den rette vedligeholdelse, skabt til at kunne modstå det danske klima med alt lige fra sol til regn og sne.

Træ er et naturligt materiale og derfor også godt for både vores indeklima og miljø. Ønsker du et klassisk look til dine vinduer både ude og inde, kan du med fordel vælge trævinduer og trædøre.


Nicolaj og Louise købte:

Birthe og Ove Birk fra Munkebo

"I forbindelse med at vi skulle renovere eller udskifte vores udestue, besøgte vi Sparvinduer i Langeskov. Vi havde en god, rar og servicebetonet oplevelse da, vi besøgte til butikken og kiggede på udestueelementer. Udestueelementerne blev leveret til tiden og vi er glade for resultatet."


Birthe og Ove købte:

Lone og Lars Pedersen fra Slagelse

"Sparvinduer har leveret de fine og særdeles energi venlige 3-lags vinduer til vores stue."


Lone og Lars købte:

Bente Kanz fra Randers

"Vi er så glade for vores flotte udestue samt tre andre vinduer i huset. Alt virker perfekt. Vi skal til at købe endnu to vinduer til vores hjem."


Bente købte:

Susanne Ankerstjerne fra Slagelse 

"Vi har allerede modtaget en del vinduer fra jer. Alle leverancer har indtil nu været meget vellykkede. Min mand er en handy-mand, og er ved at sætte et sommerhus fra 1964 i stand. Andre ville have revet huset ned, men vi renoverer. Huset ligger 50 m fra stranden med hav-kig. Derfor skal der være godt udkig, og mulighed for at lyset kan strømme ind.

Alle indervægge er fjernet. Al gammel inder-beklædning er fjernet. I stedet isoleres og isættes vinduer og glasdøre. Vi anvender store udestue-vinduer og små vippevinduer."


Susanne købte:

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →