5 showrooms med rådgivning

Ingen forudbetaling

+200.000 glade kunder

e-mærket

Kvalitet - energi & kvalitetsmærkning

Find altid vinduer og døre i god kvalitet til lave priser. Vi leverer vinduer og døre direkte fra fabrikken og hjem til dig. Det betyder, at vi kan give samme gode kvalitet, lidt billigere end andre.

Se altid efter CE-mærket

Hos Sparvinduer producerer vi vores trævinduer og trædøre i langsomt voksende nordisk fyrretræ uden knaster. Det sikrer dig den bedste kvalitet med et flot finish. Du kan læse mere om vores knastfrie træ her. Uanset om du er på udkig efter et nyt trævindue eller en trædør finder du et stort udvalg af mange forskellige modeller. Hver model kan du tilpasse efter dine ønsker og behov, så du får vinduer og døre, som passer til netop din bolig.

Træ er et holdbart og naturligt materiale, som har mange gode egenskaber til produktion af vinduer og døre. Træet indeholder en række harpikskanaler, der fra naturens side imprægnerer træet. Derudover indeholder det også en række andre naturlige stoffer, der er med til at modvirke svamp og insektangreb.

Trævinduer og trædøre, er med den rette vedligeholdelse, skabt til at kunne modstå det danske klima med alt lige fra sol til regn og sne.

Træ er et naturligt materiale og derfor også godt for både vores indeklima og miljø. Ønsker du et klassisk look til dine vinduer både ude og inde, kan du med fordel vælge trævinduer og trædøre.

Vigtigt! CE mærkning og ydeevne deklarationer

Siden juli 2015 har det været lovpligtigt, at der til alle vinduer og døre, SKAL fremvises en CE ydeevnedeklaration - vores finder du her: 

Fordele ved at vælge trævinduer eller en trædør

Vores vinduer og døre lever op til de nyeste energikrav og krav om u-værdier.

BR18 - nye krav til vinduer og døre - Sparvinduer opfylder kravene

Hvad betyder BR18 omkring vinduer og døre?

Det nye bygningsreglement BR18 stiller som noget nyt krav til, at du ved renovering bringer din ejendom op til en tidssvarende energimæssig standard.

Det nye udtryk som benyttes i BR18 hedder Eref.

Eref er et udtryk for vinduets samlede energibalance

Energibalancen, Eref, måles i kWh/m2 pr. år og er et udtryk for vinduets energieffektivitet udregnet efter en standardiseret formel for et referencevindue jvf. dansk standard og europæiske normer.

Hermed tages der både hensyn til vinduets varmetab og som noget nyt også den varme (solvarme), der kommer ind ad vinduet.

 

Se vores energicertififater.

Vinduer må ikke have en EREF på mindre end -17 ifølge BR18

Udgangspunktet for beregningerne er producentens referencevindue på 1,23 x 1,48 m med 1 fl oplukkelig ramme forsynet med producentens standardrude.
For et vindue som f.eks. dannebrogsvindue, bondehusvindue eller andre typer gælder stadig kravet for referencevinduet.

Sparvinduers referencevindue (2-lags fyr) med vores standard rude har følgende værdier:

Eref: -14,8 kWh/m2
gw: 0,55
U-værdi hele vinduet: 1,37 W/m2k


Alle facadøre og terassedøre overholder BR18 kravet til maksimal Uw-værdi på 1,50 ved ombygning, renovering og ved nybygning.

Træet

Vores trævinduer er fremstillet af langsomt voksende skovfyr med et højt kerneindhold. Træet kan være helt eller delvist lamineret / fingersamlet. Det er den klassiske løsning til mange typer af boliger som samtidig er god til at modstå det danske klima.

Se vores kæmpe udvalg 

Specialmål

Vi laver flotte vinduer og døre i træ, træ/alu og PVC lige efter dine ønsker og behov. Du kan designe dine nye vinduer og døre, præcis som du ønsker. Du har blandt andet mulighed for selv at vælge farver både indvendigt og udvendigt, og vi producerer efter dine mål, så dine nye elementer passer helt præcist.

Lagervarer

Sørger du efter nye trævinduer og døre i standardmål, har vi også altid over 5000 varer på lager – klar til levering på ca. 4 hverdage

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk