Produktet er tilføjet kurven

Op til 25% netrabat på specialmål
  

Dreje kip vinduer

Dreje kip vinduer

Dreje kip vinduer er et super moderne og meget fleksibelt vindue, da der er flere forskellige åbningsmuligheder. Find din pris på dit nye dreje kip vindue ved at indtaste dine mål og specifikationer.

Dreje kip vindue

1 rude

Dreje kip vindue 1 rude

Vælg Serie:

Priser fra 1.115,99 kr.
Dreje kip vindue

2fag 2ruder

Dreje kip vindue 2fag 2ruder

Vælg Serie:

Priser fra 2.138,98 kr.
Dreje kip vindue

3 fag 3 ruder

Dreje kip vindue 3 fag 3 ruder

Vælg Serie:

Priser fra 3.161,97 kr.
Fastkarm vindue

1 rude 70mm karm

Fastkarm vindue 1 rude 70mm karm

Vælg Serie:

Priser fra 387,50 kr.

Dreje kip vinduer

De fleste danske parcelhuse har tophængte eller sidehængte vinduer, men dreje kip vinduer kan være et godt alternativ til et topstyret vindue. Faktisk har et dreje-kip vindue nogle helt specielle fordele, som adskiller det både fra et topstyret vindue og sidehængte vinduer.

Hvad er et dreje kip vindue?

Et dreje-kip-vindue udmærker sig især ved, at det altid åbnes ind i det rum, som det er monteret i. Derudover er der også to forskellige måder at åbne vinduet på, hvorfra den har sit navn. Kip vinduet kan nemlig blandt andet sættes på kip, så det åbnes på klem. Det sker ved, at vinduet er bundhængt og dermed kan vippes ud fra toppen af vinduesrammen.

Med den anden åbningsmulighed bliver vinduet åbnet helt, og det bliver åbnet indad, så det er muligt at vaske vinduet på begge sider, mens man står indenfor.

Dreje kip vinduer er især velegnede til rum i huset, hvor det er svært at vaske vinduerne udefra. Samtidig kan vinduet også sættes på kip, hvis du bare ønsker en god luftventilation i huset.

Hos SparVinduer kan du finde et bredt udvalg af dreje kip vinduer i forskellige materialer og med kun 70 mm karm. Derudover får du også 10 års garanti på dine nye vinduer, du kan trygt købe et billigt drejekip vindue fra vores udvalg.

Vedligehold af et dreje kip vindue

Mængden af vedligehold er normalt én af de faktorer, som man er meget opmærksom på ved den slags, når man køber nye vinduer og døre. Og netop derfor betyder vinduets materiale meget. Hos SparVinduer kan du vælge mellem tre forskellige materialer. Dem kan du læse mere om herunder og finde svar på eventuelle spørgsmål.

 

Dreje kip vinduer i træ

Ældre vinduer er oftest lavet i træ, og mange vælger også at købe nye bondehusvinduer i træ for at bevare husets originale udseende.

De fleste ældre huse har traditionelle vinduer, hvor hele vinduet er lavet af træ. Mange foretrækker stadig denne type af vinduer på grund af deres klassiske look, og derfor kan du naturligvis også få dreje kip vinduer i træ hos SparVinduer.

Alle trævinduer hos SparVinduer har en høj procentdel af kernetræ. Det betyder, at du får vinduer med god holdbarhed. Du skal dog stadig forvente en smule vedligehold, hvis du vælger trævinduer, da det er nødvendigt at bruge træbeskyttelse for at sikre at vinduerne får så lang en holdbarhed som muligt. Vil du have vinduer med mindre vedligehold, bør du overveje én af vores andre valgmuligheder indenfor vinduesmaterialer.

Dreje kip vinduer i træ/alu

Træ/alu vinduer er et godt alternativ, hvis du ønsker mindre vedligehold af dine vinduer. Dreje kip vinduer i træ/alu er trævinduer, som er beklædt med aluminium på den udvendige side. Det giver dig en flot træprofil på den indvendige side, og samtidig kan du nyde, at den udvendige side kræver markant mindre vedligehold end et trævindue.

Aluminiumsdelen af et træ/alu vindue er pulverlakeret, hvilket betyder, at du stadig har mulighed for at vælge imellem forskellige farver fra vores brede udvalg. De fleste vælger hvide vinduer, men vi anbefaler varmt, at du overvejer, om en anden farve måske kunne klæde dit hus endnu mere. Vinduerne er én af de vigtigste faktorer i forhold til at give dit hus personlighed, så vælg med omhu.

Dreje kip vinduer i PVC

Der er sket mange ting i forhold til udviklingen indenfor dreje/kip-vinduer i plast eller PVC. Det har betydet, at vinduer i dette materiale i dag er de mest holdbare vinduer, og samtidig er de også de vinduer, som kræver mindst vedligehold.

Du bør kort sagt vælge dreje kip vinduer i PVC, hvis du vil have så lidt vedligehold som muligt. Vinduer i PVC skal blot tørres af med en fugtig klud, hvis de er blevet beskidte af vind og vejr, og så er de så gode som nye igen.

Alternativer til drejekip-vinduet

Hos SparVinduer kan du vælge imellem mange forskellige materialer til dine dreje kip vinduer, men det er vigtigt at være opmærksom på, at vi også forhandler mange andre typer af vinduer. Disse vinduer adskiller sig især ved deres åbningsmekanikser, og det er muligt, at én af disse vinduer passer bedre til dine behov.

Et vendevindue har mange af de samme fordele som et dreje/kip vindue, hvilket gør det oplagt at bruge dette vindue i husets overetage. Disse vinduer er yderst praktiske, og det kan være en god idé som minimum at undersøge, om de passer bedre til dine behov.

Topstyrede vinduer er den type af vindue, som du finder i de fleste hjem. Dette er et klassisk vindue, hvor hængslerne sidder i toppen af vinduet, hvilket giver dem et mere klassiske udseende, og derudover er de også relativt billige. Du kan dog ikke vaske et topstyret vindue indefra, hvilket du skal være opmærksom på.

Hvis du skal bruge et vindue til et stort vinduesparti, skal du måske overveje et vindue med fastkarm. Disse vinduer kan ikke åbnes, men til gengæld er de billigere end andre vinduer, og derudover giver de også et bedre lysindfald. Du kan også eventuelt overveje et fastkarm topstyret vindue, hvor en del af vinduespartiet kan åbnes, men resten er fastkarmsvinduer.

Det kan muligvis også betale sig at tænke kreativt, hvis du skal bruge et nyt vindue til ét at husets centrale rum. Du kan for eksempel overveje at gøres vindueshullet større, så der bliver plads til en dobbelt facadedør eller en dobbelt terrassedør. Dette giver optimalt lysindfald, og du får også mulighed for at gå ud.

Køb af vinduer og døre hos SparVinduer

Du har meget at vælge imellem, når du handler vinduer og døre hos SparVinduer. Først og fremmest skal du vælge serie indenfor vinduer, men derudover har du også mange muligheder i forhold til blandt andet farver og materialer. Det kan dog også betale sig at tænke kreativt, for selvom vi ikke forhandler indvendige døre eller franske døre, så har vi et stort udvalg af yderdøre og tilbehør til døre. Måske passer en dreje kip dør bedre til dine behov end et vindue. Den bundhængte funktion er nemlig yderst praktisk, og den kan både bruges til vinduer og døre.

Vi vil altid forsøge at svare på alle spørgsmål om ting, som er værd at vide i forhold til vinduer og døre. Du kan også læse vores salgs og leveringsbetingelser, hvis du har flere spørgsmål.