Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Kvalitet - energi & kvalitetsmærkning

Find altid vinduer og døre i god kvalitet til lave priser. Vi leverer vinduer og døre direkte fra fabrikken og hjem til dig. Det betyder, at vi kan give samme gode kvalitet, lidt billigere end andre.

Se altid efter CE-mærket

Hos Sparvinduer producerer vi vores trævinduer og trædøre i langsomt voksende nordisk fyrretræ uden knaster. Det sikrer dig den bedste kvalitet med et flot finish. Du kan læse mere om vores knastfrie træ her. Uanset om du er på udkig efter et nyt trævindue eller en trædør finder du et stort udvalg af mange forskellige modeller. Hver model kan du tilpasse efter dine ønsker og behov, så du får vinduer og døre, som passer til netop din bolig.

Træ er et holdbart og naturligt materiale, som har mange gode egenskaber til produktion af vinduer og døre. Træet indeholder en række harpikskanaler, der fra naturens side imprægnerer træet. Derudover indeholder det også en række andre naturlige stoffer, der er med til at modvirke svamp og insektangreb.

Trævinduer og trædøre, er med den rette vedligeholdelse, skabt til at kunne modstå det danske klima med alt lige fra sol til regn og sne.

Træ er et naturligt materiale og derfor også godt for både vores indeklima og miljø. Ønsker du et klassisk look til dine vinduer både ude og inde, kan du med fordel vælge trævinduer og trædøre.

Du finder information om CE-mærkning lige her.

Vi sparer ikke på kvalitet. Vi giver dig altid 4 mm glas

Hos Sparvinduer giver vi dig råd til forandring - men vi vil også gerne forsikre dig om, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten! Vi tilbyder altid 4 mm glas i vores vinduer, hvilket styrker modstandsdygtigheden mod vind og vejr samt hæver isoleringsevnen for vinduet. 

Vigtigt! CE mærkning og ydeevne deklarationer

Siden juli 2015 har det været lovpligtigt, at der til alle vinduer og døre, SKAL fremvises en CE ydeevnedeklaration - vores finder du her: 

Se tidligere CE-mærkninger her.

Fordele ved at vælge trævinduer eller en trædør

Vores vinduer og døre lever op til de nyeste energikrav og krav om u-værdier.

BR18 - nye krav til vinduer og døre - Sparvinduer opfylder kravene

Hvad betyder BR18 omkring vinduer og døre?

Det nye bygningsreglement BR18 stiller som noget nyt krav til, at du ved renovering bringer din ejendom op til en tidssvarende energimæssig standard.

Det nye udtryk som benyttes i BR18 hedder Eref.

Eref er et udtryk for vinduets samlede energibalance

Energibalancen, Eref, måles i kWh/m2 pr. år og er et udtryk for vinduets energieffektivitet udregnet efter en standardiseret formel for et referencevindue jvf. dansk standard og europæiske normer.

Hermed tages der både hensyn til vinduets varmetab og som noget nyt også den varme (solvarme), der kommer ind ad vinduet.

 

Se vores energicertififater.

Nye standarder for energieffektivitet, efter introduktionen af tillæg til BR18 energikrav.

Efter introduktionen af et nyt tillæg til BR18 krav skal et vindue have en EREF på over 0, en rammedør skal have en Uw værdi under 1 og en pladedør skal have en Uw-værdi under 0,8.

Udgangspunktet for beregningerne er producentens referencestørrelser:
- Et vindue har referancestørrelsen 1,23 x 1,48 m med 1 fl oplukkelig ramme forsynet med producentens standardrude.
- En ramme - eller pladedør har referancestørrelsen 1,23 x 2,18 m med standardrude eller stadardplade

For vinduer eller døre som f.eks. dannebrogsvindue, bondehusvindue, dobbeltdøre eller andre typer gælder stadig kravet for referencevinduet.

Sparvinduers referenceelementer (3-lags fyr og Træ/alu) med vores standard ruder/plader har følgende værdier:

3-lags Fyr

Vindue:
- Eref: 4,9 kWh/m2

Rammedør:
- Uw-Værdi: 1,0 W/m2K

Pladedør:
- Uw-Værdi: 0,7 W/m2K

3-lags Træ/alu:

Vindue:
- Eref: 8,3 kWh/m2

Rammedør:
- Uw: 0,8 W/m2K

Træet

Vores trævinduer er fremstillet af langsomt voksende skovfyr med et højt kerneindhold. Træet kan være helt eller delvist lamineret / fingersamlet. Det er den klassiske løsning til mange typer af boliger som samtidig er god til at modstå det danske klima.

Se vores kæmpe udvalg 

Specialmål

Vi laver flotte vinduer og døre i træ, træ/alu og PVC lige efter dine ønsker og behov. Du kan designe dine nye vinduer og døre, præcis som du ønsker. Du har blandt andet mulighed for selv at vælge farver både indvendigt og udvendigt, og vi producerer efter dine mål, så dine nye elementer passer helt præcist.

Lagervarer

Sørger du efter nye trævinduer og døre i standardmål, har vi også altid over 5000 varer på lager – klar til levering på ca. 4 hverdage


Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.