Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Høj kundetilfredshed

Hos Sparvinduer vægter vi kundetilfredshed utroligt højt, det er derfor vigtigt, at alle vores kunder har en god oplevelse i forbindelse med deres vinduesprojek. Et godt køb handler om tillid og troværdighed, og at købet er enkelt og overskueligt, helt fra elementerne bliver bestilt, til de sidder i huset. Her kan du læse om, hvordan nogle af vores kunde har oplevet at handle hos Sparvinduer.
Se alle vinduer
Se alle døre

Kim fra Skibby

"Endnu en gang tusind tak for SUPER service og fantastisk betjening. Vi er vildt begejstrede for de løsninger du fandt frem til." 

Udover vores produkter fra vores brede sortiment, hjalp vi også Kim med et specialfremstillet sideparti, som passede bedst ind i boligen. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige rådgivere, hvis du har specielle ønsker til dit projekt! 


Kim købte:


Nicolaj og Louise fra Odense

Hos Sparvinduer producerer vi vores trævinduer og trædøre i langsomt voksende nordisk fyrretræ uden knaster, det sikrer dig den bedste kvalitet med et flot finish. Du kan læse mere om vores knastfrie træ her. Uanset om du er på udkig efter et nyt trævindue eller en trædør finder du et stort udvalg af mange forskellige modeller, hver model kan du tilpasse efter dine ønsker og behov, så du får vinduer og døre, som passer til netop din bolig.

Træ er et holdbart og naturligt materiale, som har mange gode egenskaber til produktion af vinduer og døre. Træet indeholder en række harpikskanaler, der fra naturens side imprægnerer træet. Derudover indeholder det også en række andre naturlige stoffer, der er med til at modvirke svamp og insektangreb.

Trævinduer og trædøre, er med den rette vedligeholdelse, skabt til at kunne modstå det danske klima med alt lige fra sol til regn og sne.

Træ er et naturligt materiale og derfor også godt for både vores indeklima og miljø. Ønsker du et klassisk look til dine vinduer både ude og inde, kan du med fordel vælge trævinduer og trædøre.


Nicolaj og Louise købte:


Birthe og Ove Birk fra Munkebo

"I forbindelse med at vi skulle renovere eller udskifte vores udestue, besøgte vi Sparvinduer i Langeskov. Vi havde en god, rar og servicebetonet oplevelse da, vi besøgte til butikken og kiggede på udestueelementer. Udestueelementerne blev leveret til tiden og vi er glade for resultatet."


Birthe og Ove købte:


Lone og Lars Pedersen fra Slagelse

"Sparvinduer har leveret de fine og særdeles energi venlige 3-lags vinduer til vores stue."


Lone og Lars købte:


Bente Kanz fra Randers

"Vi er så glade for vores flotte udestue samt tre andre vinduer i huset. Alt virker perfekt. Vi skal til at købe endnu to vinduer til vores hjem."


Bente købte:


Susanne Ankerstjerne fra Slagelse 

"Vi har allerede modtaget en del vinduer fra jer. Alle leverancer har indtil nu været meget vellykkede. Min mand er en handy-mand, og er ved at sætte et sommerhus fra 1964 i stand. Andre ville have revet huset ned, men vi renoverer. Huset ligger 50 m fra stranden med hav-kig. Derfor skal der være godt udkig, og mulighed for at lyset kan strømme ind.

Alle indervægge er fjernet. Al gammel inder-beklædning er fjernet. I stedet isoleres og isættes vinduer og glasdøre. Vi anvender store udestue-vinduer og små vippevinduer."


Susanne købte:Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.