Prismatch hos Sparvinduer

Sådan sikrer du dig altid de bedste priser

Det er vigtigt for os, at du aldrig betaler for meget for dine nye vinduer og døre. Sparvinduer udfører ofte pristjek, for at sikre dig attraktive priser sammenlignet med andre virksomheder.

Skulle du alligevel finde et tilsvarende produkt til en lavere pris, tilbyder vi naturligvis altid prismatch. Vi giver råd til gode vinduer og døre.

Få tryghed hele vejen fra tanke til montering med Sparvinduer.

Når du handler hos os, kan du være sikker på, at vi matcher priser fra andre danske online forhandlere. Dog er der nogle ting, du bør være opmærksom på:

  • Vi matcher priser på lignende produkter med hensyn til størrelse, materiale og tilvalg.
  • Det er vigtigt, at den pris, du ønsker matchet, er den aktuelle pris, og ikke fra tidligere kampagner.

Vi matcher kun garantiperioder, der lever op til vores standarder. For eksempel kræver vi en garantiperiode på 12 år for træ/aluminium og 10 år for PVC og træmaterialer.

Sådan får du prismatch:

  • Skulle du mod forventning finde en vare billigere hos en anden danskejet webshop, yder vi naturligvis prismatch.

    Produktet du sammenligner med, skal være identisk ift. mål, materiale mm. Prisen være gældende her og nu, derudover tages der højde for forskellige fragtpriser som indgår i matchet.
  • Find og vælg det produkt du ønsker at få prismatch på, klik på ’Prismatch knappen’, som fremgår under prisen.

    Udfyld felterne, så vil en af vores dygtige rådgivere kontakte dig, når vi har haft mulighed for at kigge på din forespørgsel.

    Ønsker du prismatch på et samlet tilbud hvor flere produkter indgår, er du også velkommen til at sende os en mail til sparvinduer@sparvinduer.dk hvor tilbuddet er vedhæftet.
Find knappen under prisen på produktsiden