Dreje kip vinduer

Drejekipvinduer er et super moderne og meget fleksibelt vindue, da der er flere forskellige åbningsmuligheder. Find din pris på dit nye dreje kip vindue ved at indtaste dine mål og specifikationer.

  Dreje kip vinduer

 1. Dreje kip vindue

  Dreje kip vindue 1 rude

 2. Dreje kip vindue

  Dreje kip vindue 2 fag 2 ruder

 3. Dreje kip vindue

  Dreje kip vindue 3 fag 3 ruder

 4. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 1 Fag 2 Ruder - vandret sprosse

 5. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 2 Fag 4 Ruder

 6. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 3 Fag 6 Ruder

 7. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 1 Fag 3 Ruder

 8. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 2 Fag 6 Ruder

 9. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 3 Fag 9 Ruder

 10. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 1 Fag 2 Ruder - lodret sprosse

 11. Dreje Kip vindue

  Dreje Kip vindue 2 Fag 4 Ruder

 12. Dreje Kip vindue

  Dreje Kip vindue 3 Fag 6 Ruder

 13. Dreje Kip vindue

  Dreje Kip vindue 1 Fag 4 Ruder

 14. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 2 Fag 8 Ruder

 15. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 3 Fag 12 Ruder

 16. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 1 Fag 6 Ruder

 17. Dreje Kip vindue

  Dreje Kip vindue 2 Fag 12 Ruder

 18. Dreje Kip vindue

  Dreje Kip vindue 3 Fag 18 Ruder

 19. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 1 Fag 9 Ruder

 20. Dreje Kip vindue

  Dreje Kip vindue 2 Fag 18 Ruder

 21. Dreje kip Vindue

  Dreje kip Vindue 2 Fag & Kip foroven

 22. Dreje kip fastkarm vindue 2 fag

  Dreje kip fastkarm vindue 2 fag åbner venstre ind

 23. Dreje kip og fastkarm vindue 2 fag

  Dreje kip og fastkarm vindue 2 fag åbner højre ind

 24. Dreje Kip og fastkarm vindue

  Dreje Kip og fastkarm vindue 2 ruder fastkarm I top

 25. Dreje Kip og fastkarm vindue

  Dreje Kip og fastkarm vindue 2 ruder fastkarm nederst

 26. Dreje Kip og fastkarm vindue

  Dreje Kip og fastkarm vindue 2 fag – fastkarm I top

 27. Dreje Kip og fastkarm vindue

  Dreje Kip og fastkarm vindue 2 fag - fastkarm nederst

 28. Dreje Kip og fastkarm vindue

  Dreje Kip og fastkarm vindue 3 fag - fastkarm I top

 29. Dreje Kip og fastkarm vindue

  Dreje Kip og fastkarm vindue 3 fag - fastkarm nederst

 30. Kip vinduer

 31. Kipvindue

  Kipvindue 1 fag 1 rude

 32. Kipvindue

  Kipvindue 1 Fag 2 Ruder - Lodret sprosse

 33. Kipvindue

  Kipvindue 1 Fag 2 Ruder - Vandret sprosse

 34. Kipvindue

  Kipvindue 1 Fag 3 Ruder

 35. Kipvindue

  Kipvindue 1 Fag 4 Ruder

 36. Kipvindue

  Kipvindue 1 Fag 6 Ruder

 37. Kipvindue

  Kipvindue 1 Fag 9 Ruder

 38. Faste vinduer

 39. Fast vindue

  Fast vindue 1 rude smal karm

 40. Fast vindue

  Fast vindue 2 ruder vandret sprosse

 41. Fast vindue

  Fast vindue 3 ruder vandret sprosser

 42. Fast vindue

  Fast vindue 4 ruder smal karm

 43. Fast vindue

  Fast vindue 6 ruder

 44. Fast vindue

  Fast vindue 6 ruder vandret sprosse

 45. Fast vindue

  Fast vindue 8 ruder

 46. Fast vindue

  Fast vindue 10 ruder til smal karm

 47. Fast vindue

  Fast vindue 2 fag 2 ruder smal karm

 48. Skrå fast vindue

  Skrå fast vindue 1 rude

 49. Skrå fast vindue

  Skrå fast vindue 1 rude venstre

 50. Skrå fast vindue

  Skrå fast vindue 1 rude højre

Drejekipvinduer

De fleste danske parcelhuse har topstyret eller sidehængte vinduer, men dreje kip vinduer kan være et godt alternativ til et topstyret vindue. Faktisk har et dreje-kip vindue nogle helt specielle fordele, som adskiller det både fra et topstyret vindue og sidehængte vinduer.

hvidt drejekip vinduehvidt drejekip vindue

Hvad er et dreje kip vindue?

Et dreje-kip-vindue udmærker sig især ved, at det altid åbnes ind i det rum, som det er monteret i. Derudover er der også to forskellige måder at åbne vinduet på, hvorfra den har sit navn. Kip vinduet kan nemlig blandt andet sættes på kip, så det åbnes på klem. Det sker ved, at vinduet er bundhængt og dermed kan vippes ud fra toppen af vinduesrammen.

Med den anden åbningsmulighed bliver vinduet åbnet helt, og det bliver åbnet indad, så det er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor.

