Produktet er tilføjet kurven

Hæveskydedøre

Hæveskydedøre

Hæveskydedør - en moderne og super funktionel dør! Du sparer på pladsen og lukker maksimalt lys ind. Find din pris ved at vælge materialetype og udfyld dine specifikationer nedenfor.

Husk vi yder prismatch - Se her hvordan

Hæveskydedør

Hæveskydedør

 

Moderne hæve skydedøre der skaber ekstra plads og lys i rummet

Skydedøre er en moderne metode til at få mest muligt ud af kvadratmeterne i dit hjem.  Har du ikke meget plads i stuen, men ønsker en udgang til haven/terrassen og samtidig har brug for masser lys? En skydedør vil være det optimale valg for både pladsbesparing og lysindfaldet i din stue.

Vælger du en hæve skydedør, vil grebet hæve døren en smule, hvorefter den skydes til siden i en skinne ved åbning. På den måde optager døren ingen plads, selvom den er åben, i modsætning til en almindeling indadgående/udadgående terrassedør. Du kan altså både spare på pladsen indvendigt og udvendigt, og du får derfor en bedre udnyttelse af både rummet og terrassen!

Du kan nemt finde en pris på en ny hæve skydedør - vi har faktisk nogle af markedets laveste priser på hæveskydedøre! Som ekstra tilbehør, har du mulighed for at tilvælge ventiler og greb med lås for ekstra indbrudssikring. 

Som alternativ til vores hæve skydedøre kan du vælge dobbelte terrassedøre eller dobbelte facadedøre, som også giver et ekstra stort lysindfald i rummet. 

Hos Sparvinduer finder du din nye hæveskydedør til en lav pris - skulle du finde en tilsvarende model til en lavere pris, yder vi tilmed prismatch!