Facadedøre

Du kender måske facadedøren under andre betegnelser som yderdør eller hoveddør. Uanset hvad du kalder den, så er den et vigtigt element i dit hjem. Vælg din foretrukne model her på siden, og få herefter mulighed for at designe din hyggelige eller moderne facadedør med forskellige elementer.

 1. Facadedør

  Facadedør 1 rude

 2. Facadedør

  Facadedør 2 ruder med sprosser

 3. Facadedør

  Facadedør 2 ruder

 4. Facadedør

  Facadedør 3 ruder med sprosser

 5. Facadedør

  Facadedør 3 ruder

 6. Facadedør

  Facadedør 4 ruder krydssprosse

 7. Facadedør

  Facadedør 4 ruder

 8. Facadedør

  Facadedør 5 ruder

 9. Facadedør

  Facadedør 6 ruder

 10. Facadedør

  Facadedør 8 ruder

 11. Facadedør

  Facadedør 10 ruder

 12. Facadedør

  Facadedør 12 ruder

 13. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 1 rude

 14. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 2 ruder vandret sprosse

 15. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 2 ruder

 16. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 3 ruder

 17. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 4 ruder

 18. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 6 ruder

 19. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 1 rude

 20. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 2 ruder med sprosse

 21. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 2 ruder med post

 22. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 3 ruder

 23. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldning 4 ruder

 24. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 6 ruder

 25. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger med svej 6 ruder

 26. Facadedør

  Facadedør 2 vandrette fyldninger 1 rude

 27. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 1 rude

 28. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 2 ruder

 29. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 4 ruder

 30. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 6 ruder (3x2)

 31. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 6 ruder (2x3)

 32. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 9 ruder

 33. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger 4 ruder

 34. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger 6 ruder

 35. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning

 36. Facadedør

  Facadedør 2 fyldninger

 37. Facadedør

  Facadedør 3 fyldninger

 38. Facadedør

  Facadedør 3 fyldninger 1 halvmåne rude

 39. Facadedør

  Facadedør 3 fyldninger 1 rude på spids

 40. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger

 41. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger (2x2)

 42. Outside_closed

  Facadedør 5 fyldninger

 43. Outside_closed

  Facadedør 6 fyldninger

 44. Outside_closed

  Facadedør 8 fyldninger

 45. Outside_closed

  Facadedør 10 fyldninger

 46. Outside_closed

  Facadedør 12 fyldninger

 47. Pladedør

  Pladedør Glat

 48. Pladedør

  Pladedør Vig

 49. Pladedør

  Pladedør Samsø

 50. Pladedør

  Pladedør Dragør

 51. Pladedør

  Pladedør Sejerø

 52. Pladedør

  Pladedør Farsø

 53. Pladedør

  Pladedør Dalby

 54. Pladedør

  Pladedør Ribe

 55. Pladedør

  Pladedør Rønde

 56. Pladedør

  Pladedør Højer

 57. Pladedør

  Pladedør Ans

 58. Pladedør

  Pladedør Hals

 59. Pladedør

  Pladedør Fur

 60. Pladedør

  Pladedør Fanø

 61. Pladedør

  Pladedør Egå

 62. Pladedør

  Pladedør Fakse

 63. Pladedør

  Pladedør Neksø

 64. Pladedør

  Pladedør Sorø

 65. Pladedør

  Pladedør Vrå

 66. Pladedør

  Pladedør Gram1

 67. Pladedør

  Pladedør Gram2

 68. Pladedør

  Pladedør Give1

 69. Pladedør

  Pladedør Give2

 70. Pladedør

  Pladedør Vemb

 71. Pladedør

  Pladedør Skals

 72. Pladedør

  Pladedør Henne

 73. Pladedør

  Pladedør Rømø1

 74. Pladedør

  Pladedør Rødby1

 75. Pladedør

  Pladedør Løkken

 76. Pladedør

  Pladedør Sæby

 77. Pladedør

  Pladedør Rønne

 78. Pladedør

  Pladedør Rudkøbing

 79. Pladedør

  Pladedør Tjele

 80. Pladedør

  Pladedør Anholt

Hvad er facadedøre?