Drejekipvinduer er især velegnede til rum i huset, hvor det er svært at vaske vinduerne udefra. Samtidig kan vinduet også sættes på kip, hvis du bare ønsker en god luftventilation i huset.

Hos Sparvinduer kan du finde et bredt udvalg af drejekipvinduer i forskellige materialer og med kun 70 mm karm. Derudover får du også op til 12 års garanti på dine nye vinduer, du kan trygt købe et billigt drejekip vindue fra vores udvalg.

Vedligehold af et dreje kip vindue

Mængden af vedligehold er normalt en af de faktorer, som mange er meget opmærksomme på, når de køber nye vinduer. Dreje kip vinduer bliver produceret i træ, træ/alu og PVC.

Vælger du PVC får du minimal vedligeholdelse på dit dreje kip vindue.


Fordele ved vinduer i pvc eller plast

PVC er et materiale, som er blevet forbedret de seneste år. Det betyder, at vinduer i PVC er de mest holdbare vinduer, derudover er det også det materiale, som kræver mindst vedligeholdelse.

Er du vant til at finde malerpenslen frem med jævne mellemrum for at male dine trævinduer, kan dreje kip vinduer i PVC spare dig for det besvær. De skal blot tørres af med en våd klud.

Alternativer til drejekip-vinduet

Hos Sparvinduer kan du vælge imellem mange forskellige materialer til dine dreje kip vinduer, men det er vigtigt at være opmærksom på, at vi også forhandler mange andre typer af vinduer. Disse vinduer adskiller sig især ved deres åbningsmekanikser, og det er muligt, at én af disse vinduer passer bedre til dine behov.

Et vendevindue har mange af de samme fordele som et dreje/kip vindue, hvilket gør det oplagt at bruge dette vindue i husets overetage. Disse vinduer er yderst praktiske, og det kan være en god idé som minimum at undersøge, om de passer bedre til dine behov.

Topstyrede vinduer er den type af vindue, som du finder i de fleste hjem. Dette er et klassisk vindue, hvor hængslerne sidder i toppen af vinduet, hvilket giver dem et mere klassiske udseende, og derudover er de også relativt billige. Du kan dog ikke vaske et topstyret vindue indefra, hvilket du skal være opmærksom på.

Hvis du skal bruge et vindue til et stort vinduesparti, skal du måske overveje et vindue med fastkarm. Disse vinduer kan ikke åbnes, men til gengæld er de billigere end andre vinduer, og derudover giver de også et bedre lysindfald. Du kan også eventuelt overveje et fastkarm topstyret vindue, hvor en del af vinduespartiet kan åbnes, men resten er fastkarmsvinduer.

Det kan muligvis også betale sig at tænke kreativt, hvis du skal bruge et nyt vindue til ét at husets centrale rum. Du kan for eksempel overveje at gøres vindueshullet større, så der bliver plads til en dobbelt facadedør eller en dobbelt terrassedør. Dette giver optimalt lysindfald, og du får også mulighed for at gå ud.

Vil du have et hurtigt overblik? Så klik her og se et udvalg af billige vinduer og døre, samt meget mere information om, hvordan vi kan gøre det så billigt.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er et dreje kip vindue?

  Et dreje-kip-vindue er kendetegnet ved at det altid åbnes ind i det rum, som det er monteret i. Vinduet kan både sættes på kip, så det åbner på klem og det kan blive åbnet helt, så det på den måde er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor. Vinduet kan også både åbne i siderne og toppen. Du kan se alle vores dreje kip vinduer her.

 • Kan man få vinduer der åbner indad?

  Hos Sparvinduer kan du købe et dreje-kip-vindue som kan åbne indad. Et dreje-kip-vindue er det eneste vindue der kan åbnes indad, og bruges især i lejligheder eller huse på første sal, da det er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor. Du kan se alle vores dreje kip vinduer her.

 • Hvilket materiale skal jeg vælge vinduet i?

  Hvis du vælger et dreje-kip-vindue, kan du vælge det i både træ, træ/alu og PVC. Hvilket materiale du vælger, afhænger i højere grad af hvilket udtryk du gerne vil give din bolig og hvor meget du vil vedligeholde dine vinduer. PVC kræver mindst vedligeholdelse, hvorimod træ kræver meget vedligeholdelse. Samtidig giver PVC og træ/alu et mere moderne udtryk, hvorimod træ giver et traditionelt udtryk. Du kan læse mere om de forskellige materialer her.

Køb af vinduer og døre hos Sparvinduer

Du har meget at vælge imellem, når du handler vinduer og døre hos Sparvinduer. Først og fremmest skal du vælge serie indenfor vinduer, men derudover har du også mange muligheder i forhold til blandt andet farver og materialer. Det kan dog også betale sig at tænke kreativt, for selvom vi ikke forhandler indvendige døre eller franske døre, så har vi et stort udvalg af yderdøre og tilbehør til døre. Måske passer en dreje kip dør bedre til dine behov end et vindue. Den bundhængte funktion er nemlig yderst praktisk, og den kan både bruges til vinduer og døre.

Vi vil altid forsøge at svare på alle spørgsmål om ting, som er værd at vide i forhold til vinduer og døre. Du kan også læse vores salgs og leveringsbetingelser, hvis du har flere spørgsmål.