Få råd til forandring – find rådgivning i showroomet i Vanløse

Vanløse

Sparvinduer
Ålekistevej 68
2720 Vanløse

Åbningstider i showroomet

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:   Lukket

Søndag:   Lukket

Bemærk

d. 1/3 er showroomet lukket

Kom til fastelavnsfest i vores showroom!

Besøg vores showroom i Langeskov lørdag d. 18. februar og start dit vinduesprojekt.

Vi er klar med en lille fastelavnsfest, så kom forbi og oplev de mange flotte vinduer og døre, mød en af vores dygtige rådgivere og få en snak om dit projekt og dine muligheder. Vi byder på fastelavnsboller og kaffe. Tager i børnene med vil de kunne hygge sig med slikposer og juice, imens i kigger jer omkring.  

I anledningen af vores fastelavnsfest giver vi også 5% ekstra rabat, til de kun som besøger vores showroom i Langeskov d. 18. februar.

Vi glæder os til at se jer mellem 10.00 – 14.00.

Sparvinduer hjælper dig i mål med din vinduesdrøm

Mangler du nye vinduer og døre til din bolig eller fritidsbolig, så har vi et kæmpe udvalg af vinduer og døre i høj kvalitet til gode priser.

Hos Sparvinduer handler du direkte med producenten, derved undgår du dyre mellemled. Vi tilbyder stadigvæk professionel rådgivning blandt andet i vores flotte showroom i Vanløse, hvor du også kan opleve nogle af vores mange flotte modeller, mærke kvaliteten og blandt andet se de forskellige materialer, greb og farver.

Har du brug for hjælp til opmåling eller montage, så kan vi også klare det. Læs mere om vores opmåling og montagetilbud her

Besøg vores showroom

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom i Vanløse, hvor vi er klar til at rådgive dig i netop dine drømme til din bolig og dit projekt.

Vi giver dig inspiration i projektets spæde opstartsfase, vi guider dig i materialevalg, modeller og meget mere dertil, og så hjælper vi dig med at placere din bestilling, når du har lagt dig fast på netop den løsning, der passer allerbedst til dig og din bolig. Vi giver dig mulighed for at vælge mellem vores 3 kvalitetsrige og holdbare materialer; træ, træ/alu eller PVC, og vi giver dig tillige mulighed for at definere enkeltheder som sprossetyper, profiler, farver med mere. Tilsammen hermed vælger du selvfølgelig selv målene for dine nye vinduer og døre – vi producerer dem nemlig helt ned på millimeteren, så de passer nøjagtigt til dit hus.

Kom og besøg os i vores flotte showroom i Vanløse, hvor vores rådgivere står klar med et godt råd og en kop kaffe.

Se adresse og åbningstider her

 

Reducér din varmeregning

Trænger dine vinduer og døre til at blive skiftet, enten fordi træet er ved at være rådnet, eller fordi de simpelthen er for utætte? Der kan være virkelig mange penge at spare på varmeregningen ved at skifte til nye energirigtige vinduer og døre.

Er du nysgerrig på hvor hurtigt, at du kan tjene din investering hjem igen, så prøv vores energiberegner her - og se hvor mange penge du kan spare

Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dit hjem.

Besøg vores showroom i Vanløse eller tyvstart og se alle vores modeller online.