5 showrooms med rådgivning

Ingen forudbetaling

+200.000 glade kunder

e-mærket

Dreje kip vinduer

Drejekipvinduer er et super moderne og meget fleksibelt vindue, da der er flere forskellige åbningsmuligheder. Find din pris på dit nye dreje kip vindue ved at indtaste dine mål og specifikationer.

Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 14 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 14 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.

Se alle vinduer
Se alle døre

Drejekipvinduer

De fleste danske parcelhuse har topstyret eller sidehængte vinduer, men dreje kip vinduer kan være et godt alternativ til et topstyret vindue. Faktisk har et dreje-kip vindue nogle helt specielle fordele, som adskiller det både fra et topstyret vindue og sidehængte vinduer.

Hvad er et dreje kip vindue?

Et dreje-kip-vindue udmærker sig især ved, at det altid åbnes ind i det rum, som det er monteret i. Derudover er der også to forskellige måder at åbne vinduet på, hvorfra den har sit navn. Kip vinduet kan nemlig blandt andet sættes på kip, så det åbnes på klem. Det sker ved, at vinduet er bundhængt og dermed kan vippes ud fra toppen af vinduesrammen.

Med den anden åbningsmulighed bliver vinduet åbnet helt, og det bliver åbnet indad, så det er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor.

Drejekipvinduer er især velegnede til rum i huset, hvor det er svært at vaske vinduerne udefra. Samtidig kan vinduet også sættes på kip, hvis du bare ønsker en god luftventilation i huset.

Hos SparVinduer kan du finde et bredt udvalg af drejekipvinduer i forskellige materialer og med kun 70 mm karm. Derudover får du også 10 års garanti på dine nye vinduer, du kan trygt købe et billigt drejekip vindue fra vores udvalg.

Vedligehold af et dreje kip vindue

Mængden af vedligehold er normalt en af de faktorer, som mange er meget opmærksomme på, når de køber nye vinduer. Dreje kip vinduer bliver produceret i træ, træ/alu og PVC.

Vælger du PVC får du minimal vedligeholdelse på dit dreje kip vindue.


Fordele ved vinduer i pvc eller plast

PVC er et materiale, som er blevet forbedret de seneste år. Det betyder, at vinduer i PVC er de mest holdbare vinduer, derudover er det også det materiale, som kræver mindst vedligeholdelse.

Er du vant til at finde malerpenslen frem med jævne mellemrum for at male dine trævinduer, kan dreje kip vinduer i PVC spare dig for det besvær. De skal blot tørres af med en våd klud.

Alternativer til drejekip-vinduet

Hos SparVinduer kan du vælge imellem mange forskellige materialer til dine dreje kip vinduer, men det er vigtigt at være opmærksom på, at vi også forhandler mange andre typer af vinduer. Disse vinduer adskiller sig især ved deres åbningsmekanikser, og det er muligt, at én af disse vinduer passer bedre til dine behov.

Et vendevindue har mange af de samme fordele som et dreje/kip vindue, hvilket gør det oplagt at bruge dette vindue i husets overetage. Disse vinduer er yderst praktiske, og det kan være en god idé som minimum at undersøge, om de passer bedre til dine behov.

Topstyrede vinduer er den type af vindue, som du finder i de fleste hjem. Dette er et klassisk vindue, hvor hængslerne sidder i toppen af vinduet, hvilket giver dem et mere klassiske udseende, og derudover er de også relativt billige. Du kan dog ikke vaske et topstyret vindue indefra, hvilket du skal være opmærksom på.

Hvis du skal bruge et vindue til et stort vinduesparti, skal du måske overveje et vindue med fastkarm. Disse vinduer kan ikke åbnes, men til gengæld er de billigere end andre vinduer, og derudover giver de også et bedre lysindfald. Du kan også eventuelt overveje et fastkarm topstyret vindue, hvor en del af vinduespartiet kan åbnes, men resten er fastkarmsvinduer.

Det kan muligvis også betale sig at tænke kreativt, hvis du skal bruge et nyt vindue til ét at husets centrale rum. Du kan for eksempel overveje at gøres vindueshullet større, så der bliver plads til en dobbelt facadedør eller en dobbelt terrassedør. Dette giver optimalt lysindfald, og du får også mulighed for at gå ud.

Vil du have et hurtigt overblik? Så klik her og se et udvalg af billige vinduer og døre, samt meget mere information om, hvordan vi kan gøre det så billigt.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad er et dreje kip vindue?

    Et dreje-kip-vindue er kendetegnet ved at det altid åbnes ind i det rum, som det er monteret i. Vinduet kan både sættes på kip, så det åbner på klem og det kan blive åbnet helt, så det på den måde er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor. Vinduet kan også både åbne i siderne og toppen. Du kan se alle vores dreje kip vinduer her.

  • Kan man få vinduer der åbner indad?

    Hos Sparvinduer kan du købe et dreje-kip-vindue som kan åbne indad. Et dreje-kip-vindue er det eneste vindue der kan åbnes indad, og bruges især i lejligheder eller huse på første sal, da det er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor. Du kan se alle vores dreje kip vinduer her.

  • Hvilket materiale skal jeg vælge vinduet i?

    Hvis du vælger et dreje-kip-vindue, kan du vælge det i både træ, træ/alu og PVC. Hvilket materiale du vælger, afhænger i højere grad af hvilket udtryk du gerne vil give din bolig og hvor meget du vil vedligeholde dine vinduer. PVC kræver mindst vedligeholdelse, hvorimod træ kræver meget vedligeholdelse. Samtidig giver PVC og træ/alu et mere moderne udtryk, hvorimod træ giver et traditionelt udtryk. Du kan læse mere om de forskellige materialer her.

Køb af vinduer og døre hos sparvinduer

Du har meget at vælge imellem, når du handler vinduer og døre hos Sparvinduer. Først og fremmest skal du vælge serie indenfor vinduer, men derudover har du også mange muligheder i forhold til blandt andet farver og materialer. Det kan dog også betale sig at tænke kreativt, for selvom vi ikke forhandler indvendige døre eller franske døre, så har vi et stort udvalg af yderdøre og tilbehør til døre. Måske passer en dreje kip dør bedre til dine behov end et vindue. Den bundhængte funktion er nemlig yderst praktisk, og den kan både bruges til vinduer og døre.

Vi vil altid forsøge at svare på alle spørgsmål om ting, som er værd at vide i forhold til vinduer og døre. Du kan også læse vores salgs og leveringsbetingelser, hvis du har flere spørgsmål.