Produktet er tilføjet kurven

20% netrabat på specialmål og fri levering
  

Dreje kip vinduer

Dreje kip vinduer

Dreje kip vinduer er et super moderne og meget fleksibelt vindue, da der er flere forskellige åbningsmuligheder. Find din pris på dit nye dreje kip vindue ved at indtaste dine mål og specifikationer.

Husk vi yder prismatch - Se her hvordan 

 

Skab god ventialtion i din bolig med dreje kip vinduer

Et dreje kip vindue skiller sig ud ved, at det altid åbnes ind i rummet. Der er to åbningsmuligheder, enten kan dreje kip vinduet åbnes helt op ved at blive drejet ind i rummet, eller sættes i kip (derved navnet), så det står på klem. At kunne sætte sit vindue i kip (på klem), ventilerer boligen uden at give træk. 

Hos Sparvinduer producerer vi dreje kip vinduer i plast og med kun 70 mm karm. Et dreje kip vindue er særligt anvendeligt i boliger eller bygninger, hvor det er svært at pudse vinduet ude fra, da du har mulighed for at dreje vinduet ind i rummet og pudse det nemt og sikkert indefra. 

Monterer du et drej kip vindue, kan vinduet også bruges som godkendt redningsåbning/flugtvej i tilfælde af brand i boligen - dette forudsættes at kravet til minimumsmålene af redningsåbning overholdes

Handler du dit nye dreje kip vindue hos Sparvinduer, er du sikret en nem og sikker bestilling online. Vi har mere end 11 års erfaring med produktion og salg af vinduer og vi har gjort det nemt at købe vinduer online. Hos os får du energirigtige ruder/vinduer i høj kvalitet, til lave priser. Du kan her læse, hvorfor vi er det sikre vinduesvalg, når du skal vælge din nye vinduesleverandør. 

Søger du et alternativ til dreje kip vinduer, kan du se nærmere på vendevinduer eller topstyrede vinduer, eller se alle vores priser og tilbud på vinduer.