Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Køb dine nye vinduer i Langeskov

Langeskov

Sparvinduer
Bytoften 8
5550 Langeskov

Åbningstider i showroomet

8/3  10:00-17:30
9/3  10:00-17:30
10/3  10:00-17:30
11/3  10:00-14:00
12/3  10:00-14:00
13/3  10:00-17:30
14/3  10:00-17:30

Åbningstider i showroomet

Mandag - fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Bemærk:

Showroomet holder lukket 2. pinsedag d. 29/5 

 

Kom til fastelavnsfest i vores showroom!

Besøg vores showroom i Langeskov lørdag d. 18. februar og start dit vinduesprojekt.

Vi er klar med en lille fastelavnsfest, så kom forbi og oplev de mange flotte vinduer og døre, mød en af vores dygtige rådgivere og få en snak om dit projekt og dine muligheder. Vi byder på fastelavnsboller og kaffe. Tager i børnene med vil de kunne hygge sig med slikposer og juice, imens i kigger jer omkring.  

I anledningen af vores fastelavnsfest giver vi også 5% ekstra rabat, til de kun som besøger vores showroom i Langeskov d. 18. februar.

Vi glæder os til at se jer mellem 10.00 – 14.00.

Få råd til forandring hos Sparvinduer

Få råd til forandring, når du køber dine nye vinduer hos Sparvinduer Langeskov. Kom ind i vores moderne showroom og oplev vores mange modeller indenfor både vinduer og døre. Vi står klar med et godt råd til dit vinduesprojekt, og vi hjælper mig med at designe netop dén løsning, der passer bedst efter dine ønsker og visioner. Ønsker du dine nye vinduer skabt i det klassiske materiale træ? Det populære træ/alu? Eller i det vedligeholdelsesfrie PVC? Uanset hvad du vælger, kan du nemt opnå det du ønsker til din løsning. Du kan også vælge forskellige farver, sprossetyper og mere til.

Ja, faktisk er det meget nemt at udskifte dine gamle, udtjente vinduer med nye. Alt du behøver er blot at måle op til de nye elementer og notere karmmålene på disse ned. Tag målene med når du besøger os i vores showroom, der udstiller vinduer i Langeskov. Her står vores dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig med netop din løsning. Når du har lagt dig fast på den rette løsning, så hjælper vores rådgivere dig med at du får lagt din bestilling – du kan også vælge at bestille dine produkter direkte fra vores hjemmeside.
Mangler du hjælp eller vejledning til hvordan du måler korrekt op til dine nye vinduer eller døre? Så kan vi selvfølgelig hjælpe dig. Følg vores udførlige, trinvise guide til hvordan du måler op til nye elementer. Du finder guiden lige her.

Trænger de gamle vinduer til udskiftning?

Måske trænger de gamle vinduer til en udskiftning? I så fald kan du hos Sparvinduer Langeskov finde præcis de vinduer, der efterlever din smag. Mange vælger at udskifte deres ældre vinduer med nye, som bedre efterlever moderne standarder og sørger for en bedre isolering i dit hjem. På den måde kan du nedbringe dine forbrugsudgifter og i sidste ende, kan det betyde, at du faktisk kan spare mange penge på din varmeregning.
Når det kommer til selve udskiftningen af dine vinduer, er der flere muligheder eller måder at gøre det på. Du kan vælge selv at stå for udskiftningen, du kan hyre en professionel håndværker til opgaven eller du kan benytte dig af vores samarbejdspartner og få et godt tilbud på montagen med i købet af dine nye vinduer og døre. Vælger du selv at stå for udskiftningen, vil der selvfølgelig være penge at spare i forhold til udgifter og timeløn til håndværkere eller tømrere.
Ønsker du hjælp til opmåling eller montage? Så indhent nemt og enkelt et tilbud fra vores samarbejdspartner. Læs mere om dine muligheder lige her.

Du kan selv montere dine vinduer – Sparvinduer Langeskov

Ved du at du nemt selv kan montere dine nye vinduer og døre? Når du besøger vores showroom og samtidig bestiller dine nye døre og vinduer i Langeskov, kan du nemt selv montere dine produkter, når de ankommer hos dig. Ja, dine nye vinduer leveres nemlig direkte hjem til din adresse, når de er er færdige og klar til montage.
Når du skal montere dine nye døre og vinduer, kan du eksempelvis vælge at følge trinene i vores simple videoguide til montage. Du finder den lige her på vores oversigt, hvor vi ligeledes har samlet en række forskellige videoer, der kan være særligt nyttige, når du skal have nye vinduer eller døre!

Besøg vores showroom og bestil dine vinduer i Langeskov

Er du klar til at starte dit renoveringsprojekt? Så lad dig inspirere til forandring og oplev vores flotte showroom hos Sparvinduer Langeskov. Her kan du se og føle mange af vores modeller, og hvis du mangler råd eller vejledning, kan du tage en snak med én af vores dygtige rådgivere, som står klar til at hjælpe dig sikkert i mål med dine drømme. Vi er her når du har fri, og du kan også skrive, ringe eller chatte med os direkte på vores hjemmeside.

Vores showroom i Langeskov er indrettet med både caféområde og udstillingsområde, og du har mulighed for at nyde en kop kaffe mens du finder netop de rette modeller indenfor vores udvalg af vinduer og døre.

Se adresse og åbningstider her

 

Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dit hjem.

Besøg vores showroom i dag og find dine nye vinduer i Langeskov eller se vores komplette udvalg online.