25% netrabat på specialmål!
Knæk Cancer
/ Bestil senest 17. oktober og få fri levering ved køb over 7.500 kr! / Se alle kampagner
1809 anmeld. på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Vi støtter Knæk Cancer

Høj kundetilfredshed

Hos Sparvinduer vægter vi kundetilfredshed utrolig højt, det er vigtigt, at alle vores kunder har en god oplevelse i forbindelse med deres vinduesprojekt. Et godt køb handler om tillid og troværdighed, og at købet er enkelt og overskueligt, helt fra elementerne bliver bestilt, til de sidder i huset. Her kan du læse om, hvordan nogle af vores kunder har oplevet at handle hos Sparvinduer.dk.
 
Nicolaj og Louise
fra Odense
 Vi lavede en tegning med mål og ønsker, sendte det til en af vinduesrådgiverne fra Sparvinduer. Derefter vi et tilbud som vi godkendte. Rådgivningen og servicen var i top - og vi er meget tilfredse med vores færdige resultat. 
 
 
Birthe og Ove Birk
fra Munkebo
 I forbindelse med at vi skulle renovere eller udskifte vores udestue, besøgte vi Sparvinduer i Langeskov. Vi havde en god, rar og servicebetonet oplevelse da, vi besøgte til butikken og kiggede på udestueelementer. Udestueelementerne blev leveret til tiden og vi er glade for resultatet. 
 
 
Bente Kanz
fra Randers
 Vi er så glade for vores flotte udestue samt tre andre vinduer i huset. Alt virker perfekt. Vi skal til at købe endnu to vinduer til vores hjem. 
 
 
Susanne Ankerstjerne
fra Slagelse
 Vi har allerede modtaget en del vinduer fra jer. Alle leverancer har indtil nu været meget vellykkede. Min mand er en handy-mand, og er ved at sætte et sommerhus fra 1964 i stand. Andre ville have revet huset ned, men vi renoverer. Huset ligger 50 m fra stranden med hav-kig. Derfor skal der være godt udkig, og mulighed for at lyset kan strømme ind. 

Alle indervægge er fjernet. Al gammel inder-beklædning er fjernet.  I stedet isoleres og isættes vinduer og glasdøre. Vi anvender store udestue-vinduer og små vippevinduer. 
 
 
Hans Jørgen Gerth
fra Løgstør
 Vi har skiftet vinduerne og en dør i vores sommerhus, og vi synes det er blevet helt fantatisk flot!  
 
 
Lone og Lars Pedersen
fra Slagelse
 Sparvinduer har leveret de fine og særdeles energi venlige 3-lags vinduer til vores stue. 
Familien Pedersen købte