Høj kundetilfredshed

Vægter du også tryghed og tilfredshed utroligt højt?

Så kan du trygt handle hos Sparvinduer, for os er det vigtigt, at du er tryg fra tanke til montage.

Her kan du læse om andre kunders tanker forud for bestilling samt deres oplevelse med Sparvinduer.

Michael og Lise

"I forbindelse med renovering af vores 57 m2 sommerhus ved vestkysten, har vi valgt vinduer fra Sparvinduer. Det har vi, fordi Sparvinduer havde lige netop den kombination, vi drømte om.

Vores sommerhus har nemlig fået de fineste nye vinduer i fyrretræ både indvendigt og udvendigt. Vi vil gerne gå med et naturligt look der matcher de store omkringliggende fyrretræer både indvendigt og udvendigt.

Vores beklædning er også fyrretræ. På den måde får vi en fin rød tråd gennem vores lille sommerhus og vinduerne og den store skydedør sætter ligesom lige sløjfen på det hele.

Skydedøren er vi altså særligt begejstret for. De store vinduespartier giver dejlig meget lys og funktionaliteten ved at vi kan åbne den ene side helt op er bare genial. Særligt i en lille bolig, som vores sommerhus, giver det bare så god mening at kunne åbne op til terrassen og få det ekstra uderum koblet til. Foruden kvaliteten på vinduerne, har vi også været glade for hvor nemt det har været at montere. Monteringsstropperne i siden gjorde det nemt at løfte dem, og instruktionerne fra Sparvinduers hjemmeside klædte os godt på.

Så alt i alt er vi meget tilfredse kunder hos Sparvinduer."

Daniella

"Vi købte et hus der trængte til at blive opdateret, flere vinduer og døre havde tjent deres ’værnepligt’, så vi valgte at se hvad Sparvinduer kunne gøre.

Vi havde mulighed for at optimere vores hjem både energimæssigt og fuldende renoveringen og den stil der var begyndt på huset. På de præcise mål blev der bestilt både døre og vinduer, det var nemt og overskueligt at måle op, samt finde rundt på Sparvinduers hjemmeside, og se hvilke muligheder vi havde, for det der passede lige netop til vores hus. Både i forskellige former, farver og modeller. Det har virkelig givet huset et godt ’ansigtsløft’ og vi er yderst tilfredse med resultatet."

Charlotte og Fredrik

"Vores hus er fra 1930, og vinduerne i huset var gamle. Det kunne mærkes på vores indeklima og ikke mindst varmeregning. Derfor valgte vi at udskifte alle vinduer i huset fra kælder til kvist sammen med Sparvinduer.

Vi har valg at skifte til 3-lagsvinduer i træ/alu, hvilket har betydet meget for indeklimaet i huset samt vores varmeforbrug. En af de største forandringer er, efter vi har valgt støjreducerende glas i vores vinduer ud til vejen, kan vi slet ikke høre støjen fra vejen længere, hvilket vi er meget glade for.


Vi har valgt hvide vinduesrammer indenfor, det har givet mere naturligt lys og et lettere udtryk. Derudover skal vi ikke længere bekymre os når det regner og blæser, hvilket giver færre bekymringer ved at være ejere af en ældre dame af en villa.


Alt i alt har det været den helt rigtige beslutning for os at udskifte alle vinduer i huset med kyndig hjælp og vejledning fra Sparvinduer."

 

Bedste hilsner

Charlotte og Fredrik 

Kim fra Skibby

"Endnu en gang tusind tak for SUPER service og fantastisk betjening.

Lone og Lars Pedersen fra Slagelse

"Sparvinduer har leveret de fine og særdeles energi venlige 3-lags vinduer til vores stue."

Birthe og Ove Birk fra Munkebo

"I forbindelse med at vi skulle renovere eller vores udestue, besøgte vi showroomet i Langeskov. Her havde vi en god, rar og servicebetonet oplevelse.

Udestueelementerne blev leveret til tiden, og vi er glade for resultatet."

Susanne fra Slagelse 

"Vi har allerede modtaget en del vinduer fra jer. Alle leverancer har været meget vellykkede. Min mand er en handymand, og er ved at sætte et sommerhus i stand med store vinduespartier, så vi kan nyde udsigten.”

Bente fra Randers

"Vi er så glade for vores flotte udestue samt tre andre vinduer i huset. Alt virker perfekt. Vi skal til at købe endnu to vinduer til vores hjem."

Design dine nye vinduer & døre

Uanset hvilke vinduer og døre du drømmer om, kan du finde dem hos Sparvinduer.

Design dine vinduer og døre præcis som du ønsker, vælg blandt vores store udvalg og tilpas, så du får dine drømme og behov opfyldt. Udforsk alle dine muligheder her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →