25% netrabat på træ/alu!
(20% netrabat på træ og PVC)
/ Bestil senest 26. september og få fri levering ved køb over 7.500 kr! / Se alle kampagner
1788 anmeld. på Trustpilot
6 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling

Vinduer og døre fra lager

10% netrabat på lagervarer - Se ekstra nedsatte lagervarer

Her finder du et stort udvalg af vinduer og døre i standardmål. Alle lagervarer leveres på kun 48 timer - du får altid 10 års garanti og 30 dages returret!

Vinduer fra lager - Standardmål

Døre fra lager - Standardmål

Lager – Vinduer og døre i standardmål

Selv de bedste vinduer holder ikke evigt, og det er ikke helt billigt at skifte vinduer, hvis man samtidig vil have høj kvalitet. Du bør aldrig gå på kompromis med kvaliteten, når du køber vinduer, så hvis du vil spare penge, bør du i stedet kigge på andre faktorer for at sikre, at du opnår besparelser.

Hos Sparvinduer har du mulighed for at købe vinduer i valgfrie mål, men du kan også vælge vinduer fra vores lager i standardmål. Disse vinduer er billigere, og derfor hører de til blandt vores mere populære vinduer. Selvom du vælger at købe færdige vinduer fra vores lager, har du stadig mulighed for at vælge imellem mange forskellige typer af vinduer. Har du meget specifikke krav, kan du naturligvis også stadig vælge at købe specialfremstillede vinduer, som kommer direkte fra fabrikken, men disse koster naturligvis en smule ekstra.

Fordele ved vinduer i standardmål

Nye vinduer kan nemt blive en større investering, hvis du skal have udskiftet alle boligens vinduer. Heldigvis har du mulighed for at få ekstra gode priser, hvis du vælger nye vinduer og døre fra vores lager, som er fremstillet i forskellige standardmål.

 

Der er mange fordele ved at vælge vinduer og døre i standardmål, men den største fordel er, at de ofte koster mindre end vinduer i specialmål. Det er billigere at fremstille vinduer i standardmål, da der er mulighed for at masseproducere dem. Den manglende mulighed for masseproduktion, er normalt én af de faktorer, som gør det omkostningsfyldt at producere døre og vinduer i specialmål til private.

Vi har forsøgt at samle et udvalg af vores mest populære vinduer og døre i standardmål, men du kan desværre ikke få alle variationer af vores vinduer og døre i standardmål. Det kan betyde, at du er nødt til at bestille vinduer og døre i specialmål, hvis du har meget specifikke krav.

Hvis du gerne vil spare penge på dine vinduer, kan du gå lidt på kompromis med dine egne ønsker og i stedet vælger vinduer fra vores lager. Ud over besparelser har disse vinduer også den fordel, at du kan modtage dem allerede indenfor 48 timer, hvorefter de er klar til at blive monteret. Derudover har du også 30 dages returret på vinduer i standardmål. Til sammenligning har du ikke returret på vinduer i specialmål, da de er fremstillet specifikt til dig.

Hvis din bolig ikke passer til vores vinduer i standardmål

Det er ikke sikkert, at vindueshullerne i din bolig passer til vores vinduer i standardmål, men det betyder ikke nødvendigvis, at du øjeblikkeligt skal fravælge vores færdiglavede vinduer fra lager.

Hvis der blot er tale om mindre forskelle mellem vores vinduer i standardmål og dine nuværende vinduer, er det muligt, at det kan betale sig at justere størrelsen på vindueshullerne, hvilket betyder, at du stadig kan vælge vinduer med vores standardmål.

Det er især nemt at tilpasse et vindueshul, hvis hullet blot skal gøres en anelse mindre, når vinduet sættes i. Dette kan en håndværker ordne på ganske kort tid, hvis du hyrer hjælp udefra, men du kan også selv lave denne justering. Omvendt skal du også være forberedt på, at det nemt kan blive et besværligt projekt, hvis du skal gøre et hul større, så tænk dig godt om, før du kaster dig over dette projekt.

Andre gode råd til at spare penge på nye døre og vinduer

Du kan spare penge ved at købe dine vinduer og døre i standardmål, men dette er heldigvis langtfra den eneste måde at spare penge på nye vinduer og døre. Herunder kan du læse vores bedste råd, som sikrer dig gode besparelser på vinduer og døre til din bolig.

 

Sammensæt selv et billigt vindue

Vi har forsøgt at samle vores mest populære vinduer i vores udvalg af vinduer i standardmål, men et bredt udvalg betyder ikke nødvendigvis, at dit drømmevindue kan findes på vores lager. Heldigvis har du mulighed for selv at sammensætte dine egne vinduer, og her kan du også spare penge, hvis du træffer nogle fornuftige valg.

Når du køber vinduer hos Sparvinduer, kan du vælge mellem mange forskellige variationer med hensyn til materiale og forskellige tilvalg. Træ/alu vinduer er for eksempel billigere end vinduer i PVC, og de har samtidig meget lidt vedligehold, mens trævinduer er de billigste vinduer i vores udvalg. Derudover kan du også spare penge ved for eksempel at fravælge 3 lags glas, vælge hvide vinduer, vælge en standard glastype og lignende valg.

Det samme gør sig gældende for nye døre efter mål, hvis du går efter at sammensætte en billig dør, når du bestiller den.

Overvej fastkarm vinduer

Drejekip vinduer og topstyrede vinduer med trinløs åbning er blandt de mest populære modeller i vores brede udvalg af forskellige vinduer til hjemmet, men hvis du vil spare penge, kan du i stedet overveje at vælge én af vores vinduer med fast karm, som også giver ekstra tyverisikring, fordi de ikke kan brydes op.

Et vindue med fast karm kan ikke åbnes, hvilket gør det til et billigere valg. Samtidig får du også et bedre lysindfald med denne type af vindue, og det er ikke nødvendigvis problematisk, at du ikke kan åbne vinduet, hvis der er andre vinduer i rummet, som kan åbnes.

Køb vinduer online hos Sparvinduer

Du sparer altid penge, når du køber vinduer online hos Sparvinduer. Vi har de mest tilfredse vindueskunder på det danske marked, hvilket blandt andet skyldes, at vores kunder altid er velkommen til at søge hjælp og få svar på spørgsmål hos os.

Ved at købe vinduer online får du adgang til et enormt udvalg af forskellige vinduer, og du sparer samtidig mange penge. Samtidig behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten, for vi forhandler kun vinduer, der er fremstillet i de absolut bedste materialer, og derfor får du også 10 års garanti på alle vinduer, som du køber hos os. Denne garanti gælder også for vores trævinduer, som alle har en høj procent af kernetræ.