Drejekip Terrassedøre

Leder du efter en ny terrassedør med dreje-kip-funktion? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Sparvinduer finder du et bredt udvalg af modeller, så du kan finde lige dét design, der passer til din bolig.

  Drejekip Terrassedøre

 1. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 1 rude

  fra 1.572 kr.
  Vælg yderdør
 2. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 2 ruder

  fra 1.825 kr.
  Vælg yderdør
 3. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 3 ruder

  fra 1.890 kr.
  Vælg yderdør
 4. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 4 ruder

  fra 1.955 kr.
  Vælg yderdør
 5. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 5 ruder

  fra 2.020 kr.
  Vælg yderdør
 6. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 8 ruder

  fra 2.215 kr.
  Vælg yderdør
 7. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 10 ruder

  fra 2.345 kr.
  Vælg yderdør
 8. Dreje kip terrassedør

  Dreje kip terrassedør 1 fyldning 1 rude

  fra 2.139 kr.
  Vælg yderdør

Hvad er en dreje-kip-terrassedør?

En dreje-kip-terrassedør er en dør med flere åbningsmuligheder. Du kan kippe døren, så den åbner mod loftet, og du kan åbne døre som en almindelig terrassedør. Dette gør dreje-kip-terrassedøren yderst anvendelig, da du kan lufte sikkert ud, når du ønsker det. 

Udforsk det store udvalg af dreje-kip-terrassedøre

Terrassedøre bringer naturen og haven ind i dit hjem og er derved med til at skabe tæt forbindelse mellem inde og ude. Af den grund er der mange, der ønsker en terrassedør med flere funktioner og mange muligheder - og her er dreje-kip-åbningen god. Du kan eksempelvis bruge kip-funktionen som et vindue og derved som en god luftventilation, ligesom du kan bruge dreje-funktionen som en udadgående dør.  

Hos Sparvinduer finder du altid et bredt udvalg af terrassedøre med dreje-kip-funktion. Det betyder, at du har gode muligheder for at finde lige den form for dør, du drømmer om. I udvalget finder du blandt andet døre med og uden sprosser, ligesom du kan vælge mellem flere former for materialer. Du kan altså gå efter et klassisk eller mere moderne design, ligesom du kan vælge materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.   

Du har eksempelvis mulighed for at vælge din nye dreje-kip-terrassedør i: 

 • Fyrretræ
 • PVC 
 • Træ/alu

Alle vores terrassedøre produceres i høj kvalitet - direkte fra fabrik - og er tilpasset det danske klima.

Du kan samtidig nemt finde den specifikke pris. Alt, du skal gøre, er at vælge den ønskede model samt udfylde dine mål og specifikationer, og så vil prisen stå tydeligt. Klik rundt her i vores sortiment, og vælg din nye dreje-kip-terrassedør.

Sådan måler og monterer du din dreje-kip-terrassedør

Har du mod på at måle op til din nye dreje-kip-terrassedør selv? Det kan du sagtens. Vi har hos Sparvinduer lavet en step-by-step-opmålingsguide, som du let kan følge. Alt, du skal bruge, er blot papir, blyant og et målebånd. På den måde kan du nemt finde frem til karmmålet, som er det mål, du skal angive på vores bestillingsside. 

Når du har modtaget din nye terrassedør, er den klar til direkte montering. Her kan du ligesom med opmålingen vælge at gøre det selv. Vi har lavet nogle videoguides om montering, så du kan se fremgangsmåden samt de aspekter, du skal være særligt opmærksom på. 

Ønsker du ikke at måle og montere selv, har vi indgået et professionelt samarbejde med NSF Byggeentreprise, som tilbyder både opmåling og montage. NSF Byggeentreprise er specialiserede i netop vinduer og døre, og du er derfor i trygge hænder, hvis du vælge dette tilbud. 

Er det ikke helt en dreje-kip-dør, du søger?

Er du ikke helt sikker på, at det er en dreje-kip-dør, du søger? Eller er du blot på udkig efter andre typer af døre? Du finder hos Sparvinduer et stort udvalg med alt fra facadedøre til haveskydedøre. 

Ønsker du eksempelvis en terrassedør, der kun åbner indad eller udad, kan du med fordel se på vores mange terrasse- og balkondøre. Leder du omvendt efter noget helt andet, foreslår vi, at du klikker ind på vores mange yderdøre og udforsker de forskellige modeller. 

Er det slet ikke en dør du søger? Eller vil du gerne have vinduer, der matcher din nye dreje-kip-terrassedør? Vi har hos Sparvinduer også et bredt udvalg af nye vinduer, som du kan bestille hurtigt hjem til din bolig. Alle vinduer er selvfølgelig i samme høje kvalitet, som du kender fra dørene. Du kan eksempelvis vælge et fleksibelt vindue, som vores dreje-kip-vindue, så du har en model, der matcher din nye dør.