Køb dine nye vinduer og døre i Langeskov

Bemandet åbningstider i showroomet

Bemærk

D. 2. og 3. maj - Showroomet er lukket grundet uddannelse

Udforsk showroomet udenfor åbningstiden


Sådan får du adgang:

  1. Udfyld formularen
  2. Du modtager en QR-kode
  3. Koden scannes ved indgangen til showroomet
  4. Døren låses op, lyset tændes og videoovervågningen starter
  5. Du har nu fri adgang til hele showroomet
  6. Når du er færdig, forlader du blot showroomet

Du kan tilgå showroomet efter lukketid og frem til midnat alle ugens dage.

Langeskov

Sparvinduer
Bytoften 8
5550 Langeskov

Udfyld formularen og få adgang til showroomet via sms

Kom til fastelavnsfest i vores showroom!

Besøg vores showroom i Langeskov lørdag d. 18. februar og start dit vinduesprojekt.

Vi er klar med en lille fastelavnsfest, så kom forbi og oplev de mange flotte vinduer og døre, mød en af vores dygtige rådgivere og få en snak om dit projekt og dine muligheder. Vi byder på fastelavnsboller og kaffe. Tager i børnene med vil de kunne hygge sig med slikposer og juice, imens i kigger jer omkring.  

I anledningen af vores fastelavnsfest giver vi også 5% ekstra rabat, til de kun som besøger vores showroom i Langeskov d. 18. februar.

Vi glæder os til at se jer mellem 10.00 – 14.00.

Trænger de gamle vinduer til udskiftning?

Måske trænger de gamle vinduer til en udskiftning? I så fald kan du hos Sparvinduer Langeskov finde præcis de vinduer, der efterlever din smag. Mange vælger at udskifte deres ældre vinduer med nye, som bedre efterlever moderne standarder og sørger for en bedre isolering i dit hjem. På den måde kan du nedbringe dine forbrugsudgifter og i sidste ende, kan det betyde, at du faktisk kan spare mange penge på din varmeregning.
Når det kommer til selve udskiftningen af dine vinduer, er der flere muligheder eller måder at gøre det på. Du kan vælge selv at stå for udskiftningen, du kan hyre en professionel håndværker til opgaven eller du kan benytte dig af vores samarbejdspartner og få et godt tilbud på montagen med i købet af dine nye vinduer og døre. Vælger du selv at stå for udskiftningen, vil der selvfølgelig være penge at spare i forhold til udgifter og timeløn til håndværkere eller tømrere.
Ønsker du hjælp til opmåling eller montage? Så indhent nemt og enkelt et tilbud fra vores samarbejdspartner. Læs mere om dine muligheder lige her.

Du kan selv montere dine vinduer – Sparvinduer Langeskov

Ved du at du nemt selv kan montere dine nye vinduer og døre? Når du besøger vores showroom og samtidig bestiller dine nye døre og vinduer i Langeskov, kan du nemt selv montere dine produkter, når de ankommer hos dig. Ja, dine nye vinduer leveres nemlig direkte hjem til din adresse, når de er er færdige og klar til montage.
Når du skal montere dine nye døre og vinduer, kan du eksempelvis vælge at følge trinene i vores simple videoguide til montage. Du finder den lige her på vores oversigt, hvor vi ligeledes har samlet en række forskellige videoer, der kan være særligt nyttige, når du skal have nye vinduer eller døre!

Besøg vores showroom og bestil dine vinduer i Langeskov

Er du klar til at starte dit renoveringsprojekt? Så lad dig inspirere til forandring og oplev vores flotte showroom hos Sparvinduer Langeskov. Her kan du se og føle mange af vores modeller, og hvis du mangler råd eller vejledning, kan du tage en snak med én af vores dygtige rådgivere, som står klar til at hjælpe dig sikkert i mål med dine drømme. Vi er her når du har fri, og du kan også skrive, ringe eller chatte med os direkte på vores hjemmeside.

Vores showroom i Langeskov er indrettet med både caféområde og udstillingsområde, og du har mulighed for at nyde en kop kaffe mens du finder netop de rette modeller indenfor vores udvalg af vinduer og døre.

Se adresse og åbningstider her

 

Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dit hjem.

Besøg vores showroom i dag og find dine nye vinduer i Langeskov eller se vores komplette udvalg online.