Facadedøren er en ind- og udgang i dit hjem, som du potentielt benytter mange gange dagligt. Det kan være hoveddøren, bryggersdøren eller terrassedøren. 

Det er en dør, som bliver åbnet og lukket mange gange hver eneste dag. Det kan også være her, du byder dine gæster velkommen eller går ind og ud til haven, så derfor må den gerne både være funktionel og pæn at kigge på.

Når du vælger din facadedør, så skal du have gjort dig klare overvejelser om, hvad du ønsker af udseende og funktionalitet, så den dækker dine behov.


Hjælp til at vælge den rette facadedør

Vi har et stort udvalg af forskellige nye facadedøre, og du har rig mulighed for at tilpasse de forskellige modeller, så de passer til dit hjem. Vi har samlet vores bedste råd her, så du i sidste ende nemmere kan finde den rigtige facadedør for dig. Gør dig blot overvejelser om disse egenskaber, så er du godt på vej:


Hvilket materiale?

Materialevalget afhænger selvfølgelig af dit behov og husets stil. Så selvom du foretrækker en facadedør i træ, så er det ikke sikkert, at din nabo gør det samme. Det er vigtigt, at du laver en god vurdering af, hvilket materiale der passer til husets interiør og generelle udtryk. Hvis du vælger hovedløst, er der chance for, at du kommer til at fortryde valget en dag. 

Facadedøre af plast (PVC) fungerer godt til nogle typer huse - særligt moderne nybyggerier med en steril og minimalistisk byggestil. Men til ældre huse, eller et hus hvor du ønsker et mere charmerende udtryk, kan træ være den perfekte løsning. Det kan også være, at du ønsker en træ/alu-kombination, hvor din facadedør er smuk indvendigt og godt beskyttet udvendigt.

Der er penge at spare, hvis du vælger en træ/alu-facadedør, men hvis du er villig til at betale lidt mere, så er en facadedør i plast et mere praktisk valg. PVC er nemlig både modstandsdygtigt over for vind og vejr og kræver minimal vedligeholdelse.

Hvilken åbningsretning?

Om din facadedør skal åbne indad eller udad er ikke helt ligegyldigt. Kæmper du med pladsmangel i dit hjem, så er det bedst med en udadgående dør. En indadgående dør kan til gengæld være en fordel, hvis du har en lille altan eller terrasse.

Sparvinduer tilbyder naturligvis både højre- og venstrehængslede døre, og hvad der passer bedst til din bolig afhænger af indretningen og pladsmulighederne.

Hvilken type glas?

Du kan hos Sparvinduer få nye døre både med og uden glas. Det er praktisk at vælge din facadedør med glas, så du får et bedre lysindfald i din bolig. Naturligt lys er vigtigt for dit mentale overskud i dagligdagen, og det gør dit hjem mere indbydende. 

Vinduerne til din facadedør fås både i to-lags- og tre-lags-glas, hvoraf sidstnævnte har en bedre isoleringsevne. Du skal dog nøje overveje, om det kan betale sig at spendere de ekstra penge for tre-lags-glasset, da det ikke har den helt store gavn, hvis du bor i en ældre bolig, der er dårligt isoleret.

Du har også mulighed for at tage stilling til, om glasdesignet skal være klart eller matteret for at undgå uvelkomne blikke udefra.

Hvilken farve?

Fordi en facadedør både har en indvendig og udvendig side, så betyder det, at du skal tage stilling til enten én eller to forskellige farver til din dør. Du kan vælge at gå med en enkelt farve som eksempelvis klassikerne hvid eller sort, eller du kan vælge, at din dør skal være olivengrøn indvendigt og grå udvendigt, hvis det matcher din bolig. Der er mange designmuligheder hos Sparvinduer.

Hvilke mål?

Hos Sparvinduer kan du få alle facadedøre efter vores standardmål eller dine egne specialmål, uanset om du lurer på en hæveskydedør, en dør med sideparti eller en dør med et eller flere glasfelter.

Alle vores døre og vinduer sælges billigt, men kvaliteten er som altid i top. Husk, at de mål, der skal oplyses ved bestillingen, er de udvendige karmmål.

