Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

10 års garanti - vi ved det holder!

Hos Sparvinduer har vi i mere end 15 år, produceret vinduer og døre i god kvalitet på vores egen fabrik. Vi har i denne periode løbende gennemført en lang række forbedringer, der sikrer dig som kunde, et solidt og energirigtigt produkt som er tilpasset det hårde danske klima. En 10 års garanti er i vores optik kun noget værd hvis man har testet produkterne i mindst 10 år...
Vi giver dig derfor med god samvittighed 10 års garanti - VI VED DET HOLDER!

Materialer

Vi anvender kun de bedste materialer til alle vore produkter. Vi benytter rigtigt meget træ, og vi har udvalgt leverandører der kan levere knastfrit fingerskaret fyrretræ med høj kerneandel.

Til vinduer og døre i PVC, benyttes profiler fra det anerkendte mærke REHAU, der har stor fokus på bæredygtig produktion af plast til byggebranchen. REHAU er bl.a. medstifter og en del af WUPPI, en nonprofit-organisation, der arbejder for, at genbrug af PVC skal være nemt, billigt og sikkert for alle, som arbejder med plast.

Energimærket - Husk at se dig godt for på nettet

Energimærke betyder, at du kan være sikker på, at vinduerne overholder de krav der stilles. Der markedsføres flere energiordninger på nettet, og vil du være sikker på, at der er tale om den danske ordning, bør du tjekke listen af godkendte energimærkecertifikater på positivlisten, find også energimærke her.

Når du skal købe nye vinduer, findes der en række lovkrav i Bygningsreglementet (BR18) til, hvordan dine nye vinduer skal være mærket. Om du skal vælge energimærke A- eller B, afhænger af om det er nyopførelse eller renovering.

Hos Sparvinduer er vi tilsluttet mærkningsordningen for energivinduer, det betyder, at det er nemt for dig som forbruger at finde det vindue, der er mest energirigtigt, og som lever op til lovgivningen.
Mærkningsordningen er etableret af blandt andet Energistyrelsen, og er en mærkningsordning på niveau med fx mærkning af køleskabe.

Er produkterne mærket, skal du kunne se mærket til højre samt et reg.nr. - desuden kan certifikaterne ses på www.energivinduer.dk.
Ønsker du blot nyt energiglas til dine eksisterende vinduer, kan vi også hjælpe. Hos Sparvinduer finder du altid lavenergiglas til en god pris.

I certifikaterne kan du også se den ektuelle u-værdi for vinduer og døre. Sparvinduer lever altid op til de gældende u-værdier indenfor vinduer og døre. Lav u værdi i dine vinduer sikrer den mest optimale isoleringsevne.

10 ÅRS GARANTI ER GÆLDENDE FOR:

  • Vinduer og døre udført i fyrretræ, træ-aluminium og PVC.

BETINGELSER:

  1. Garantien dækker materiale- og produktionsfejl og betyder, at du får udbedret fabrikations- og/eller materialefejl indtil 10 år efter fra købsdato.

  2. Hvis du vil benytte garantien, skal du reklamere i rimelig tid efter at fejlen er opdaget.

  3. Garantien dækker så længe produkterne befinder sig i Danmark (eksklusiv Færøerne og Grønland).

FØLGENDE BETINGELSER ER GÆLDENDE FOR UDBEDRING / OMBYTNING:

  1. Sparvinduer udbedrer fejlen ved at levere et erstatningsprodukt eller foretage en reparation eller delvis udskiftning , såfremt dette kan ske til forsvarlig afhjælpning af fejlen.

  2. Sparvinduer dækker ikke omkostninger til afmontering eller montage af erstatningsprodukt samt eventuelt ekstra arbejde i forbindelse med ombygning/udbedring af skader eller varer. 

GARANTIEN DÆKKER IKKE:

  1. Skader ved indtrængning af vand ved indadgående døre.

  2. Revnede ruder (Flækruder), idet revnede ruder normalvis er et forsikringsspørgsmål. 

  3. Gardiner til ovenlysvinduer (Ovenlysgardiner Skylite) – Her videregiver vi producentens fabriksgaranti som er 3 år.

  4. Optilook loftsvinduer – Her videregiver vi producentens fabriksgaranti som er 5 år.

 

(Ordre bestilt før den 17 marts 2015 er dækket af vores almindelige 5 års garanti).


Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.