Produktet er tilføjet kurven

Op til 25% netrabat på specialmål
  

Bondehusvinduer

Bondehusvinduer

Bondehusvinduer er et klassisk vindue, der giver dit hus både charme og elegance. Find din tilbudspris ved at vælge den ønskede model og indtaste dine specifikationer.

Vi tilbyder prismatch - se hvordan.

 

Landlig idyl med bondehusvinduer

Du ser det nok for dig med det samme, når du hører ordet bondehusvinduer. Et hyggeligt, stråtækt hus med bindingsværk, stokroser og hvidmalet stakit ud til vejen… Termen bondehusvinduer emmer i sig selv af charme, romantik og landlig idyl.  Og samtidig refererer den slet og ret til den type vinduer, der er opdelt i flere felter for hvert fag. Så uanset om du er til storbyens puls eller landlig charme – eller noget midt imellem – så kan bondehusvinduer være præcis  det, der passer til din bolig.  

Sådan finder du prisen på dine billige bondehusvinduer

Er du på jagt efter et bondehusvindue, kan du nemt finde det her. Indtast de aktuelle mål og beslut dig for diverse specifikationer – ét vindue ad gangen. Så ser du nemt prisberegningen og kan derefter gå videre til bestilling.

Sammensæt selv dine bondehusvinduer – kreative løsninger
Du kan sammensætte dine bondehus vinduer præcis, som det passer dig. Du bestemmer selv antal fag og felter – vi har alt fra ét fag med to ruder til fire fag med i alt 32 ruder. Så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte din glasfacade af bondevinduer. Du kan også kombinere dem med fx en dobbelt terrassedør eller en skøn billig halvdør. Mulighederne er mange og giver dit hjem et helt særligt, personligt præg.

Hos SparVinduer finder du altid gode tilbud på bondehusvinduer. Se vinduer som er på lager.

Prismatch på bondehusvinduer
Vidste du i øvrigt, at vi hos Sparvinduer tilbyder prismatch? Det betyder, at vi løbende tjekker vores priser, så vi altid kan give dig den bedste pris. Skulle du – imod forventning – finde fx billige bondehusvinduer et andet sted, så matcher vi prisen. 

Læs også om sidehængt vindue og 3 lags vindue – hos os finder du alle gængse former for vinduer og døre.