25% netrabat på specialmål!
+
Levering til kun 380 kr!
1908 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Lynlevering fra 4 uger
+200.000 har købt

Energitermoruder

Vores termoruder er moderne og energioptimerede ruder, som alle indeholder en tynd metalbelægning, der sikrer effektiv isolering. Konfigurer selv din nye energi-termorude efter dine mål og ønsker til glas. Vi leverer hjem til dig på KUN 2 uger - fragt kun 380,- (efter netrabat). Termoruder kan desværre ikke afhentes. 

KLIK PÅ BILLEDET NEDENFOR FOR AT BEREGNE PRISER

Termoruder / Energiruder - En miljøvenlig løsning

Når du køber termoglas eller termo vinduer hos Sparvinduer, får du en moderne energirude, som kan have en særdeles positiv virkning på din varmeregning. Det kan derfor være fornuftigt at udskifte en punkteret termorude, hvis ikke selve vinduet trænger til en udskiftning.

Vi kan sende vores termoglas som stykgods, og du kan derfor få dine nye termoruder leveret til en fast lav pris på 389 kr. uanset antallet af ruder. Rabatten fratrækkes vores almindelige fragtpris, når du ligger produktet i kurven.

 

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at tage de helt præcise mål af dine nye billige termoruder, eller hjælp til hvordan du nemt kan montere dine nye energirige termovinduer? Så skal du blot følge vores videoguides til montering og opmåling af termoruder. Ønsker du at vide mere om termovinduer og de forskellige glastyper, kan du også læse om de forskellige glastyper og ruder her

Leder du efter den komplette løsning, har du mulighed for at designe vinduer efter mål. Vi har et bredt udvalg, uanset om du skal renovere eller bygge nyt.

 Vælger du ruder med varmekant, gør vi opmærksom på at vores varmekant er sort. 

Spar penge på varmeregningen med termovinduer.

Hvis man én gang har prøvet at bo i et hjem, hvor der ikke er isoleret ordentligt, så glemmer man det aldrig igen. Det er især ved vinduer og døre, at man kan mærke, hvis isoleringen trænger til at blive lavet om. Men hvad kan man gøre, hvis ens hus ikke er isoleret tilstrækkeligt? Jo man kan f.eks. udskifte sine døre og vinduer, hvilket i den grad vil kunne mærkes på varmeregningen.

Man skal naturligvis være forberedt på, at det ikke er omkostningsfrit, at udskifte vinduer og døre. Men det er noget, man vil kunne drage stor fordel af i det lange løb. Ikke alene vil varmeregningen falde og blive betydeligt mindre, men man vil også få et bedre klima indendørs. Så på den lange bane vil udskiftning af vinduerne være en gevinst, som endda kan have en positiv indvirkning på husets værdi.

Det kan også give dig en strålende mulighed for, at udskifte gamle trævinduer med et andet materiale, der kræver mindre vedligeholdelse, som f.eks. træ/alu eller plastvinduer. Hos Sparvinduer har vi altid et stort udvalg af nye vinduer, der kan benyttes til alle hustyper og der er sikkert også noget for dig, uanset om du ønsker vinduer i træ/alu eller plast.

 

Den økonomiske gevinst ved udskiftning af vinduerne

Når man overvejer at udskifte sine vinduer, og om hvorvidt det kan betale sig, skal man medregne en række faktorer.

Først og fremmest skal du kigge på hvilken type glas, der sidder i de vinduer, du har. Er det en meget gammel bolig, så er der en reel risiko for, at det blot er 1-lags glas eller 2-lags uden energiglas, der ikke har nogen nævneværdig isoleringsevne. Er det tilfældet, så kan du i høj grad spare en masse penge ved at udskifte med moderne termoruder og slippe af med det almindeligt glas.

Sørg for at købe termorvinduer i god kvalitet, for så behøver du nemlig kun gøre det én gang. Vælger du en lavkvalitetsløsning, skal du ikke regne med at få nogen nævneværdig forbedring af din isolering. Men hvis du gør det rigtigt, og vælger termovinduer af høj kvalitet, så kan der virkelig være en økonomisk gevinst at hente, hvilket man hurtigt vil opdage. Faktisk skønner Statens Byggeforskningsinstitut, at de fleste husejere i Danmark vil kunne spare 25-30 procent på deres varmeregning, hvis de efterisolerer deres hus, og den største gevinst ligger ved udskiftning af vinduerne.

 

 

Typer af energiglas og termovinduer

Nu har vi altså afgjort, at det er en god ide at udskifte gamle utætte ruder med termoruder, men det er ikke slut med det. For der er flere forskellige typer vinduer, som man skal overveje og det kan godt være en smule forvirrende for en lægmand. Så vi kigger lidt nærmere på dem herunder og forsøger at skabe et overblik.

Først og fremmest, så bør man stille sig selv spørgsmålet om, hvorvidt det skal være vinduer med to eller tre lag glas, og derefter hvilket type glas man ønsker. Der findes nemlig tre populære typer termoruder, som benyttes hyppigt herhjemme.

Derudover skal man huske, at det også har betydning, hvor rudens LT-værdi er. For at forklare det ganske kort, så betyder LT-værdi hvor mange procent af solens stråler, der trænger igennem glasset. F.eks. trænger der 90 procent igennem ruden, hvis den har en LT-værdi på 0,90. Sværere er det ikke.

Når det kommer til 2 eller tre lag glas, så er der flere faktorer, der har en indvirkning. Naturligvis har et vindue med 3 glas en bedre isoleringsevne, men til gengæld så kræver det en bredere ramme og desuden vil det kunne ses på glasset, da det bliver mindre gennemsigtigt, fordi lyset får sværere ved at bryde igennem. Husk at glas findes i forskellige tykkelser, så jo tykkere glas des bedre isolering. Så det er i den grad en smagssag, men hvis man udelukkende kigger på det isoleringsmæssige, så er 3 lag i høj grad bedre end to lag.

 

Sparvinduer giver dig alt hvad du kunne behøve

Uanset om man vil have klart glas eller farvet glas, råglas eller hærdet glas, så har vi det som du leder efter i høj kvalitet. Vi hjælper dig med at spare penge på din varmeregning, da vores termoruder – eller energitermoruder - er energibesparende, så du kan få isoleret dit hjem optimalt. 

Vores dygtige medarbejdere har stor viden om ruder og gør det nemt, at vælge mellem vores mange modeller. Så hvis du ønsker små ruder, lamineret glas eller hærdet glas, så er det muligt. Vi naturligvis også tips til opmåling og tilbehør til montage af dine nye vinduer, så du kan gøre det hele selv.

Vi er med dig hele vejen og sikrer, at du får det bedste mulige resultat, så du kan få den bedste start med dine nye lavenergi ruder. Fragt og levering ordnes af dygtige fragtmænd, der sikrer at du får dine vinduer sikkert frem til destinationen.

Er du på udkig efter vinduer af høj kvalitet til lave priser, kan du se flere billige vinduer her.