Gør det nemt at købe en facadedør online

Det er nemt at købe en facadedør online hos Sparvinduer, for vi har et stort udvalg, hvor vi har samlet alle valgmulighederne på ét sted, så du nemt kan overskue de forskellige muligheder. Du kan dog selv lave visse tilvalg, så det bliver endnu nemmere at få en ny flot dør.


Få en professionel til at foretage opmålingen

Du kan med vores opmålingsguide sagtens selv måle op til dine nye facadedør, men det er et stort ansvar. Du har 30 dages returret, hvis du bestiller én af vores døre i standardmål, men du kan ikke returnere en dør, som du har fået lavet i specialmål. Derfor er det ufatteligt vigtigt, at du får målt rigtigt op til din nye dør.

Hvis du ikke føler dig tryg ved selv at måle op, så kan du bestille en professionel til at udføre arbejdet. Vi samarbejder med NSF Byggeentreprise, som med glæde vil foretage opmålingen for dig. Når du får professionel hjælp til opmålingen, så undgår du selv at hæfte for eventuelle fejlmål på døren - det gør NSF Byggeentreprise.

Bestil døren, så den er klar til montering

Du har mulighed for at vælge imellem rigtig mange forskellige variationer, når du sammensætter din facadedør hos Sparvinduer. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, er det dog en god idé at bestille døren, så den er klar til montering. Når du sammensætter din dør, har du modsat også mulighed for at fravælge både 3 punkt lås og greb. Dette vil dog også betyde, at døren ikke er klar til montering.

Ved at bestille en dør med både greb og lås, får du en dør, som er klar til montering, når du modtager den. Kort sagt bør du kun fravælge disse to ting, hvis du har meget specifikke planer i forhold til monteringen af din dør.

Få hjælp til monteringen af din facadedør

Hvis du har en god sjat tålmodighed og er god med dine hænder, så kan du også sagtens montere din dør selv. Vi har her sammensat en guide om montering med trin-for-trin-beskrivelser af, hvordan du skal gøre, og hvilke værktøjer du skal bruge. 

Lyder det som et uoverskueligt projekt? Så kan NSF Byggeentreprise ligeledes hjælpe dig med professionel montering af din dør. På den måde er du fuldstændig sikker på, at døren bliver monteret korrekt.

Køb også andre produkter

Sparvinduer har Danmarks mest tilfredse vindueskunder på nettet, men vi forhandler heldigvis meget mere end bare vinduer. I vores sortiment kan du finde alle slags yderdøre til rigtig gode priser. Vi forkæler ovenikøbet vores kunder med op til 12 års garanti på alle produkter. På den måde kan du vide dig sikker på, at du får kvalitet og solide produkter.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan vælger jeg den rigtige åbningsretning til min dør?

  Er du i tvivl om hvilken vej din dør skal åbne op, så har vi lavet en guide som du kan læse her.
 • Hvad er en facadedør?

  En facadedør er den mest anvendelige hoveddør blandt danskerne. Hos Sparvinduer har vi et bredt udvalg af facadedøre. Vi tilbyder både med og uden fyldninger og ruder. Du kan altså tilpasse din nye hoveddør efter din bolig.
 • Hvilket materiale skal jeg vælge, når jeg køber ny dør?

  Når du vælger en ny dør til dit hjem, er det vigtigt at overveje dit materialevalg. Du kan vælge mellem træ, træ/alu og PVC. Det hele afhænger af hvor meget du vil vedligeholde dine vinduer, hvilket materiale du synes er pænest og prisen. Du kan læse mere om vores forskellige materialer her.
 • Kan man bestille opmåling og montage af vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi et tæt samarbejde med NSF Byggeentreprise. Du kan bestille opmåling og montage her.

Køb af facadedøre hos Sparvinduer

Når du køber nye facadedøre hos Sparvinduer, er du sikret en god handel. Alle vores døre er af høj kvalitet og der medfølger derfor op til 12 års garanti på alle vores produkter. Vi har en række standardmål, men du kan også få tilpasset din dør som du vil. Oplys blot højde og bredde cm. Husk at prisen er uden greb, men disse kan naturligvis tilkøbes.

Alle døre og vinduer sendes til hele landet, dog kun til brofaste øer.

Vil du vide mere om vores billige døre og vinduer, så klik her og find meget mere inspiration om vores kampagnetilbud og priser.