Dobbelte terrassedøre med dreje-kip

Bestil den klassiske dreje-kip-terrassedør som en dobbeltdør, og få et fantastisk udsyn til din terrasse eller have. Døren kan bruges på mange måder og giver dig derved også flere muligheder for betjening. Den dobbelte dreje-kip-terrassedør er eksempelvis ideel som udgang til din altan eller terrasse.

Hvad er en dobbelt terrassedør med dreje-kip?

En dobbelt terrassedør med dreje-kip-funktion er en dør med to åbninger og flere betjeningsmuligheder. Døren med håndtag kan kippes og drejes, hvor døren uden kan åbnes som en almindelig dør.  

Oplev fordelene ved en dobbelt terrassedør med dreje-kip

Her på siden finder du et stort udvalg af dobbelte terrassedøre med dreje-kip-funktion, som giver dig mulighed for at dreje (åbne normalt) samt vippe døren. Vippe, også kaldet kippe, er specielt brugbart, når du ønsker ventilation eller udluftning uden at åbne døren helt.

De danske somre kan være fantastiske, og hvis du bor i en bolig med have, så ønsker du sikkert også at udnytte havens muligheder til fulde. Mange oplever, at de først opnår dette, når de har fået en terrassedør, som gør det muligt at gå direkte ud i haven. 

Hertil er haven eller altanens udsigt også skøn, selv når vejret er køligere. Du kan nemlig nyde det smukke udsyn gennem de store vinduespartier. På den måde kan en dobbelt terrassedør forandre et rum fuldstændigt. Først og fremmest får du store mængder naturligt lys ind i rummet, og dernæst kan døren stå helt åben i sommerhalvåret, så du får frisk luft ind og en naturlig forlængelse af haven. 

Sådan måler og monterer du din dobbelt terrassedør

Når du har fundet den helt rette dobbelte terrassedør med dreje-kip for dig, er det tid til at bestille. Her skal du bruge dine præcise mål, så vi sikrer, at du får en dør, der passer ind i forhold til din bolig. 

Du kan vælge selv at måle op eller bestille professionel opmåling. Vælger du selv at måle, skal du blot bruge noget at skrive med, noget at skrive på samt et målebånd. Du skal nu måle højden og bredden i det hul, du har, hvorefter du kan trække 2,5 til 3 centimeter fra. Resultat bliver dét, vi kalder et karmmål, og det er dét, du skal angive, når du bestiller. Har du allerede en terrassedør installeret, kan du blot måle højden og bredden på den. 

Se mere om opmåling i vores step-by-step-opmålingsguide.

Er du færdig med opmåling? Indtast dit karmmål, og bestil din nye terrassedør. Når du kort efter modtager den, er det tid til selve montagen. Her kan du også vælge den professionelle montering, ligesom du kan vælge at gøre det selv. Er du gør-det-selv-typen, har vi sammensat en række videoguides, som du kan konsultere, hvis det bliver nødvendigt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med rådgivning hele vejen.

Se vores andre vinduer og døre her 

Har du fundet lige den terrassedør, du drømmer om, og leder du nu efter matchende vinduer? Eller var dreje-kip-døren ikke helt det, du søgte? Bare rolig. Vi har hos Sparvinduer et stort udvalg af både vinduer og døre, som du roligt kan udforske.