Produktet er tilføjet kurven

20% netrabat på specialmål og fri levering
  

Facadedøre

Facadedøre

Facadedør - også kaldet Hoveddør, er indgangen til dit hjem. Det er en dør, som bliver åbnet og lukket mange gange hver eneste dag. Det er også her, du byder dine gæster velkommen.

Vælg den ønskede model og du kan komme i gang med at designe en billig facadedør.

Husk vi yder prismatch - Se her hvordan

 

Sæt dit eget personlige præg på din boligs facade med en facadedør fra Sparvinduer

Når du køber facadedøre, kan de både være indadgående og udadgående. Åbningsretningen afhænger af, hvor meget plads du har i rummet. Oftest monteres en indadgående facadedør, da det er mest praktisk, men har man en lille entre, hvor der er pladsmangel, kan man med fordel montere en udadgående facadedør

Hos Sparvinduer finder du et bredt udvalg af billige facadedøre, uanset om du ønsker en facadedør med glas, en facadedør i plast, eller en dobbelt- eller enkeltdør. 

Vi har altid en facadedør på tilbud og når du handler hos os, kan du naturligvis føle dig helt tryg! Vi er godkendte af e-handelsfonden og du betaler nemt og sikkert via en krypteret betalingsserver. 

Skal du montere vinduer ved siden af din facadedør, vil et sidehængt vindue ofte passe rigtig flot sammen med den nye facadedør. I stedet for en billig facadedør, kan du også vælge at montere en pladedør eller et facadedørsparti

Leder du efter billige facadedøre i standard mål, kan du få leveret en ny facadedør inden for 48 timer! Se vores store udvalg af billige facadedøre i standardmål.