Søger du nye vinduer i Næstved?

Næstved

Sparvinduer
Merkurvej 6A
4700 Næstved

Åbningstider i showroomet

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:     10:00 - 14:00

Søndag:   Lukket

Bemærk

D. 11/3 - Showroomet er lukket hele dagen.

Festdag i vores showroom! 

Vi byder på pølsevogn og ekstra rabat 

Kom forbi vores showroom i Næstved fredag d. 24. marts hvor vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig godt i gang med dit vinduesprojekt.

  • Få en snak med vores samarbejdspartner fra NSF Byggeentreprise, som vil give dig gode råd om opmåling og montage, og som noget helt ekstraordinært har du mulighed for gratis opmåling.
  • Vi får besøg af en pølsevogn, og byder på gratis pølser m. brød. Få frokosten mens du kigger på vores mange udstillingsmodeller.
  • Du har også mulighed for at søge om rentefri finansiering hos Sparxpress, som har en stand med information. Hvis du ansøger om et lån her, får du svar i løbet af 15 minutter.

Vi forkæler naturligvis også med ekstra rabat på denne festdag!

  • Alle får 5% ekstra rabat, hvis du får lavet et tilbud denne dag.
  • Derudover kan du rafle om op til 6% yderligere rabat.

Vi glæder os til at se dig den 24. marts fra 11.00 - 17.00

Få råd til forandring hos Sparvinduer

Er du på udkig efter vinduer i Næstved, kan du med fordel besøge vores showroom, der netop er placeret i Næstved. Her kan du finde et bredt udvalg af forskellige modeller af vinduer og døre, og du kan designe og bestille dine nye løsninger med hjælp fra én af vores dygtige rådgivere.

Du kan også tage et kig på vores kategorier hjemmefra for at danne dig en idé om, hvordan du mere specifikt ønsker, dit nye vindue eller din nye dør skal se ud.

Mangler du hjælp eller vejledning til udskiftning af dine vinduer og døre?

Hvis du skal bruge nye døre og vinduer i Næstved, kan vi hjælpe dig fra vores moderne showroom. Det kan tit være en fordel at skifte de gamle, udtjente elementer ud med nye vinduer og døre, der har en højere isoleringsværdi, og som bedre kan holde på varmen. Typisk vil de ældre vinduer i mange huse være med blot 1 eller 2 lag glas, og disse kan være utætte. Udskifter du dine gamle vinduer og døre til nye modeller med 3 lag glas, vil disse give dig en langt bedre isolering i huset og således samtidig sørge for at holde mere på energien i hjemmet og dermed også på varmen.
Selve udskiftningen kan du vælge selv at stå for, du kan vælge at lave en aftale om at få hjælp fra en tømrer efter eget valg, eller du kan få et tilbud på montagen fra vores samarbejdspartner. Det kan være oplagt at indhente et tilbud, hvis du for eksempel skal udskifte store dele af eller alle vinduer og døre i hele huset på én gang. Beregn et tilbud på netop dit projekt her.

Sådan monterer du dine vinduer

Skal du montere nye vinduer og døre i Næstved? Hos Sparvinduer Næstved kan du bestille dine vinduer og døre og samtidig bestille en montage af dine elementer gennem vores dygtige samarbejdspartner. Vi hjælper dig godt på vej, når du skal have monteret dine nye vinduer – det gør vi, uanset om du selv vælger at stå for det tunge arbejde, eller om du ønsker hjælp til monteringen af dem.

Mange får udarbejdet et godt tilbud på selve montagedelen. Det er en fordel eksempelvis, hvis du skal skifte alle vinduer og døre i hele dit hus. Det kan være et stort projekt for nogen, og der kan måske være forhold, som gør det svært at komme til, dér hvor de nye vinduer og døre skal placeres.

Nye vinduer? Næstved showroomet og de dygtige rådgivere sørger for, at du trygt kommer fra start og i mål med dit renoveringsprojekt.

Har du valgt selv at stå for montagen af vinduerne, kan du hente hjælp, og tips ved at følge instruktionerne i vores udførlige videoguide. Guiden har vi placeret sammen med en række andre fordelagtige videoer, der alle er nyttige i forbindelse med dit vindueskøb. Du finder guiden på siden her.

Besøg vores nye showroom – Sparvinduer Næstved

Hos Sparvinduer Næstved står vi klar til at tage imod dig og rådgive dig, når du skal købe nye vinduer eller døre. Vi giver dig inspiration i projektets spæde opstartsfase, vi guider dig i materialevalg, modeller og meget mere dertil, og så hjælper vi dig med at placere din bestilling, når du har lagt dig fast på netop den løsning, der passer allerbedst til dig og din bolig.
Vi giver dig mulighed for at vælge mellem vores 3 kvalitetsrige og holdbare materialer; træ, træ/alu eller PVC, og vi giver dig tillige mulighed for at definere enkeltheder som sprossetyper, profiler, farver med mere. Tilsammen hermed vælger du selvfølgelig selv målene for dine nye vinduer og døre – vi producerer dem nemlig helt ned på millimeteren, så de passer nøjagtigt til dit hus.

Kom og besøg os i vores flotte showroom i Næstved, hvor vores konsulenter står klar med et godt råd og en kop kaffe.

Vi giver dig inspiration til forandring, når du skal renovere eller bygge nyt.

Se adresse og åbningstider her

 

Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dit hjem.

Besøg vores showroom i dag og find dine nye vinduer i Næstved

eller se vores komplette udvalg online.